Gå videre til hovedindholdet

Afrika here i come.

Så er der ikke mange dage til jeg sidder i Afrika. Derfor syntes jeg lige i skal have et par stemnings billeder fra sidst jeg var der.
 Lidt trist at tænke på at sidst vi var i afrika, fik jeg ikke badet en eneste gang i poolen. Vi har travlt. 
 Den her fine edderkop, en han vel at mærke sad i en stor agave.
 Og de her skønne væverfugle kunne man snige sig ind på om aftenen og så lyse op i deres fine små hjem. Det tog en han en 8-10 timer at lave de her små kunstværker. Og hvis hunnen ikke kunne lide dem pillede hun dem ned... Så kunne han begynde forfra. Jeg tog en vraget rede med hjem sidste gang. De er virkelig små kunstværker.
 Bare så man ikke er i tvivl om noget. Skiltet på porten ved indgange til der hvor vi arbejder..
 Hver morgen blev vi kørt i jeeps hen til det sted hvor girafferne stod. Der så vi bland andet de her zebraer.
 Skiltet her hang på verdens største hospital med 3200 sengepladser. Der er sku humor på lægerne dernede.
 En natsværmer. Det er bare lidt mere prangene end vores danske.
 Knælere så vi også en del af.
 Og her dyret det hele drejer sig om. 
 Den smukkeste Baboon spider.
 Se venligst bort fra køddet på handskerne. De her Dun biller fløj rundt. og landen mere eller mindre tilfældigt ned i hovedet på en når vi stod uden for i de sene natte timer. 
 Vejret var fantastisk, næsten hver eneste aften var der lyn som dette.
 En klippepython bag vores hytte.
 Nå ja, mig og enormt nuttede tiger babyer.
Kan i passe på jer selv de næste 14 dage. Jeg tvivler på at jeg får skrevet noget herinde mens jeg er af sted. Så i må have det fantastisk.

Kommentarer

  1. Håber du får en helt fantastisk tur Heidi.

    SvarSlet
  2. Hej Mette. Takker. Det var en fantastisk tur.

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B