Gå videre til hovedindholdet

Sov med hajer

Ja det bliver ikke i weekenden jeg får lavet lækker mad på grillen, selvom vejret jo er helt fantastisk.
Idag kl 15 smutter jeg med ældstebarnet og hans klasse til kattegatcentret hvor vi skal sove med hajer. Ja jeg håber sandelig også at vi skal lave andet:-)

Ifølge programmet skal klassen, have haj undervisning, tilberede hajfoder af 10 armede blæksprutter, fodre dyr i udstillingen(mon ikke jeg kan snige mig med til det?

Vi skal spise kylling pommes frites og have snack grøntsager.
Ungerne skal på søstjerneløb, dykkerklokken skal afprøves

der skal hygges med guf og til sidst siger vi godnat og lister hen og sover i tunnelen med lommelygter så vi kan kigge hajer.

Ifølge programmet siger vi godnat kl 23,15 og vi bliver så vækket kl 05,45!!!! og 06,45 er det farvel og tak.

Tror måske lidt at vi er lidt trætte i morgen.

Jeg prøver at snige et kamera med, så må vi se om der dukker noget op her en af dagene.

Måske glæder jeg mig lige så meget som ældstebarnet....

God weekend

Kommentarer

  1. Min Pode og hende klassekammerater deltog for flere år siden i et lignende arrangement... jeg kan huske hun snakkede om det i måneder efter, så det må ha' været en stor oplevelse :-)

    SvarSlet
  2. AIIII så du det... det lykkedes mig at poste en kommentar på din blog :-)

    Jeg er på "Google Crome" og ikke på "IE" i dag - jeg tror, det gør forskellen. Hurra.

    SvarSlet
  3. Hurra. Mette.

    det var da dejligt. Altså det her kommetar halløj driller også mig. Hvis jeg er på arbejde og vil logge ind på min blog, kan jeg godt det men hvis jeg så vil kommentere logger den af. Så det er kun hjemme fra macén det virker.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...