Gå videre til hovedindholdet

Skulderupdate

Jep som jeg nævnte tidligere måtte jeg forbi apoteket og hent binyrebarkhormon
 Så mandag middag stod jeg ved lægen og skulle stikkes i. Det gik fint og min skulder har faktisk kun brokket sig dagen efter.
 Det skal dog siges jeg ikke har trænet skulder eller triceps. Det bliver der lavet om på idag. Kine kommer til Århus og så kommer der et par af de jyske piger, Stina og Tanja. Vi træner i fitnessWorld i scandinavinan center i aften. Jeg har aldrig været i et FW center og er meget spændt på at prøve det af.
Diæten går nogenlunde, jeg faldt i den anden dag med en TRØFFEL fra matematisk kantine. De laver verdens bedste trøfler og den stod bare og skreg til mig. Jeg spiste den med største velbehag og havde ikke dårlig samvittighed(det har jeg så haft lige siden..)
Nå men ellers slipper i ikke for at se mine fine(jo de er fine) Tusindben. Det hedder Tonkinbouls Dollfusi. Og det trænede øje vil kunne se at der i den gang er gang i noget LOVE. Deres parringsorganer sidder for hunnens vedkomne efter andet benpar og hannen har dem lidt længere ned ved 6-7 benbar. Så det er altså hannen der er nederst og halvejs igennem en agurk:-)
Ellers er det jo veje og måledag i morgen. Har ikke snydt og vejet mig i denne uge. 
Humøret går op og ned. Jeg synes jeg er så langt fra den form jeg skal have når jeg skal på scenen i september og ikke mindst synes jeg det går alt for langsomt. Tiden for tilmelding til stævnet  skriger mig ind i hovedet og jeg stresser over det. Jeg vil fandme være klar. Men min lille lortehjerne driller mig og fortæller mig alt det jeg ikke kan.....

Men den skal ikke få mig skal den.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.