Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning, igen

Ja ja. ved godt jeg var lidt sent ude med sidste fredags vejning. 
Så nu får i 2 indlæg om min vægt lige efter hinanden. Sorry

Her til morgen sagde vægten 61,4 kg.Har muligvis en mand der er meget glad for excel regneark:-)
Og som i kan se her over. Er der en graf hvor min vægt, samt lår og Talje er på siden mit på begyndte vægttab den 17 januar 2012.
Sidst jeg målet mig var den 16 januar lige inden jeg begyndte ved Kine. Og vægten har faktisk været ret stabil med små udsving. Hvilket er lidt svært at forholde sig til. Men når man så måler sig og ser at der lige er forvundet 8 cm på ens talje. Så kan man kun boble over af lykke(og muligvis også fordi jeg lige har drukket en iskaffeproteinshake?)

Mine cm mål fra jeg startede vægttab til idag
17 Januar 2012. Overarm 34, Talje 105, Hofte 110, Lår 63 Læg 44, Bryst 117
30 August 2012.Overarm 27, Talje 81,  Hofte 90,  Lår 51,  Læg 36,   Bryst 97
16 Januar 2013.  Overarm 28, Talje 81, Hofte 91, Lår 52,5, Læg 37,5, Bryst 94
29 Marts 2013.  Overarm 28, Talje 73, Hofte 89,  Lår 54, Læg 39,   Bryst 93...
Tabte cm i alt. Overarm -6, Talje -32, Hofte -21, Lår -9,  Læg -5, Bryst -24 

Det siger lidt om man ikke skal se så meget på vægten. Det er svært, især fordi den har betydet så meget i så lang tid. Jeg har stort set kun målt mig på om vægten gik nedad. Og det har den jo ikke gjort  længe. Men idag er jeg så  glad for at jeg fra starten af også målte cm. For som i kan se har mine lår været mindre end de er idag. Men nu er de jo mere trænede/tonede og stramme. Og hvem vil ikke hellere have stramme faste lår med tydelige muskler end et par helt tynde bløde lår..

 Sådan en sommerhus tur sætter sine spor. Onsdag aftes var vi ude og spise i løkken. Synes selv jeg var rimelig fornuftig med aftensmaden. Og sprang også desserten over, selvom mand og børn bestilte de vilde desserter. Jeg nævner i flæng, is bombe, hjemmebagt chokolade kage med is og is belgiske vaffel... 
Jeg var standhaftig og bestilte ikke noget.

Men uvis af hvilken årsag.(måske lignede jeg en der kunne trænge til is) kom vores tjener med en kæmpe potion is efter de andre havde fået deres. Vanilje, jordbær og banan is med chokoladesauce, syltetøj og flødeskum og stilte foran mig.....
Puuh, der knækkede filmen lidt for mig. Jeg spise nok 1-2 kugler. Det magtede jeg simpelthen ikke at sige nej til.

Den så nogenlunde sådan ud..

Hvor ondt er det lige..

Nå men tilbage til mine 8 tabte cm i taljen. FUCK hvor er jeg høj af lykke lige nu..

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.