Gå videre til hovedindholdet

Kom med til AARSTIDERNE:-)




Vi vil så gerne møde Jer - vil I møde os??
- kom og spis med Aarstiderne, Newyorkerbyheart og Suburban Kitchen Life, torsdag den 14. april 2011 fra kl. 17.00.

Gårspladsen på Aarstidernes gård i Humlebæk.......

Kom til Aarstidernes skønne gård i Humlebæk, hvor grøntsager, økologi og kærlighed til råvarerne er i centrum.
 Søren Ejlersen......


I vil have mulighed for at mødes med Søren Ejlersen (Aarstidene), Birthe (Newyorkerbyheart) og Heidi (Suburban Kitchen Life).

Så kom op til os – og lad os stå for aftensmaden. Der er masser af plads, så tag bare børnene, familien, naboer og/eller gode venner under armen - og kom op og besøg os. Der
er masser af plads, som børnene kan lege på......
Program:

Fra kl. 17.00: Ankomst og der vil være en forfriskning samt lidt sund snack. Der vil endvidere være mulighed for at blive vist rundt på Aarstidernes store gård, besøge den økologiske gårdbutik osv.

Kl. 17.45: Vi begynder så småt at gøre os klar til at spise en masse lækker mad. Der vil være forskellige retter at smage på, som selvfølgelig vil være lavet af de bedste råvarer. Der vil være vand til maden og saft til børnene. Ønsker du vin, kan det købes til billige penge i gårdbutikken.
Undervejs vil Søren, Birthe og Heidi fortælle lidt om vores forskellige verdner – og der vil selvfølgelig blive mulighed for at stille spørgsmål.
Middagen slutes af med dessert, kaffe og the.

Kl. 20.30: Vi begynder så småt at runde af, men I må selvfølgelig gerne sidde og hygge Jer lidt mere....

Sted: Krogerup Avlsgård, Krogerup vej 3, 3050 Humlebæk

Pris: kr. 200,- pr. voksen og kr. 90,- pr. barn ( gælder for børn under 12 år, børn under 3 år er gratis), ekskl. gebyr.
I prisen er inkluderet: rundvisning, velkomstdrink, mad, dessert, kaffe, the, saftevand til børnene og opskrifter på alle retterne.

Tilmelding og betaling på Billetlugen senest den 1. april 2011. Send også gerne en mail til newyorkerbyheart@gmail.com, hvor der står hvor mange I kommer (antal børn og voksne) – tak!

Vi glæder os rigtig meget til at møde Jer!

Søren, Birthe og Heidi

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B