onsdag den 20. marts 2013

Lorteryg...Og lidt mandelir;-)

Har vist aldrig nævnt herinde jeg har en rigtig lorteryg. Som i virkelig dum.

Men jeg skal vel ikke brokke mig. For det er lang tid siden den har brokket sig for alvor..


Da jeg for mangen år siden arbejde på et dyrehospital(2001) løftede jeg en fodersæk på 15 kg, op på min ene skulder, og ville så lige dreje mig for at komme forbi noget andet. Ryggen sagde knæk og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om der var noget helt galt. Der gik vel omkring 1,5 år før den endelig dom lød. Dehydreret disk. Jeg havde en prolaps som var smuttet ud og hoppet ind igen. Det betyder at min ene disk er "flad" Jeg havde vel en 3 år hvor jeg var helt til hundene og aldrig troede jeg kom til at arbejde igen. (blev erklæret 10 % invalid i ryggen) Men langsomt blev ryggen bedre. Jeg mærker stadig til den næsten dagligt men ikke så jeg ikke kan være til. Det viser sig oftest når jeg er ved at blive syg. så får jeg ondt i ryggen.

Men igår kunne jeg godt mærke den der stikkende ting i min lænd. Det er kun blevet værre  idag. Og jeg er ikke ved at blive syg. Jeg har ikke trænet ryg og når jeg gør er jeg ret forsigtig og er meget omhyggelig med at ikke overbelaste ryggen.

Og nu gør den bare ondt....

Popper et par piller, får massage og omsorg af manden og så prøver vi at se en film i aften...

Dagen idag har budt på min søde kollegas 40 års fødselsdag. Han havde brød med og jeg havde lavet mine hjemmelavede flødeboller med lakrids. de er absolut ikke diæt mad. Men jeg spiset ikke nogen. Derudover lavede jeg også lakridsfudge til ham. Man fornemmer han er vild med lakrids ikke:-)

En kollega og jeg havde desuden bestilt trøffelkagemand fra matematisk kantine. Jeg siger jer en basse. 4 kg trøffel. Fik et lille stykke. Uhh det var godt. Det er altså ikke mange steder man kan få 4 kg kage for 225 kr.

Ellers står fredagen i Tour de office tegn.

Men Det bliver ikke Ryan Gosling denne gang. Selvom han nu er pæn.
(vil godt lige påpege jeg har en kravebens fetich, og han hvis der er noget han taber på er det skæve kraveben)

Det plejer at være hylemorsomt og jeg og eleven(læs: slaven) har virkelig gjort os umage. Jeg skal nok lægge billeder op når fredag er overstået. Jeg skal jo ikke drikke, men det betyder sandelig ikke at de andre ikke skal. Vores tema skal nok rykke kegler. Kan ikke sige så meget om det endnu. Men det er et tema som har været oppe i medierne i denne uge.

Næste gang jeg skal lave cardio, tror jeg nok lige jeg forestiller mig det her;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar