Ovnbagt sejfilet med tomat og fitness nudler og lige lidt om dyr..


Aftensmaden i dag stod på ovnbagt sejfilet med tomater, peberfrugt og rødløg i et ildfast fad der var smurt i lidt olie. krydret med salt og peber. 
 Jeg lavede en tomatsauce af en dåse flåede tomater med løg, tilsatte en Santa fe grande chili fra drivhuset. Blendede det da det var varmt og tilsatte lidt krydderi i form af chipotle peber, salt og peber. 
 Så fik jeg taget hul på de der fitness nudler som jeg købte ved bodystore.dk. De lå lige i vand lidt og blev så skyllet godt og så smidt over i tomatsauce og fik lov til at simre med. De smager i sig ikke af noget i sig selv. Overhovedet. Men når de får lov til at ligge i en go krydret sauce og suge smag.
Så har jeg ellers hygget mig med en Coca Cola zero med citronskiver i. Det gør bare en cola så meget bedre. Faktisk er min favorit cola light, faktisk Pepsi light.
Men man kan jo kun får pepsi max som jeg bare slet ikke kan li i danmark. Så på ferien blev der drukket pepsi light og nydt det.

Nå ja så lovede jeg jo at lige give en update på hvad jeg fik byttet mig til af dyr igår:-)
Følgende kom hjem i bogreolen:-)

4 stk P. Machalla
Jeg har en i forvejen, henden kalder vi Shelob herhjemme, Hun er et grådigt monster og Grunden til jeg så byttede mig til 4 stk. til af hendes slags er vel egentlig at jeg håber der er en han imellem. Hanner og hunner ser slet ikke ens ud. Som i kan se på de billeder herunder.
Hunnen er den Lidt kedelige brune til venstre og hannen er ham den smukke til højre. Jeg synes nu ikke helt billedet giver hunnen ret. For i real live er hun faktisk også fin.
Sådan her ser hun nemlig ud oppefra:-)

Derudover kom der 2 H. Lividum hjem. Det er slings(det vil siger små babyer)
Og lige nu ser de således ud.
 Kedelig lille og brun, Og for det ikke skal være løgn, så er det en tunnelgraver, hvilket så betyder den graver sig ned så man ikke rigtig kan se den. MEN SE NU HER
Sådan ser de ud som voksne:-) Dog tror jeg de bliver solgt videre på Eksotiske insekters Århus messe hvor jeg og en god ven har bord. Så hvis du er nysgerrig for at se alle os tosser der er vilde med diverse kryb og kravl så synes jeg du skulle dukke op ved århus firma sport den 24 august.

Der kom også en lille B. Vagans hjem som ser således ud
 Igen er den ikke helt ud farvet. Men jeg synes nu stadig den er ret fin.

I voksen udgave ser den sådan her ud.

Ellers har jeg været i drivhuset og alt vokser og gror.
 Min vin går helt amok. Hvilket er fantastisk. Den laver de mest fantastiske blå druer. Og de er sikkert klar til at blive spise efter den 7 september:-)
 Det er første gang jeg forsøger mig med vandmeloner, ikke almindelig vandmeloner men dem her som hedder Moon and star. 
Og min stikkelsbærbusk er også i fuld gang med at sætte fine frugter:-)

Nå tilbage til søndagen.

Kommentarer

Populære indlæg