fredag den 29. april 2011

Det er fredag, ungerne er hos mormor og jeg er alene hjemme

Hvilket er lig med alle mine laster..

Og jeg kan jo ligesågodt gå til bekendelse.
 Coca Cola, det er klart min favorit drik. Jeg elsker cola. Men efter vi har fået børn drikker jeg det ikke helt så meget. Min mand vil mene jeg drikker det i rå mængder. cola frem for vand. Jeg kan virkelig ikke lide vand. jo med brus i:-)
 Almond butter/mandel smør er virkelig en luksus ting. Jeg elsker at spise det sammen med et sprødt frisk æble.
Som her. Det er virkelig lækkert og efter sigende skulle det være sundt. Det smager ikke sundt. men sådan en bøtte koster i omegnen af 90 kr og det er dyrt syntes jeg.
 Så har jeg jo noget med lakrids, Jeg har også noget med chokolade. Og den er chokolade med salmiak fyld er superlækkert. Det kan godt være det ikke er den dyre lækre chokolade men sådan en fætter her koster 20 kr og den fra Chok"o"bloc koster 65 kr. Og jo jeg kan godt spise en plade selv. 

Så i aften står den på hygge med en god film og masser af guf. Jeg skal bare lige ud og gå en lang tur med den rødhårede djævlehund først. Normalt er hun jo ikke en djævlehund, men hun er i slutningen af hendes løbetid og totalt ulidelig at være i stue med. Så jeg prøver at køre hende træt inden sofaen kalder.

Og så lovede jeg også at skyde nogle billeder af de små hugorme, og det har jeg så forsøgt efter bedste evne. (man ser tydeligt at min evne ikke er foto!)
 Jeg ved godt hovedet ikke er i fokus, men det er jo også mønstret hen over ryggen i skal lægge mærke til. så i ikke vader hen over en til sommer...
Ham her derimod, er lidt af en snyder. For han er sort. Ja faktisk er han helt fløjelsagtig. Og ja jeg ved godt at man ikke kan se det på billedet. Men altså her ville en ikke slangekyndig måske tro der var tale om den ugiftige danske snog. Men faktisk er det sådan at på den lokation hvor disse dyr er samlet, er der en population af sorte hugorme.

nå kan i have en dejlig weekend. Godterne kalder

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er de slanger kære! De har altid fascineret mig :-)

  Hehe, sådan en gang chokolade kunne jeg også spise! Chokolade og lakrids er en overraskende god kombination! Mandelsmørret har jeg til gode at smage - har flere gange kigget på det, men har endnu været for nærig til at købe det ;-)

  Hav en skøn weekend!

  SvarSlet
 2. De er simplthen så søde at se på.

  chokolade og lakrids er bare en helt fantastisk kombi.

  Du skulle prøve det mandelsmør, det er virkelig godt.

  God weekend til dig også

  SvarSlet
 3. Sikke du skal hygge! Købte du mandelsmørret hos Aarstiderne? Jeg sagde jo til dig at det er godt :-D

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 4. Birthe, ja det gjorde jeg, men det er spist for længst. Det var faktisk billigt i deres butik 75 kr i århus ligger det på ca 95 kr.

  knus

  SvarSlet