Gå videre til hovedindholdet

Skulderupdate

Jep som jeg nævnte tidligere måtte jeg forbi apoteket og hent binyrebarkhormon
 Så mandag middag stod jeg ved lægen og skulle stikkes i. Det gik fint og min skulder har faktisk kun brokket sig dagen efter.
 Det skal dog siges jeg ikke har trænet skulder eller triceps. Det bliver der lavet om på idag. Kine kommer til Århus og så kommer der et par af de jyske piger, Stina og Tanja. Vi træner i fitnessWorld i scandinavinan center i aften. Jeg har aldrig været i et FW center og er meget spændt på at prøve det af.
Diæten går nogenlunde, jeg faldt i den anden dag med en TRØFFEL fra matematisk kantine. De laver verdens bedste trøfler og den stod bare og skreg til mig. Jeg spiste den med største velbehag og havde ikke dårlig samvittighed(det har jeg så haft lige siden..)
Nå men ellers slipper i ikke for at se mine fine(jo de er fine) Tusindben. Det hedder Tonkinbouls Dollfusi. Og det trænede øje vil kunne se at der i den gang er gang i noget LOVE. Deres parringsorganer sidder for hunnens vedkomne efter andet benpar og hannen har dem lidt længere ned ved 6-7 benbar. Så det er altså hannen der er nederst og halvejs igennem en agurk:-)
Ellers er det jo veje og måledag i morgen. Har ikke snydt og vejet mig i denne uge. 
Humøret går op og ned. Jeg synes jeg er så langt fra den form jeg skal have når jeg skal på scenen i september og ikke mindst synes jeg det går alt for langsomt. Tiden for tilmelding til stævnet  skriger mig ind i hovedet og jeg stresser over det. Jeg vil fandme være klar. Men min lille lortehjerne driller mig og fortæller mig alt det jeg ikke kan.....

Men den skal ikke få mig skal den.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B