Gå videre til hovedindholdet

LORTEVÆGT. Ja fredagsvejning...

Ja ja, vægt er ikke alt.
Og jeg havde grumme tanker allerede i onsdags. Da jeg vågnede med tømmermands hovedpine. Og det blev ikke bedre da jeg så mig selv i spejlet. Jeg havde de vildeste poser under øjenen. Måtte nuppe mig en lur på jobbet. (vil forskåne jer for ynkeligt billede af mig der liggerkrøllet sammen på en flamingoplade i det lille badeværelse!)Og hver dag når jeg har taget strømperne af har jeg dybe furer på mine ankler. Derudover er det også den tid på måneden.
JA JEG HAR MANGE UNDSKYLDNINGER FOR AT VÆGTEN ER STEGET!!!!

For det er lige hvad den er. Steget altså
Og jeg har altså holdt min diæt. På ære. halshug armar..

De sidste ugers vægt og mål  / denne uges vægt og mål


Dato :  24/5          /     31/5         /  Tabt         / 7/6          / Tabt         / 17/6       / Tabt(eller noget)

Vægt : 62,3 kg     /    61,7 kg    =  - 0,6 kg    /  61,1 kg    /  - 0,6 kg   / 61,8 kg   / + 700 gram!

Arm :  28 cm        /     28 cm     =   0 cm      / 28,5 cm    / +0,5 cm   / 28 cm     / -0,5 cm

Bryst : 92 cm        /    91 cm      =  -1 cm     / 90 cm       / -1 cm      /  89 cm     / -1 cm

Navle : 76 cm       /    75 cm      =  -1 cm     / 74 cm       / -1 cm      / 73 cm     /  0 cm

Hofte : 92 cm       /    91 cm      =  -1 cm      / 90 cm      / -1 cm       /  91 cm   /  +1 cm

Lår :    54,5 cm    /    53 cm      =  - 1,5 cm  / 52 cm      / -1 cm       /  52 cm   /  0 cm

Læg :  37 cm       /    37 cm      =   0 cm     / 36,5 cm   / -0,5 cm    / 37,5 cm  /  +1 cmDet er da lige hvad jeg har brug for. Måske kan jeg skylde skylden på et af følgende punkter.
 1. Ældstebarnet fik for 1,5 års siden lappet sin trommeinde, samt fjernet en BENÆDER.. da vi var til sidste tjek for trommehinden i 3 mdr siden(som for øvrig så fin ud) kunne de så konstater at benæderen var tilbage.. hvilket resulterede i at ældstbarnet blev scannet i mandags og vi skal have svar idag på hvor stort et indgreb operationen bliver..
 2. Konstatering af vædske i kroppen, stress over ikke at have tabt sig til idag:-)
 3. Kom selv med et bud?
Næste gang vejer jeg mig sådan. Det ser helt rigtigt ud.


Kommentarer

 1. Nu blev jeg jo sådan lidt betænkelig da jeg Googlede der der benæder halløj... jeg har permanent hul i den den ene trommehinde og kan se at det forøger risikoen væsentligt for 'benæder'...

  Måske skulle jeg snart få gjort noget ved det hul!

  Håber for din Pode at det bliver nemt (og sidste gang).

  SvarSlet
 2. Det gjorde det heldigvis. De havde åbenbart nakket benæderen sidst. og det her var bare arvæv på trommehinden. Hans hørelse er super og vi er så lykkelig for han ikke skal igennem en dum operation igen. næste tjek er om 1 år:-) Hurra

  Jeg ville blive lappet hvis jeg var dig. havde en kollega der også først fik lappet sit øre som over 50 årig. og han var også super glad for det. Men man skal jo lige medrregne den meget smarte frisure:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, er det sådan noget med at man skal kronrages i den ene side af hovedet... det har min ørelæge aldrig nævnt noget om :-/

   Slet
 3. Tror lige jeg finder et billede af sønne. nej, du skal bare have meget kort burhan g hår lige bag øret. Fnis

  SvarSlet
 4. Hvor høj er du Heidi? kig framad så bliver næste fredag bedre :)

  SvarSlet
 5. Åh ja kig fremad;-) jeg ved det godt.
  Jeg er 171 cm lav.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…