Gå videre til hovedindholdet

Sov med hajer

Ja det bliver ikke i weekenden jeg får lavet lækker mad på grillen, selvom vejret jo er helt fantastisk.
Idag kl 15 smutter jeg med ældstebarnet og hans klasse til kattegatcentret hvor vi skal sove med hajer. Ja jeg håber sandelig også at vi skal lave andet:-)

Ifølge programmet skal klassen, have haj undervisning, tilberede hajfoder af 10 armede blæksprutter, fodre dyr i udstillingen(mon ikke jeg kan snige mig med til det?

Vi skal spise kylling pommes frites og have snack grøntsager.
Ungerne skal på søstjerneløb, dykkerklokken skal afprøves

der skal hygges med guf og til sidst siger vi godnat og lister hen og sover i tunnelen med lommelygter så vi kan kigge hajer.

Ifølge programmet siger vi godnat kl 23,15 og vi bliver så vækket kl 05,45!!!! og 06,45 er det farvel og tak.

Tror måske lidt at vi er lidt trætte i morgen.

Jeg prøver at snige et kamera med, så må vi se om der dukker noget op her en af dagene.

Måske glæder jeg mig lige så meget som ældstebarnet....

God weekend

Kommentarer

  1. Min Pode og hende klassekammerater deltog for flere år siden i et lignende arrangement... jeg kan huske hun snakkede om det i måneder efter, så det må ha' været en stor oplevelse :-)

    SvarSlet
  2. AIIII så du det... det lykkedes mig at poste en kommentar på din blog :-)

    Jeg er på "Google Crome" og ikke på "IE" i dag - jeg tror, det gør forskellen. Hurra.

    SvarSlet
  3. Hurra. Mette.

    det var da dejligt. Altså det her kommetar halløj driller også mig. Hvis jeg er på arbejde og vil logge ind på min blog, kan jeg godt det men hvis jeg så vil kommentere logger den af. Så det er kun hjemme fra macén det virker.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B