Gå videre til hovedindholdet

Ferie

Åhh. sidder med den ledeste hovedpine. Men den skal ikke få mig ned med nakken.

Jeg har så mange tanker der fare rundt. Tanker om dem jeg holder af, tanker om fremtiden, arbejde, ny elev(går det nu på plads som jeg gerne vil)
Ja mit hovede køre på højtryk:-)

MEN, i morgen tidlig tager vi på tidlig ferie. Vi skal til playitas på furtuventura. Lidt tidligt vil nogen mene, men når man spare rundt regnet 11000 kr på at flytte sin ferie 1,5 uge. Ja så gør vi det altså.

Og jeg glæder mig til at kunne træne og nyde solen og have tid til ungerne. Tid til at være nærværende og bare hygge.

Men det er altid med et lille stik i maven jeg tager fra "mine" dyr på jobbet. For der er altså ikke nogen der kan passe dem så godt som jeg kan:-)

Hundebarnet bliver passet af hundebarnets bedste hundeven Loui.
Loui er samme race som Karla. Staffordshire bull terrier. Han er pisse lækker, vejer 21 kg og det her er ham i et roligt øjeblik.
 Normalt foregår det sådan her når Karla og Loui er sammen. Der er ingen der får en pote til jorden...
 Og ingen der overgiver sig. 
Faktisk er vi så heldig at verdens sødeste Loui har verdens sødeste forældre som gerne passer Karla. Faktisk har de passe Karla 2 gange før. Og jeg tør faktisk ikke helt tænke på det aktivitetsniveau de to holder sig i 10 dage....

Men i år får vi glæden af at have Loui på besøg også. og det glæder vi os til.

Mine egne skorpioner, kopper, tusindben og gekkoer samt ungernes ene marsvin bliver passet af verdens bedste "gamle" elev Peter. Har får så også tjansen med drivhuset og huset:-)
Så alt er sørger for og jeg er tryg ved dyre sitterne. hvilket betyder alt for mig.

Jeg regner stærkt med at komme hjem sprød og lækker(omend det sprøde sikkert kommer af for meget sol)

Jeg håber at kunne opdatere jeg lidt undervejs men er ikke sikker på hvad det bliver til.

Så vi ses om en uge, nu vil jeg ta en lur og pakke kuffert..
Og huske mit proteinpulver


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.