Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning + Mål

Vi skal til det igen skal vi:-)

De sidste ugers vægt og mål  / denne uges vægt og mål


Dato :  24/5          /     31/5         /  Tabt         / 7/6          / Tabt

Vægt : 62,3 kg     /    61,7 kg    =  - 0,6 kg    /  61,1 kg    /  - 0,6 kg

Arm :  28 cm        /     28 cm     =   0 cm      / 28,5 cm    / +0,5 cm

Bryst : 92 cm        /    91 cm      =  -1 cm     / 90 cm       / -1 cm

Navle : 76 cm       /    75 cm      =  -1 cm     / 74 cm       / -1 cm

Hofte : 92 cm       /    91 cm      =  -1 cm      / 90 cm      / -1 cm

Lår :    54,5 cm    /    53 cm      =  - 1,5 cm  / 52 cm      / -1 cm

Læg :  37 cm       /    37 cm      =   0 cm     / 36,5 cm   / -0,5 cm

Det vil sige endnu et vægttab på 600 gram og denne uge er der så forsvundet 4,5 cm og gainet 0,5 cm på min overarm(Jeg målte altså efter 3 gange)

Så siden den 24/5 har jeg smidt 1,2 kg og 9 cm. Det er altså det der skal til for at jeg føler jeg bare kommer et lille skridt nærmere mit mål.

Og målet er stadig at stå på scenen til debutant stævnet den 7 september 2013. Jeg har ikke nogen forventning om at blande mig i toppen. Overhovedet ikke. Det her er min kamp, og mit mål. Og målet for mig er altså bare at komme op på den skide scene:-)
Skid hul i hvad nummer jeg bliver, så længe jeg er tilfreds med hvordan jeg ser ud og føler at jeg står i MIN bedste form. Så er jeg glad.

Der var en pige der skrev til mig igår på Facebook. Egentlig startede samtalen fordi hun læser med på bloggen og spurgte ind til den binyrebarkhormon indsprøjtning jeg havde fået. Men at den så udviklede sig til at jeg fik tænkt mig om, om hvorfor jeg gør det. Og hvad mine forventninger er til mig selv. Var nok lige det spark jeg skulle ha:-)
Det er altid godt lige at slappe af og tænke sig om. at få hjernen og hjertet med id det her. At kigge sig i spejlet og ikke tænke på vægt og hvordan alle de andre ser ud lige nu:-)
Nå nok om mit eget lille tankespind som fare rundt i hovedet.

Igår trænede jeg Med den altid glade dejlige Kine. Hvad jeg ikke ville give for at have bare en brøkdel af positivt sind og energi:-) Det er så skønt at mødes og brænde krudt af med hende. Og ikke mindst Søde Stina og Tanja som også er i Kine´s Team.

Vi mødtes i Århus denne gang. Fitness World i scandinavinan centeret. Og hold nu op hvor er der mange mennesker derinde. Men det sjove var faktisk at der stort set ikke var en eneste pige i afdelingen med vægte(jo jeg tror der var 1 ud over os) resten var ovenpå til div hold og henne på løbebånd og crosstrainere. Kom nu piger, i ved ikke hvad i går glip af med de vægte. Det er så skønt.

Vi trænede bryst, triceps og biceps og nå ja mave(det mindede min mave mig lige om, den er nemlig ret så øm)
Det var med lidt bævren jeg lavede de første bænkpress med dumbell´s og jeg måtte da også hurtigt erkende at den vægt jeg normalt tager på. Ikke var det jeg skulle gøre med den skulder..

Men da jeg først havde overvundet nederlaget i at jeg måtte tage mindre vægt på, gik det godt. Vi fik svedt og poseret:-)

Det tror jeg heller ikke lige de ser så tit derinde. Men sjovt var det og Næste gang vi posere og jeg glemmer at smile. Tænker jeg bare på at hoften skal "pikke" lige ud. Fantastisk med en norsk coach:-) 

Jeg har lige været ude og lave dages cardio. Og for søren hvor er det varmt:-)
 1 time med 15 % hældning og en gennemsnitstfart på 6 kmt. sætter sine spor.
 Ellers er jeg så småt ved at gøre mig klar til at skulle i Ree park med ældstebarnet og hans klasse. Vi skal overnatte derude og køre fra skødstrup kl 12. Min mad er selvfølgelig pakket. For tror ikke lige burger og hotdog er noget jeg bør spise :-)

Har dog flottet mig og købt en cola light. Som jeg ellers stort set ikke drikker mere. Mest fordi alt det vand som Kine tvinger mig til at drikke, fylder alt for meget i mig til at jeg gider drikke en sodavand:-) Hvilket sikkert er meget godt.








Kommentarer

  1. Hvad gør du for at tabe dig på lårene? Jeg bliver ved med at måle 60 cm omkring... Har nu været igang i 3 måneder!

    SvarSlet
  2. Ingenting;-) altså ud over at virkelig træne igennem med tunge vægte og det er jo stadig i det små med min cardio. Jeg laver kun 1 time og 40 minutters cardio om ugen.

    Jeg ligger i kcal underskud. Men kan jo ikke rigtig punkt slanke sig. Og hvis man kunne vil min mave være i fokus.

    Så længe man ved man ligger i kcal underskud og træner og spiser fornuftigt skal det nok komme.

    Jeg gik jo og var lidt bitter over min vægt stod stille fra februar og indtil for et par uger siden. Men da jeg så målte mig havde jeg smidt 8 cm i taljen.

    Jeg har også haft perioder hvor der ikke er sket noget visse steder på min krop. Men med tiden ændre det sig.

    Bare klø på.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B