Gå videre til hovedindholdet

Herude hvor der ikke er ret meget at vælge imellem af take away..

Er der pludselig dukket et eksotisk sted frem.

Frem i oktobermørket dukkede orkide køkken frem. Og hold nu op jeg har savnet at kunne få andet end pizza, Mc donalds eller burger, herude på "landet".

 Så lige pludselig var der den her fine lille take away bar med Nord Thailandske retter. Indehaveren Lui Hougaard stammer fra nord Thailand hvor hendes mor sælger mad på et markede.
 Se lige det her skønne rullebord. Fyldt med lækre sager som Lui selv køber ind ugentligt. Det er meningen at der senere ud over mad også vil blive solgt Thailandske vare fra den lille butik.
 Alle billederne er lånt fra Orkide køkkens hjemmeside. Retten herover hedder  Pa naeng og smager afsindig godt.




 Ligeledes smager deres hjemmelavede forårsruller vildt godt. 4 stk for 25 kr...

Det er anden gang vi prøver mad fra Orkide køkken, og prisen er vældig gode. Vi fik 8 forårsruller, nudler med kylling, Pa naeng og en ret svinekød i rød karrysauce med ananas, div thailandske krydderier og kokosmælk og selvfølgelig ris og sød chili sauce for den nette sum af 224 kr.

Det er vist samme pris som hvis vi køre til mc donalds. Men sikkert noget sundere og meget mere spændene.

Så hvis i en dag er i skødstrup/løgten skulle i smutte forbi orkide køkken på grenåvej.

De har også en facebook hjemmeside hvor dagens retter bliver slået op. Som kan ses her




.

Kommentarer

  1. Uhmm, lyder lækkert, hvor ville jeg ønske vi havde noget lignende i min lille by :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Det kan jeg altså godt forst, Birthe. Det er virkelig lækkert.

    Knus

    Heidi

    SvarSlet
  3. Uha lækre sager :)


    Hilsen

    Lars
    http://www.mobilreparationer.dk/

    SvarSlet
  4. Hej Heidi,
    Mange tak for de fine ord og omtale! :-) Vi er også glade for at kunne tilbyde god Thailandsk mad til området omkring Løgten/Skødstrup!

    Til dem hvor det ikke er praktisk at købe mad hos os, fordi de f.eks. ikke bor i nærheden, så kan jeg fortælle at vi også leverer mad ud af huset til selskaber/fester. Ring til os (526 52 526) og aftal noget med min kone. Hun laver i øvrigt også dansk mad, hvis man ønsker at dække sig ind til et selskab.

    Vores hjemmeside er iøvrigt: http://www.orkidekoekken.dk og på facebook: http://www.facebook.com/orkidekoekken

    Vi ses!

    /Sten Hougaard

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...