Nye Knive.

Ja for snart lang tid siden nævnte jeg her at jeg havde Global knive. Som jeg egentligt har været glade for. Men de er efterhånden ved at være slebet så mange gange og mit Nørde gen gad godt prøve noget nyt.Derfor smuttede jeg forbi kunst og køkkentøj og tog en snak. Jeg forelskede mig ret hurtigt i Victorinox knivene som Booklover skrev at hendes kæreste, kokken brugte. De havde nogle virkelig lækre nogle med både rosentræ og palisander. Men I kunst og køkkentøj var de varme fortalere for dem med kunstskaft. Og jeg var ikke svær at overtale. De var trods alt lidt billigere.

Victorinox er også dem der laver de der røde schweizer knive.

Nå, men jeg endte så ud med

1 stk. Kokkekniv
1 stk. Kokkekniv Santoku
1 stk. Tomat/Pølsekniv
3 stk. Grøntsagsknive(man kan aldrig få for mange små gode knive)Derudover faldt der ligesom også bare en rulle med 100 sprøjteposer og en kasse med nye tyller lige ned i kurven.


Der er langt fra de dyrest knive, ja faktisk vil jeg gå så langt som at sige at de faktisk er rimeligt billige. Nu vil tiden så vise om jeg bliver glad for dem.

Er der andre der har victorinox knive?

Kommentarer

 1. Jeg har på arbejde, er slagter ;) ellers har jeg en kæmpe stor kokkekniv i privaten, som er kanon til det grove køkken.

  Mvh
  Jesper

  SvarSlet
 2. Jamen det lyder jo godt. Er de pengene værd, syntes du?

  Og tak for kommentaren.

  Heidi

  SvarSlet
 3. Hej Heidi,

  Jeg er også meget glad for Victorinox knivene. Efter at have boet en årrække i Schweiz, kan jeg slet ikke leve uden og glædes hver gang, jeg (igen) kan forære en af de helt uundværlige grøntsagsknive væk. Jeg holder mig altid et mindre lager. De koster ikke meget i supermarkedet i Schweiz og de svigter aldrig.
  Jeg har desuden en ordentlig bandit af en brødkniv med en sjov skæv æg. Jeg har ikke set den før eller siden, jeg købte den, men den er så så skarp......

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  Det lyder godt. Indtil videre er jeg også vældig glad for mine.

  Tak fordi du kiggede forbi og lagde en besked.

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg