Gå videre til hovedindholdet

Lorteryg...Og lidt mandelir;-)

Har vist aldrig nævnt herinde jeg har en rigtig lorteryg. Som i virkelig dum.

Men jeg skal vel ikke brokke mig. For det er lang tid siden den har brokket sig for alvor..


Da jeg for mangen år siden arbejde på et dyrehospital(2001) løftede jeg en fodersæk på 15 kg, op på min ene skulder, og ville så lige dreje mig for at komme forbi noget andet. Ryggen sagde knæk og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om der var noget helt galt. Der gik vel omkring 1,5 år før den endelig dom lød. Dehydreret disk. Jeg havde en prolaps som var smuttet ud og hoppet ind igen. Det betyder at min ene disk er "flad" Jeg havde vel en 3 år hvor jeg var helt til hundene og aldrig troede jeg kom til at arbejde igen. (blev erklæret 10 % invalid i ryggen) Men langsomt blev ryggen bedre. Jeg mærker stadig til den næsten dagligt men ikke så jeg ikke kan være til. Det viser sig oftest når jeg er ved at blive syg. så får jeg ondt i ryggen.

Men igår kunne jeg godt mærke den der stikkende ting i min lænd. Det er kun blevet værre  idag. Og jeg er ikke ved at blive syg. Jeg har ikke trænet ryg og når jeg gør er jeg ret forsigtig og er meget omhyggelig med at ikke overbelaste ryggen.

Og nu gør den bare ondt....

Popper et par piller, får massage og omsorg af manden og så prøver vi at se en film i aften...

Dagen idag har budt på min søde kollegas 40 års fødselsdag. Han havde brød med og jeg havde lavet mine hjemmelavede flødeboller med lakrids. de er absolut ikke diæt mad. Men jeg spiset ikke nogen. Derudover lavede jeg også lakridsfudge til ham. Man fornemmer han er vild med lakrids ikke:-)

En kollega og jeg havde desuden bestilt trøffelkagemand fra matematisk kantine. Jeg siger jer en basse. 4 kg trøffel. Fik et lille stykke. Uhh det var godt. Det er altså ikke mange steder man kan få 4 kg kage for 225 kr.

Ellers står fredagen i Tour de office tegn.

Men Det bliver ikke Ryan Gosling denne gang. Selvom han nu er pæn.
(vil godt lige påpege jeg har en kravebens fetich, og han hvis der er noget han taber på er det skæve kraveben)

Det plejer at være hylemorsomt og jeg og eleven(læs: slaven) har virkelig gjort os umage. Jeg skal nok lægge billeder op når fredag er overstået. Jeg skal jo ikke drikke, men det betyder sandelig ikke at de andre ikke skal. Vores tema skal nok rykke kegler. Kan ikke sige så meget om det endnu. Men det er et tema som har været oppe i medierne i denne uge.

Næste gang jeg skal lave cardio, tror jeg nok lige jeg forestiller mig det her;-)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…