Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning og lidt ferielir mm.

Åg gud sådan en ferie gør godt:-)
Hvis bare jeg kunne blive på playitas indtil det stævne i september ville det ingen sag være. Det er jo skønt ikke at skal koncentrere sig om andet end træning, solbadning, lege med ungerne, træning og så lige lidt mad ind i mellem.

Må men denne uges fredagsvejnign skal i ikke snydes for. Jeg vejede og målte mig ikke på ferien, da der ikke var en vægt(jo det var der faktisk, men jeg gider ikke blive vejet på en anden vægt end min egen og jeg havde ikke målebånd med)

Men således ser det altså ud:

De sidste ugers vægt og mål  / denne uges vægt og mål


Dato :  24/5          /     31/5         / 7/6           / 17/6       /  28/6      / tabt

Vægt : 62,3 kg     /    61,7 kg      /  61,1 kg   / 61,8 kg   / 60,7 kg  /  -1,1 kg

Arm :  28 cm        /     28 cm      / 28,5 cm    / 28 cm    / 28 cm    / 0 cm

Bryst : 92 cm        /    91 cm      / 90 cm       /  89 cm   / 89 cm    / 0 cm

Navle : 76 cm       /    75 cm      / 74 cm       / 73 cm    / 73 cm     / 0 cm

Hofte : 92 cm       /    91 cm      / 90 cm       /  91 cm    /  90 cm    / -1 cm

Lår :    54,5 cm    /    53 cm      / 52 cm       /  52 cm    / 52 cm      / 0 cm

Læg :  37 cm       /    37 cm      / 36,5 cm    / 37,5 cm  /  37 cm    / -0,5 cm

Så et vægttab på 1,1 kg på 2 uger er jo ret godt. Og cm viser mig nok lidt at det var vædske der var bundet i kroppen forrig uge. for der er jo faktisk ikke røget ret meget i cm.

Playitas var virkelig skøn, Vi havde valgt aparthotellet med all inclusive. Som så ikke helt var all inclusiv.. For det viste sig da vi kom frem at drikkevare ikke var med. Hvilket jeg ellers synes at have læst. Men herregud så dyrt var det ikke.

Jeg var virkelig positivt overrasket over hvor lækre faciliteter der dernede. Lækkert træningscenter, hvor jeg sjovt nok tilbragte et par timer eller 3 om dagen. Og egentlig går jeg altid langt uden om de der holdtræninger. Du ved zumba,pilate mm. Men da jeg havde stået og kigget på deres Cirkel træning(som jeg virkelig er ved at brække mig over i vores eget center.Det er jo selvfølgelig slet ikke det samme. Men det var det jeg tænkte da jeg så det.)
Cirkle træning foregik udenfor i heden kl 11 eller kl 17. Det forgik på en bane svarende til en baskebane.
Her var der 7 øvelser

Suicide run -  
du ved hvor man røre væggen løber ud til den første linie løber tilbage og så ud til læste linie

Armbøjninger - 
med fødderne på en step bænk

Næste øvelse ved jeg ikke hvad hedder - 
Men man ligger på maven og løfter arme og ben op og bevæger dem op og ned uden at røre gulvet

Jumping squad - 
Man går ned i squad og hopper op på en step bænk

Løb på stede med høje knæløft - 
Ja det siger sig selv

Mave øvelse - 
Ligger på ryggen, med udstrakt arme og ben. bøjer sammen og rør fødder med hænder

Burpees - 
Ligger på maven, løfter hænder og springer op og klapper over hovedet

Først startede vi med at løbe banen rundt for at varme op, først alm. så baglæns og så sidelæns.Jeg løber ikke så jeg var ved at dø..

1 min til hver øvelse 30 sek pause for at gå til næste øvelse.

Så blev der lavet om på armbøjninger, hvor man nu skulle løfte et ben fra stepbænken og på burpees, hvor man nu efter hoppet skulle løfte en 9 kg boldt over hovedet og tyre den i gulvet!!!

1 min til hver øvelse og 15 sek til at løbe over til næste øvelse..

efter endnu en runde blev der lavet om på maveøvlsen hvor man nu ligger med fødderne lige op i luften og så skal strække en arm af gang op og røre tå spidsen.

1 min til hver øvelse og nu kun 5 sek til at løbe over og gå i gang med næste øvelse.

Jeg havde ømme mavemuskler i to dage efter den her time. 

Nej hvor ville jeg ønske der var plads i det center jeg går i til at lave sådan noget.

Derudover var jeg til noget Ab-core som jeg lige til at starte med troede var noget værre gejl...

Men jeg blev klogere. 

Det var en dansk pige der havde holdet den dag, og hun var virkelig supergo.

Det var en masse coreøvleser, bla planken i en ny og led variant.
man stiller sig i "planken" løfter langsomt en arm 2 cm over jorden holder den der uden at dreje i ryg, skulder, hofte. Sætter armen ned og gør det samme med den anden arm og derefter benene...

Bagefter løfter man sit ene ben og så den er vandret med ryggen, når det er stabilt løfter man modsatte arm også ud i vandret. Det er så latterlig svært. Og der var strenge instrukser på at man ikke bare tyrede hånden i gulvet. Men at alt blev gjort langsomt og roligt så man hele tiden strammede op i sin core.

Ligesom vi skulle stå med armene ud til siden og løfte den enen ben op foran os. og så stå der. 

Bagefter skulle benene ud til siden og modsatte arm skulle skrå op, så man havde en skrå linie igennem sig fra venstre hånd til højre fod. Så samle hånd og knæ foran sig og går ud igen.

Det var 45 min og jeg svedte tran da vi var færdige.

Men ellers  forgik hver dag nogenlunde sådan her.

Vækkeuret ringer kl 7,45
Morgencardio med BCAA kl 8,00
Morgenmad med familien kl 8,50
Min morgenmad..

Sønnikes morgenmad...
Jeg tror der kom Nutella nok på.

Pooltid/soltid/eller køre en tur ud og se øen
Minigolf, strandtur eller lidt mere pooltid:-) eller et eller andet hold
Frokost kl 13,00(jeg havde nok lige drukket en proteinshake inden)
Pooltid/soltid/familiehygge, mountainbike eller landevejstur for mandens vedkomne
Vægttræning kl 17,00
Aftensmad ved 18,30-19 tiden, hvilket tog sin tid når man tænker på den mængde af dessert ungerne fik spist...
Strandtur, eller en tur op i klippelandskabet.
Hjem og hygge se fjernsyn, lege med ipad eller bare læse en god bog.

Det var så fedt at have tid til træning og tid til ungerne.
 Ældstebarnet var helt skud i den her "fede" coladåse. Det er så bare en cola zero uden coffein.

Så er der billedespam af div ting i mit liv, så er i advaret:-)

Det her er nyeste skud på stammen af skorpioner herhjemme. det er en Smeringurus Mesaensis. Smuk hvis du spørger mig. Jeg har fået den af en god ven. Tak:-)

Så er vi Hundesitter for Smukke Loui. Det er ham til venstre der har Karlas hovede helt inden i munden.

Loui´s forældre er Sanne og Lars, de har "gladeligt" passet Karla de sidste 3 gange vi har været på ferie. Så nu er det kun rimeligt vi giver lidt igen...
Karla og Loui er Staffordshire bull terrier. Af visse uvidende mennesker fremstilles de som de vildeste kamphunde, med dræber instinkt og kæber der kan låse.

Men det er langt fra sandheden. Staffen er en helt fantastisk hund med et hjerte af guld. Det skal jeg selvfølgelig sige. Men jeg kunne aldrig finde på at tage en hund ind i familien som jeg mente var en trussel for mine børn eller andre. Alle hunde kan være farlige og jeg er ikke blind for at min lille hund på 16 kg, Kan se utrolig skræmmende ud. Men hvis de er opdraget ordenligt er det en fantastisk hund. Og det mener jeg for øvrigt gælder alle hunde. De skal opdrages ordenligt, ligesom børn. Man skal ikke være hård over for en staf, de er enormt bløde hunde.
Ja hun er vild og begejstret og har svært ved at styre sin begejstring. Og nej hun er ikke så let at opdrage som en labrador. Men hun er skøn og har en livsglæde der er helt enorm.
Og sammen er de ustyrlige. Helt bogstaveligt.



nå det blev for en gang skyld en lang smører om alt muligt. Men det var lige det jeg havde på hjertet

Kommentarer

  1. Sejt med vægttabt og ferien lyder til at ha været skøn :)

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha Sussi. Og ja ferien var vidunderlig

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B