Mere indkøb :-)

Mmm, så er der lidt nyt til mig igen.

proteinsalg har den her 
 Choko Orange til 399 for 2,250 kg Jeg har snart drukket alt mit Toffy som virkelig er guld. Men man skal prøve noget nyt. Og jeg har faktisk ikke set andre mærker have choko orange smag. Og den er virkelig lækker. Jeg er ikke selv personligt til den helt tykke proteinshakes, så jeg fortynder med lidt mere vand end der står på bøtten. Men det smager så syndigt. især hvis man lige blender det med et par isterninger eller 10.
 Derudover måtte jeg lige prøve de her coffein piller. Sommetider, især når jeg ikke når min træning inden ungerne kommer hjem. Er det altså svært at have fuld energi kl 20 til at lige smutte hen og træne max igennem. De her tabletter indeholder 100 mg coffein pr. kapsle og skal tages 30 min før træning. man må tage op til 3 tabletter pr. dag.

Lige nu er de på tilbud til kun 50 kr for 120 tabletter. Normal pris er 129 kr for en bøtte. Men ind til den 10  juni er de på bud. De kan købes lige Her
Jeg skal nok fortælle om dem igen når jeg har prøvet dem. Er der andre der bruger coffein inden træning?
 Jeg var i Metro og fylde om med bønner til fryseren. Bønner er stort set fast bestanddel af min aftensmad  for tiden. Jeg synes de smager super når de har været i ovnen med lidt olie og salt. Men så faldt jeg altså over de her "thebreve" som egentligt er "icetea" man lægger thebrevene i koldt vand i 8-10 min og putter isterninger i og måske lidt sukrin. de er uden kcal og jeg kunne forestille mig de ville være lækre i sommervarmen. Jeg har ikke set dem andre steder end i metro.
 Ældstebarnet og jeg var jo i Reepark igår til overnatning. Og hvis du er i nærheden er det altså bare med at komme derud. Der er både leopard killing, ulveunger og smukke påfugle som gladeligt viser deres smukke haler. Og larmer hele natten:-) 
Og ja, jeg fik nok lige rigeligt sol:-) og jeg ved godt det er svært at se. Men jeg kan se tydelige blodåre på mine arme, hvilket jeg aldrig har kunnet se førhen.

Ellers går dagen idag med at bage kanel snegle, brownie(til ungerne) hygge og være træt efter en ret hård nat med en flok unger som var lidt svære at få i seng(de sov vel først kl 1. Og de første piger stod op kl 4,30). Jeg var heldig at først stå op sammen med et par drenge kl 6....

Ellers har manden overrasket mig med et par fine shimano cyklesko. sat ned fra 899 til 79 kr. Incl forsendelse. Jeg er ikke helt klar over om manden virkelig tror jeg tør begive mig ud på mountainbike med fødderne fastlåst i pedalerne?
Men det skal da prøves. Så hvis du lige står og mangler et par nye cyklesko er det her virkelig et godt tilbud. Jeg ved ikke hvor mange størrelser der er tilbage. 

Kommentarer

  1. Hey! Det ser vildt lækkert ud med de der ice-tea nogen. Du skriver at du ikke har set dem andre steder end Metro. Tror du også at man kan købe dem i eks. Dagrofa? Og hvor meget er der i sådan en pakke? :-)
    Tjek evt. min blog ud også http://linemai.blogspot.dk :-)

    //Line

    SvarSlet
  2. De smager ok. Men ikke meget anderledes end et tebrev i koldt vand. Jeg kender ikke Dagrofa så der må jeg være dig svar skyldig:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg