Gå videre til hovedindholdet

Skulderupdate

Jep som jeg nævnte tidligere måtte jeg forbi apoteket og hent binyrebarkhormon
 Så mandag middag stod jeg ved lægen og skulle stikkes i. Det gik fint og min skulder har faktisk kun brokket sig dagen efter.
 Det skal dog siges jeg ikke har trænet skulder eller triceps. Det bliver der lavet om på idag. Kine kommer til Århus og så kommer der et par af de jyske piger, Stina og Tanja. Vi træner i fitnessWorld i scandinavinan center i aften. Jeg har aldrig været i et FW center og er meget spændt på at prøve det af.
Diæten går nogenlunde, jeg faldt i den anden dag med en TRØFFEL fra matematisk kantine. De laver verdens bedste trøfler og den stod bare og skreg til mig. Jeg spiste den med største velbehag og havde ikke dårlig samvittighed(det har jeg så haft lige siden..)
Nå men ellers slipper i ikke for at se mine fine(jo de er fine) Tusindben. Det hedder Tonkinbouls Dollfusi. Og det trænede øje vil kunne se at der i den gang er gang i noget LOVE. Deres parringsorganer sidder for hunnens vedkomne efter andet benpar og hannen har dem lidt længere ned ved 6-7 benbar. Så det er altså hannen der er nederst og halvejs igennem en agurk:-)
Ellers er det jo veje og måledag i morgen. Har ikke snydt og vejet mig i denne uge. 
Humøret går op og ned. Jeg synes jeg er så langt fra den form jeg skal have når jeg skal på scenen i september og ikke mindst synes jeg det går alt for langsomt. Tiden for tilmelding til stævnet  skriger mig ind i hovedet og jeg stresser over det. Jeg vil fandme være klar. Men min lille lortehjerne driller mig og fortæller mig alt det jeg ikke kan.....

Men den skal ikke få mig skal den.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...