Gå videre til hovedindholdet

Ovnbagt sejfilet med tomat og fitness nudler og lige lidt om dyr..


Aftensmaden i dag stod på ovnbagt sejfilet med tomater, peberfrugt og rødløg i et ildfast fad der var smurt i lidt olie. krydret med salt og peber. 
 Jeg lavede en tomatsauce af en dåse flåede tomater med løg, tilsatte en Santa fe grande chili fra drivhuset. Blendede det da det var varmt og tilsatte lidt krydderi i form af chipotle peber, salt og peber. 
 Så fik jeg taget hul på de der fitness nudler som jeg købte ved bodystore.dk. De lå lige i vand lidt og blev så skyllet godt og så smidt over i tomatsauce og fik lov til at simre med. De smager i sig ikke af noget i sig selv. Overhovedet. Men når de får lov til at ligge i en go krydret sauce og suge smag.
Så har jeg ellers hygget mig med en Coca Cola zero med citronskiver i. Det gør bare en cola så meget bedre. Faktisk er min favorit cola light, faktisk Pepsi light.
Men man kan jo kun får pepsi max som jeg bare slet ikke kan li i danmark. Så på ferien blev der drukket pepsi light og nydt det.

Nå ja så lovede jeg jo at lige give en update på hvad jeg fik byttet mig til af dyr igår:-)
Følgende kom hjem i bogreolen:-)

4 stk P. Machalla
Jeg har en i forvejen, henden kalder vi Shelob herhjemme, Hun er et grådigt monster og Grunden til jeg så byttede mig til 4 stk. til af hendes slags er vel egentlig at jeg håber der er en han imellem. Hanner og hunner ser slet ikke ens ud. Som i kan se på de billeder herunder.
Hunnen er den Lidt kedelige brune til venstre og hannen er ham den smukke til højre. Jeg synes nu ikke helt billedet giver hunnen ret. For i real live er hun faktisk også fin.
Sådan her ser hun nemlig ud oppefra:-)

Derudover kom der 2 H. Lividum hjem. Det er slings(det vil siger små babyer)
Og lige nu ser de således ud.
 Kedelig lille og brun, Og for det ikke skal være løgn, så er det en tunnelgraver, hvilket så betyder den graver sig ned så man ikke rigtig kan se den. MEN SE NU HER
Sådan ser de ud som voksne:-) Dog tror jeg de bliver solgt videre på Eksotiske insekters Århus messe hvor jeg og en god ven har bord. Så hvis du er nysgerrig for at se alle os tosser der er vilde med diverse kryb og kravl så synes jeg du skulle dukke op ved århus firma sport den 24 august.

Der kom også en lille B. Vagans hjem som ser således ud
 Igen er den ikke helt ud farvet. Men jeg synes nu stadig den er ret fin.

I voksen udgave ser den sådan her ud.

Ellers har jeg været i drivhuset og alt vokser og gror.
 Min vin går helt amok. Hvilket er fantastisk. Den laver de mest fantastiske blå druer. Og de er sikkert klar til at blive spise efter den 7 september:-)
 Det er første gang jeg forsøger mig med vandmeloner, ikke almindelig vandmeloner men dem her som hedder Moon and star. 
Og min stikkelsbærbusk er også i fuld gang med at sætte fine frugter:-)

Nå tilbage til søndagen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...