Gå videre til hovedindholdet

Stille lørdag og dog:-)

Det er lørdag og igen har natte været lidt urolig med en ekstra hund i huset:-)
Men det er så hyggeligt. Især når man ser hvordan de har glæde af hinanden.

Nå men morgnen startede med en proteinshake. Fra Thor Nutrition den med toffysmag som jeg elsker. 
1 scoop med 2 tsk instankaffe, vand og så blendet med isterninger. 
 Fluffy og lækker. Baresso go home.
Og ja jeg skal have taget billeder til Coach Kine, men jeg har ikke et fuld figur spejl hjemme. Så enten skal jeg i centret og hoppe rundt i bikini eller få manden til at tage dem.

Det her et taget før en heftig gang morgen cardio på playitas. Det er ligesom om de små shorts passer bedre til furtuventura end skødstrup:-)
Men vær sikker på hvis vejret viser sig fra sin bedste side hopper jeg i dem også henne i mit eget center..

Nå men morgnen har gået med at smutte ind til god gartnerven og hente Eukalyptusblade(faktisk 4 slags) til en(1!!!) meget kræsen Pind
 Som lige nu bare er lille, brun og dum. Fordi den ikke vil spise hverken eg eller brombær, heller ikke selvom jeg klipper den hårde kant af bladene.
Engang når den og dens 30 søskende(som ikke er klækket endnu) bliver voksne skulle hannerne gerne ende ud med at blive en farvelade af det her.
Altså hvis de gider spise. Det er en A. Fallax

Nå men så er ældstebarnet kørt til fødselsdag, yngstebarnet er ved mormor og morfar.

Jeg har hentet foder til hundebarnet. Hun bliver rå fodret eller BARFet om du vil. Det står for Bones And Raw Food. Så hun spiser kallun, okse, kylling, rensdyr, hest, kalkun og en gang i mellem også kænguru. I forskellige udgaver. nogen dage er det indmadsdag, andre er det kun kød og brusk og så er der bendage. Nå ot..

Så skal jeg på arbejde og tælle fluer for en studerene. Mødes med en anden insekt tosse(nok mere edderkop og skorpion tosse, edderkopper og skorpioner er spindlere og ikke insekter)
Så mon ikke der kommer lidt nyt med hjem. Men det kan jeg jo vise når det kommer hjem. 

Sener skal ungerne så på ferie med mormor og morfar til løkken, de har jo ferie nu.

Og vi skal så hygge med hundebarn 1 og 2. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.