Gå videre til hovedindholdet

Nye Knive.

Ja for snart lang tid siden nævnte jeg her at jeg havde Global knive. Som jeg egentligt har været glade for. Men de er efterhånden ved at være slebet så mange gange og mit Nørde gen gad godt prøve noget nyt.Derfor smuttede jeg forbi kunst og køkkentøj og tog en snak. Jeg forelskede mig ret hurtigt i Victorinox knivene som Booklover skrev at hendes kæreste, kokken brugte. De havde nogle virkelig lækre nogle med både rosentræ og palisander. Men I kunst og køkkentøj var de varme fortalere for dem med kunstskaft. Og jeg var ikke svær at overtale. De var trods alt lidt billigere.

Victorinox er også dem der laver de der røde schweizer knive.

Nå, men jeg endte så ud med

1 stk. Kokkekniv
1 stk. Kokkekniv Santoku
1 stk. Tomat/Pølsekniv
3 stk. Grøntsagsknive(man kan aldrig få for mange små gode knive)Derudover faldt der ligesom også bare en rulle med 100 sprøjteposer og en kasse med nye tyller lige ned i kurven.


Der er langt fra de dyrest knive, ja faktisk vil jeg gå så langt som at sige at de faktisk er rimeligt billige. Nu vil tiden så vise om jeg bliver glad for dem.

Er der andre der har victorinox knive?

Kommentarer

 1. Jeg har på arbejde, er slagter ;) ellers har jeg en kæmpe stor kokkekniv i privaten, som er kanon til det grove køkken.

  Mvh
  Jesper

  SvarSlet
 2. Jamen det lyder jo godt. Er de pengene værd, syntes du?

  Og tak for kommentaren.

  Heidi

  SvarSlet
 3. Hej Heidi,

  Jeg er også meget glad for Victorinox knivene. Efter at have boet en årrække i Schweiz, kan jeg slet ikke leve uden og glædes hver gang, jeg (igen) kan forære en af de helt uundværlige grøntsagsknive væk. Jeg holder mig altid et mindre lager. De koster ikke meget i supermarkedet i Schweiz og de svigter aldrig.
  Jeg har desuden en ordentlig bandit af en brødkniv med en sjov skæv æg. Jeg har ikke set den før eller siden, jeg købte den, men den er så så skarp......

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  Det lyder godt. Indtil videre er jeg også vældig glad for mine.

  Tak fordi du kiggede forbi og lagde en besked.

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.