Skulderupdate

Jep som jeg nævnte tidligere måtte jeg forbi apoteket og hent binyrebarkhormon
 Så mandag middag stod jeg ved lægen og skulle stikkes i. Det gik fint og min skulder har faktisk kun brokket sig dagen efter.
 Det skal dog siges jeg ikke har trænet skulder eller triceps. Det bliver der lavet om på idag. Kine kommer til Århus og så kommer der et par af de jyske piger, Stina og Tanja. Vi træner i fitnessWorld i scandinavinan center i aften. Jeg har aldrig været i et FW center og er meget spændt på at prøve det af.
Diæten går nogenlunde, jeg faldt i den anden dag med en TRØFFEL fra matematisk kantine. De laver verdens bedste trøfler og den stod bare og skreg til mig. Jeg spiste den med største velbehag og havde ikke dårlig samvittighed(det har jeg så haft lige siden..)
Nå men ellers slipper i ikke for at se mine fine(jo de er fine) Tusindben. Det hedder Tonkinbouls Dollfusi. Og det trænede øje vil kunne se at der i den gang er gang i noget LOVE. Deres parringsorganer sidder for hunnens vedkomne efter andet benpar og hannen har dem lidt længere ned ved 6-7 benbar. Så det er altså hannen der er nederst og halvejs igennem en agurk:-)
Ellers er det jo veje og måledag i morgen. Har ikke snydt og vejet mig i denne uge. 
Humøret går op og ned. Jeg synes jeg er så langt fra den form jeg skal have når jeg skal på scenen i september og ikke mindst synes jeg det går alt for langsomt. Tiden for tilmelding til stævnet  skriger mig ind i hovedet og jeg stresser over det. Jeg vil fandme være klar. Men min lille lortehjerne driller mig og fortæller mig alt det jeg ikke kan.....

Men den skal ikke få mig skal den.

Kommentarer

Populære indlæg