Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning for sidste uge:-)

Nogen har gjort mig opmærksom på at der ikke kom et indlæg om min vægt i fredags...Det var sandelig ikke med vilje, nok mere et resultat af dårlig ryg, vennehygge og fødselsdag. Og sådan har det faktisk været hele weekenden.

Idag er det så torsdag;-) så man må sige det er på tide med fredagens vægt fra den 22 marts.

Vægten sagde 61 kg.  så det må siges at vægten ligger rimelig stabil for tiden. Det er ikke nogen hemmelighed jeg godt gad den gik ned af. Men det er jo ikke meningen lige nu. Lige nu skal jeg tage muskelmasse på..

Jeg ser små fremskridt, især på mine lår og numse. Hvilket også må siges at være mit svage punkt..

Jeg håber at kunne få taget mig sammen til at lave et indlæg om min træning og hvor meget jeg egentligt træner i hverdagen. Og jeg kan godt sige det er en del:-) Men dog ikke flere gange om dagen, endnu..

Vi har haft nogle lækre dage i sommerhuset ved løkken, nu hjemme igen og klar til fødselsdag imorgen ved børnenes fætter, lørdags afslapning/spisning og ikke mindst loadedcup.dk søndag. Jeg formår igen i år at ikke være hjemme på datteres fødselsdag. Føler mig som verdens værste mor. Sidste år var det afrika der kom i vejen iår er det så loaded cup. Og jo jeg kunne jo godt vælge at ikke smutte over og se det. Men det er bare min mulighed for at se en konkurrence inden jeg selv skal stå på en scene..

Og sådan bliver det altså. Hun får hygge med storebror og farmand.

Kommentarer

 1. Hvor har du en skøn blog! Jeg er selv igang med at træne, og du er inspirerende at læse om - denne blog skal jeg helt sikkert besøge igen:) Hav en god påske

  SvarSlet
 2. Hej Hannah

  Tusind tak for dine søde ord. Det er altid rart at få en kommentar fra jer der læser med.

  Kh

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.