Gå videre til hovedindholdet

Herude hvor der ikke er ret meget at vælge imellem af take away..

Er der pludselig dukket et eksotisk sted frem.

Frem i oktobermørket dukkede orkide køkken frem. Og hold nu op jeg har savnet at kunne få andet end pizza, Mc donalds eller burger, herude på "landet".

 Så lige pludselig var der den her fine lille take away bar med Nord Thailandske retter. Indehaveren Lui Hougaard stammer fra nord Thailand hvor hendes mor sælger mad på et markede.
 Se lige det her skønne rullebord. Fyldt med lækre sager som Lui selv køber ind ugentligt. Det er meningen at der senere ud over mad også vil blive solgt Thailandske vare fra den lille butik.
 Alle billederne er lånt fra Orkide køkkens hjemmeside. Retten herover hedder  Pa naeng og smager afsindig godt.
 Ligeledes smager deres hjemmelavede forårsruller vildt godt. 4 stk for 25 kr...

Det er anden gang vi prøver mad fra Orkide køkken, og prisen er vældig gode. Vi fik 8 forårsruller, nudler med kylling, Pa naeng og en ret svinekød i rød karrysauce med ananas, div thailandske krydderier og kokosmælk og selvfølgelig ris og sød chili sauce for den nette sum af 224 kr.

Det er vist samme pris som hvis vi køre til mc donalds. Men sikkert noget sundere og meget mere spændene.

Så hvis i en dag er i skødstrup/løgten skulle i smutte forbi orkide køkken på grenåvej.

De har også en facebook hjemmeside hvor dagens retter bliver slået op. Som kan ses her
.

Kommentarer

 1. Uhmm, lyder lækkert, hvor ville jeg ønske vi havde noget lignende i min lille by :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Det kan jeg altså godt forst, Birthe. Det er virkelig lækkert.

  Knus

  Heidi

  SvarSlet
 3. Uha lækre sager :)


  Hilsen

  Lars
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 4. Hej Heidi,
  Mange tak for de fine ord og omtale! :-) Vi er også glade for at kunne tilbyde god Thailandsk mad til området omkring Løgten/Skødstrup!

  Til dem hvor det ikke er praktisk at købe mad hos os, fordi de f.eks. ikke bor i nærheden, så kan jeg fortælle at vi også leverer mad ud af huset til selskaber/fester. Ring til os (526 52 526) og aftal noget med min kone. Hun laver i øvrigt også dansk mad, hvis man ønsker at dække sig ind til et selskab.

  Vores hjemmeside er iøvrigt: http://www.orkidekoekken.dk og på facebook: http://www.facebook.com/orkidekoekken

  Vi ses!

  /Sten Hougaard

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…