Fredagsvejning for sidste uge:-)

Nogen har gjort mig opmærksom på at der ikke kom et indlæg om min vægt i fredags...Det var sandelig ikke med vilje, nok mere et resultat af dårlig ryg, vennehygge og fødselsdag. Og sådan har det faktisk været hele weekenden.

Idag er det så torsdag;-) så man må sige det er på tide med fredagens vægt fra den 22 marts.

Vægten sagde 61 kg.  så det må siges at vægten ligger rimelig stabil for tiden. Det er ikke nogen hemmelighed jeg godt gad den gik ned af. Men det er jo ikke meningen lige nu. Lige nu skal jeg tage muskelmasse på..

Jeg ser små fremskridt, især på mine lår og numse. Hvilket også må siges at være mit svage punkt..

Jeg håber at kunne få taget mig sammen til at lave et indlæg om min træning og hvor meget jeg egentligt træner i hverdagen. Og jeg kan godt sige det er en del:-) Men dog ikke flere gange om dagen, endnu..

Vi har haft nogle lækre dage i sommerhuset ved løkken, nu hjemme igen og klar til fødselsdag imorgen ved børnenes fætter, lørdags afslapning/spisning og ikke mindst loadedcup.dk søndag. Jeg formår igen i år at ikke være hjemme på datteres fødselsdag. Føler mig som verdens værste mor. Sidste år var det afrika der kom i vejen iår er det så loaded cup. Og jo jeg kunne jo godt vælge at ikke smutte over og se det. Men det er bare min mulighed for at se en konkurrence inden jeg selv skal stå på en scene..

Og sådan bliver det altså. Hun får hygge med storebror og farmand.

Kommentarer

 1. Hvor har du en skøn blog! Jeg er selv igang med at træne, og du er inspirerende at læse om - denne blog skal jeg helt sikkert besøge igen:) Hav en god påske

  SvarSlet
 2. Hej Hannah

  Tusind tak for dine søde ord. Det er altid rart at få en kommentar fra jer der læser med.

  Kh

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg