Gå videre til hovedindholdet

Tunbøf og flere kopkager

I aften fik vi Tun bøffer. Det er første gang vi har fået det. Men jeg elsker Tun i sushi. Så jeg tænkte at sådan en halvrød tun bøf lige måtte være sagen.
 De kom på grillen, efter de blev marineret i Avocadolie, citronsaft, skal af citron, og peber. Der lå de i en 1/2 times tid. Imens skar jeg tomater i 1/2 og lavede en olie eddike dressing med salt, peber, sukker og citronsaft.
 Og til de nye kartofler fra Spanien skulle vi have en wasabi creme. lavet af kvark, citron skal, salt, peber, en 1/2 avocado og wasabi pulver. Det hele blev kørt på min bamix.
 Og det får i så 2 billeder af. Mest fordi de havde en skøn farve og bare var super lækker.
 Tallerkenen så således ud. OG Tunen var ok. Men det er nok ikke noget jeg gør igen. Det eneste jeg kunne tænke på, var hvor meget lækkert sushi jeg kunne lave af det tun. Og tun er jo ret dyrt og jeg syntes overhovedet ikke det var så lækkert som jeg havde forstillet mig.
Ellers har vi jo haft 15 piger på besøg idag til yngstebarnets 7 års fødselsdag. Ide jeg tager af sted til Afrika på fredag og Det er yngstebarnets fødseldag lørdag. Skulle det ligesom være i denne weekend. Så der har været fart over feltet
 Yngstebarnet havde bestil kopkager som dem fra den anden dag. Dog uden Hindbær Curd.
 Og så var det let at prøve min nye muffinform fra coolstuff.dk hvor der sidder et spyd som man kan sætte  noget på. Og tit oplever jeg at det man nu putter i sådan en muffin/kopkage drøner ned i bunden og hvis det er chokolade brænder det tit på og smager ikke så godt. Så glæder var stor da jeg med lethed kunne spidde de her maltesere i hvid chokolade og de bare blev pænt i midten. Har tænkt lidt på at lave nogle mad muffins med bacon, tomat, chili eller noget helt andet  i en nær fremtid.
Selvfølgelig blev kagerne pyntet med glimmer, små sukker hjerter, og pufsukker og ikke mindst sprayfarve. Der skulle ikke mangle noget. Kagerne bragte lykke og så er jeg glad.

Husk at du stadig kan nå at være med i min giveaway. Hvis du bare lægger en kommentar under giveaway indlæg inden på tirsdag den 27 marts kl 17.

Ellers skal min kære mand stå skoleret fordi han er kommet til at spise alle mine Reeses peanutbutter cups som skulle bruges til at lave nye kopkager i min nye spyd form... Han har dog lovet at bestille nogle nye...

Kommentarer

  1. hahaha.. det kunne være mig, der bare kom til tænke på alt det lækre sushi jeg kunne have lavet og spist :-) Wasabicremen lyder nu ret god.

    Smart fidus med spyd i formen, kan du ikke poste et billede af en overskåren kage næste gang?
    God rejse til Afrika

    SvarSlet
  2. Ja ikke. Jeg følet mig snydt snydt. Og kunne ikke glemme alt det lækre sushi jeg kunne have spist. Wasabicremen var god.

    Jo det var da egentligt tåbeligt at jeg ikke fik taget et billede af en overskåret kage. Det husker jeg lige til næste gang.

    Og tak. Jeg har brug for det. Har hold i nakken, ondt i rygge og nu også en halsbetændelse. Det bliver super at tilbringe en døgs tid i fly og lufthavne...

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B