Gå videre til hovedindholdet

Mere indkøb :-)

Mmm, så er der lidt nyt til mig igen.

proteinsalg har den her 
 Choko Orange til 399 for 2,250 kg Jeg har snart drukket alt mit Toffy som virkelig er guld. Men man skal prøve noget nyt. Og jeg har faktisk ikke set andre mærker have choko orange smag. Og den er virkelig lækker. Jeg er ikke selv personligt til den helt tykke proteinshakes, så jeg fortynder med lidt mere vand end der står på bøtten. Men det smager så syndigt. især hvis man lige blender det med et par isterninger eller 10.
 Derudover måtte jeg lige prøve de her coffein piller. Sommetider, især når jeg ikke når min træning inden ungerne kommer hjem. Er det altså svært at have fuld energi kl 20 til at lige smutte hen og træne max igennem. De her tabletter indeholder 100 mg coffein pr. kapsle og skal tages 30 min før træning. man må tage op til 3 tabletter pr. dag.

Lige nu er de på tilbud til kun 50 kr for 120 tabletter. Normal pris er 129 kr for en bøtte. Men ind til den 10  juni er de på bud. De kan købes lige Her
Jeg skal nok fortælle om dem igen når jeg har prøvet dem. Er der andre der bruger coffein inden træning?
 Jeg var i Metro og fylde om med bønner til fryseren. Bønner er stort set fast bestanddel af min aftensmad  for tiden. Jeg synes de smager super når de har været i ovnen med lidt olie og salt. Men så faldt jeg altså over de her "thebreve" som egentligt er "icetea" man lægger thebrevene i koldt vand i 8-10 min og putter isterninger i og måske lidt sukrin. de er uden kcal og jeg kunne forestille mig de ville være lækre i sommervarmen. Jeg har ikke set dem andre steder end i metro.
 Ældstebarnet og jeg var jo i Reepark igår til overnatning. Og hvis du er i nærheden er det altså bare med at komme derud. Der er både leopard killing, ulveunger og smukke påfugle som gladeligt viser deres smukke haler. Og larmer hele natten:-) 
Og ja, jeg fik nok lige rigeligt sol:-) og jeg ved godt det er svært at se. Men jeg kan se tydelige blodåre på mine arme, hvilket jeg aldrig har kunnet se førhen.

Ellers går dagen idag med at bage kanel snegle, brownie(til ungerne) hygge og være træt efter en ret hård nat med en flok unger som var lidt svære at få i seng(de sov vel først kl 1. Og de første piger stod op kl 4,30). Jeg var heldig at først stå op sammen med et par drenge kl 6....

Ellers har manden overrasket mig med et par fine shimano cyklesko. sat ned fra 899 til 79 kr. Incl forsendelse. Jeg er ikke helt klar over om manden virkelig tror jeg tør begive mig ud på mountainbike med fødderne fastlåst i pedalerne?
Men det skal da prøves. Så hvis du lige står og mangler et par nye cyklesko er det her virkelig et godt tilbud. Jeg ved ikke hvor mange størrelser der er tilbage. 

Kommentarer

  1. Hey! Det ser vildt lækkert ud med de der ice-tea nogen. Du skriver at du ikke har set dem andre steder end Metro. Tror du også at man kan købe dem i eks. Dagrofa? Og hvor meget er der i sådan en pakke? :-)
    Tjek evt. min blog ud også http://linemai.blogspot.dk :-)

    //Line

    SvarSlet
  2. De smager ok. Men ikke meget anderledes end et tebrev i koldt vand. Jeg kender ikke Dagrofa så der må jeg være dig svar skyldig:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.