Gå videre til hovedindholdet

Sov med hajer

Ja det bliver ikke i weekenden jeg får lavet lækker mad på grillen, selvom vejret jo er helt fantastisk.
Idag kl 15 smutter jeg med ældstebarnet og hans klasse til kattegatcentret hvor vi skal sove med hajer. Ja jeg håber sandelig også at vi skal lave andet:-)

Ifølge programmet skal klassen, have haj undervisning, tilberede hajfoder af 10 armede blæksprutter, fodre dyr i udstillingen(mon ikke jeg kan snige mig med til det?

Vi skal spise kylling pommes frites og have snack grøntsager.
Ungerne skal på søstjerneløb, dykkerklokken skal afprøves

der skal hygges med guf og til sidst siger vi godnat og lister hen og sover i tunnelen med lommelygter så vi kan kigge hajer.

Ifølge programmet siger vi godnat kl 23,15 og vi bliver så vækket kl 05,45!!!! og 06,45 er det farvel og tak.

Tror måske lidt at vi er lidt trætte i morgen.

Jeg prøver at snige et kamera med, så må vi se om der dukker noget op her en af dagene.

Måske glæder jeg mig lige så meget som ældstebarnet....

God weekend

Kommentarer

 1. Min Pode og hende klassekammerater deltog for flere år siden i et lignende arrangement... jeg kan huske hun snakkede om det i måneder efter, så det må ha' været en stor oplevelse :-)

  SvarSlet
 2. AIIII så du det... det lykkedes mig at poste en kommentar på din blog :-)

  Jeg er på "Google Crome" og ikke på "IE" i dag - jeg tror, det gør forskellen. Hurra.

  SvarSlet
 3. Hurra. Mette.

  det var da dejligt. Altså det her kommetar halløj driller også mig. Hvis jeg er på arbejde og vil logge ind på min blog, kan jeg godt det men hvis jeg så vil kommentere logger den af. Så det er kun hjemme fra macén det virker.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.