Gå videre til hovedindholdet

Cheatday/Højdag

Jep, kært barn har mange navne..

Lørdag er lækker. mest fordi jeg må spise lige hvad jeg vil...

startede dagen ud med Franskbrød med ost og syltetøj. Uhh det var godt.

Ellers har dagen stået på tøjkøb til ungerne. det var tiltrængt.

Jeg har jo som tidligere nævnt købt et par trøjer på ogorgeous.com. De er meget fair i prisen og blev leveret i løbet af 4 dage. Det er altså helt fra USA og jeg kom ikke til at betale told. Om det er fordi jeg gav under 200 kr for de to trøjer ved jeg ikke. Men Mener at huske noget om at told/moms kun er for vare på over 250 kr(men er ikke sikker)
 Jep den har får i altså kun et billede af på gulvet. Ved ikke lige hvad der gik galt for mig da jeg forsøgte mig med at tage billede med den på..
Den her er jeg helt vild med. Synes den er så sød. stoffet er små gennemsigtig på begge bluser i sådan lidt zebramønster.

Jeg har lavet en ny variant af Proteinkugler med lakrispulver. De er vældig lækre og jeg glæder mig til at mæske mig i dem i aften. Men jeg skal Også lige smage den her fætter...


Proteinkugler med lakridspulver

40 g proteinpulver, jeg brugte chokolade, tror også vanilje vil være god
15 g kokosmel
5 g poppet amarants
15 g quinoaflager(eller havregryn)
10 g raw kakaopulver
10 g sukrin
5 g lakridspulver
20 g toms mørk chokolade med lakrids
lidt vand så det hele hænger sammen.
 I hele potionen 105 g ser fordelingen således ud
404 kcal
40 g protein
32 g kulhydrater
11 g fedt

bland alle ingredienser, tilsæt vand lidt af gangen. Tril til kugler og stil koldt eller i fryseren. smelt 20 g toms chokolade med lakrids, dyp kuglerne deri og tril dem for overskyden chokolade. køl igen.

 Den anden morgen, kom jeg lige hurtig nok ud af døren og fik ikke min morgen mad.. Jeg smutteder forbi 7/11 og fandt den her protein smoothie fra Nutramino. Er du gal den er god... som i virkelig god. Der er indkøbt den her med Hindbær/yoghurt og en med Fersken/pasionsfrugt/ yoghurt til senere idag
:-)
 I slipper ikke for lidt dyrelir.. De små skorpioner vokser og vokser i deres små beholdere. Det er ren kærlighed når man popper låget af en lille beholder og ser at en af de små 100 skorpioner er vokset igen..
 Den morgen jeg skulle så tidligt af sted, måtte jeg lige skyde et morgenbillede. Tænkte at nu var foråret på vej. Jeg er så siden blevet klogere

Shortsene her fik jeg af en sød kollega. da hun fornemmede mit letter paniske forhold til min bikini. Og de er så fine. Selvom manden herhjemme nok synes de er lige små nok at træne i. Men når vejret bliver lidt varmere kommer de altså med ned i centret..


Go lørdag derude.

Kommentarer

 1. Faktisk er grænsen for told fra USA 80 kr., så tror du har været heldig :-)

  SvarSlet
 2. Er det pr. Ting?

  Nå men så er det opklaret. Jeg var heldig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld, det passer faktisk ikke det jeg skrev - har lige tjekket igen, og i dette link http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1615423 står der følgende (og det gælder så pr. ordre)

   Under 80 kr. (ekskl. fragt) betaler man hverken told eller moms
   Over 80 kr. (ekskl. fragt) skal man betale moms - så jeg havde forvekslet told med moms!
   Over 1150 kr. skal man betale told
   Og for følgende varer skal man altid betale uanset værdi: spiritus, vin, øl, tobaksvarer (cigaretter mm.), parfume og eau de toilette

   Men uanset hvad lader det til du slap for momsen :-)

   Slet
 3. Danm. du er grundig:-)

  Jamen jeg gav vel omkring 80 kr pr. del men om det så skal sendes enkeltvis hjem ved jeg ikke.

  Men tak for hjælpen.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…