Gå videre til hovedindholdet

Hvor forsvinder min tid hen? kokostoppe og fat lady..

Jeg fatter det simpelthen ikke.

Tiden flyver af sted. Ja det har det faktisk gjort længe. Men her på det sidste er tiden begyndt at virkelig løbe stærkt. Det har jo helt sikkert noget at gøre med at jeg træner hver dag, skal have lavet madpakker til 2* frokost, aftensmaden tager altså også tid når man gerne vil gøre det lidt lækkert. Jeg er desværre et madøre og vil gerne spise lækker mad hele tiden. Og jo jeg spiser lækkert mad hver dag, men når man skal spise 550 g kylling og 600 g groft grønt om dagen, fordelt på 3 måltider. Ja så er det nød til at blive lidt let.

Så mine 2 frokoster er stegt kold kylling, grove grøntsager skåret i små tern med udos choice olie henover. Og så skal man jo enten spise kold kylling til aftensmad med de samme grove grøntsager i tern igen eller tage sig sammen og lave lidt rodfrugter i ovnen. Men jeg er nok lige i underskud af tid og overskud, til jeg magter det hver dag.

Nå men jeg får trænet og ser helt klart en forandring. Og det er jo skønt. Faktisk måtte jeg tage et billede af mine ben og mås den anden dag og sende em mms til Coach Kine fordi jeg selv synes man kunne se der er kommet lidt mere numse til. Total navlepilleri det her er. Men skal jeg være helt ærlig og det skal jeg jo. Når jeg kigger mig selv i spejlet ser jeg ofte hende her(fuck hvor er det hæsligt at smide sådan et billede op)
 Og jeg ved jo godt det ikke er mig mere. Men det er altså bare for at sige, det er enormt svært at se de små fremskridt der sker.

Men de sker, altså de små forandringer. Og det her er et godt bevis på at der sker noget.
Det her billede er 17 dage gammelt. Læg venligst mærke til den ikke eksisterende numse...
 Og det her blev taget Lørdag til bentræning. Der er kommet lidt numse til og lidt mere baglår.
Jeg hader at få taget billeder og hader at tage billeder når jeg træner. Men det er jo sådan jeg kan se at der rent faktisk sker noget..

Det giver yderliger motivation når man rent faktisk slev kan se fremskridt.

Ellers har dagen idag stået på gåtur med børn, mand og hundebarn. Og nu har vi en hund der elsker vand. som i virkelig elsker vand. Også selvom det er pisse koldt. Man kan ikke andet end komme i forårshumør at kåd hundebarn.
 Jeg fik hentet mine giftslanger til jobbet. Smukke små diamanter, hvis jeg selv skal sige det.
 Og så fik jeg spist kokostoppe, som er lavet på
 15 g kokosmel(ikke den alm, vel.)
20 g alm kokosmel, 5 g i dejen og resten som drys
25 g proteinpulver, jeg brugte den nye smagsvariant fra bodylab carribian chocolate
30 g skummetmælk, ca. det skal bare lige hænge sammen
30-40 g mørk chokolade

bland alle tørre ingredienser sammen, tilsæt lidt mælk af gange indtil det lige hænger sammen. Tril til toppe dyp bunden i chokolade og dyp bagefter i kokos.

i hele potionen(150 g)
559 kcal
35 g protein
38 g kulhydrater
29 g fedt

de smager skønt især på en snydedag..

Hov glemte helt fredagsvejning. vægten sagde 61 kg rent.

Kommentarer

 1. Hejsa Heidi.

  Ved du om man kan bage med alle produkter? Jeg er p.t gået i gang med at lave opskrifter til min instagram profil, og vil derfor gerne prøve en masse forskellige proteinpulvere for at variere i smagsnuancerne på mine bagværker.

  P.t bruger jeg denne:
  http://www.gymnordic.com/dk/kosttilskud/100-whey.html

  Men ved ikke om man skal bruge whey eller casein? Hvad er dine forhold til bagninger og proteinpulver.

  Mvh
  Mille! :)

  SvarSlet
 2. Hej Mille

  Jeg har kun brugt Whey, men ved at man kan bruge casein også. Prøv evt. at se på proteinopskrifter.dk hvor jeg ved han skriver hvad han bruger. Smagen bliver noget andereledes med casein tror jeg nok. og man kan ikke helt bruge samme mål.

  Jeg har endnu ikke gjort mig så meget i at bage med proteinpulver ud over proteinpandekager.

  Håber du kan bruge mit svar men prøv at tjekke på proteinopskrifter.dk

  Hilsen

  Heidi


  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…