Gå videre til hovedindholdet

Vanvid, vand og væk med de drømme

Ja ja, der er ingen der har sagt det skulle blive let..

Og faktisk er det ikke så slemt som overskriften siger.

For helt ærligt, nu er det jo bare 1 sølle uge til det hele er overstået:-)

Men altså, for at starte et sted..

jeg er kommet i tvivl om mine sko er for høje fortil?
 0,6 mm må de være. Og det sorte er ikke over 0,6 mm. men det bløde indlæg gør jo sit til de virker højere..
Men når jeg tager skoene på bliver det jo presset sammen!!
Har sendt en mail til DBFF(arme dem, de bliver sikkert spammet for vildt) Men er der nogen der lige gider vise mig et par sko som er under 0,6 mm i forfoden. det er jo helt umuligt at finde..

Godt det var første ting..

Har de sidste par nætter haft de lede mareridt om bikini der ikke sidder rigtigt og viser mere eller mindre uheldige sider af mig!!

Jan Tana farve der går helt galt!!
hvad sker der loge for det. ser for mig, farve der løber ned af mig, eller plamager som ligner udslæt.. Arme den person (Mads) der skal farve mig.

Ellers er jeg så småt ved at gøre mig klar, indtil videre er følgende klaret.

  • Farvet hår 
  • Brasilian wax, ben og armhuler hos skønne Louise
  • Indkøbt 5 pakker riskiks uden salt, nutella, syltetøj, mørk chokolade og 9 liter pepsi max i tyskland.
På tirsdag skal jeg igen et smut forbi Louise og have lavet eye lash extensions. De bliver sat på et hår af gange. Prøv lige og spørger om jeg glæder mig til at ligge og slumre i et par timer og stå op med bambi vipper. Det skulle være en meget nænsom og sikker metode. Og jeg skal selvfølgelig nok komme med billeder:-)

Og så er det jo meningen at weekenden skal være stille og rolig. Og jo det har den også været indtil nu. Havde en smuttur til tyskland med min nye elev fra jobbet den anden dag. Der  skulle hentes dyr. Det er altså hyggeligt at ha en elev der er lige så tosset som en selv med dyr:-)
Der var lige tid til at smutte forbi en grænsehandel og købe 9 liter pepsi max til det der vand udtømnings halløj. de var på bud 34 kr for 9 liter! Me like.

Søndag får jeg besøg på jobbet af en bunke dyrepassere som skal have en lille rundvisning og høre lidt om mit arbejde.

Tirsdag skal jeg til hansenberg i kolding og fortælle lidt mere om mit arbejde til de nye grundforløbs elever på dyrepasserskolen. Det er altid hyggeligt, især fordi de er så begejstrede og fulde af håb og drømme for fremtiden.

der er kun 7 dage til scenen og jeg glæder mig. Glæder mig til at prøve det af. At se hvad den her sidste uges diæt gør ved en. hvad vædskeudtømninge gør. Jeg skal nok prøve at huske at ta billede før og efter.

ellers går diæten rigtig godt. på 2 uger har jeg smidt 2,8 kg...

er lidt spændt på om jeg rammer 55 kg

Kommentarer

  1. He he lyder som om du er ved at være klar til scenen ;) Det bliver spændende at se (og vi kommer selvfølgelig og hepper på dig)..... Bare ro på det skal nok gå det hele ;)

    SvarSlet
  2. Ja lige nu måtte det godt være i morgen. så ville jeg også undgår det der vand helvede:-)

    har i fået billetter? de har været udsolgt et stykke tid.

    testfarvede det ene lår igår og er nu ikke bange for at lave skjolder:-)

    SvarSlet
  3. Det er lige om snart ;)
    Det håber jeg sku for har betalt for 2 billetter for et stykke tid siden :)
    He he så må vi håbe Mads også har styr på farvelægningen på lørdag ;)

    SvarSlet
  4. Fuck. Jeg kan jo godt sige det her. Men panikkede en smule da jeg fandt ud af i har billetter... Kan i ikke bare livestreame det:-) Vil helst ikke kende nogen i hallen. Sær jeg ved det.

    SvarSlet
  5. He he ingen grund til panik vi skal nok sidde musestille og heppe meget højt ;) du skal bare holde øje med de 5 med de største kameraer :P
    Ro på det skal nok gå :)

    SvarSlet
  6. Haha. det er godt med dig:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B