Gå videre til hovedindholdet

Ferie

Åhh. sidder med den ledeste hovedpine. Men den skal ikke få mig ned med nakken.

Jeg har så mange tanker der fare rundt. Tanker om dem jeg holder af, tanker om fremtiden, arbejde, ny elev(går det nu på plads som jeg gerne vil)
Ja mit hovede køre på højtryk:-)

MEN, i morgen tidlig tager vi på tidlig ferie. Vi skal til playitas på furtuventura. Lidt tidligt vil nogen mene, men når man spare rundt regnet 11000 kr på at flytte sin ferie 1,5 uge. Ja så gør vi det altså.

Og jeg glæder mig til at kunne træne og nyde solen og have tid til ungerne. Tid til at være nærværende og bare hygge.

Men det er altid med et lille stik i maven jeg tager fra "mine" dyr på jobbet. For der er altså ikke nogen der kan passe dem så godt som jeg kan:-)

Hundebarnet bliver passet af hundebarnets bedste hundeven Loui.
Loui er samme race som Karla. Staffordshire bull terrier. Han er pisse lækker, vejer 21 kg og det her er ham i et roligt øjeblik.
 Normalt foregår det sådan her når Karla og Loui er sammen. Der er ingen der får en pote til jorden...
 Og ingen der overgiver sig. 
Faktisk er vi så heldig at verdens sødeste Loui har verdens sødeste forældre som gerne passer Karla. Faktisk har de passe Karla 2 gange før. Og jeg tør faktisk ikke helt tænke på det aktivitetsniveau de to holder sig i 10 dage....

Men i år får vi glæden af at have Loui på besøg også. og det glæder vi os til.

Mine egne skorpioner, kopper, tusindben og gekkoer samt ungernes ene marsvin bliver passet af verdens bedste "gamle" elev Peter. Har får så også tjansen med drivhuset og huset:-)
Så alt er sørger for og jeg er tryg ved dyre sitterne. hvilket betyder alt for mig.

Jeg regner stærkt med at komme hjem sprød og lækker(omend det sprøde sikkert kommer af for meget sol)

Jeg håber at kunne opdatere jeg lidt undervejs men er ikke sikker på hvad det bliver til.

Så vi ses om en uge, nu vil jeg ta en lur og pakke kuffert..
Og huske mit proteinpulver


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...