Gå videre til hovedindholdet

Det er fredag, ungerne er hos mormor og jeg er alene hjemme

Hvilket er lig med alle mine laster..

Og jeg kan jo ligesågodt gå til bekendelse.
 Coca Cola, det er klart min favorit drik. Jeg elsker cola. Men efter vi har fået børn drikker jeg det ikke helt så meget. Min mand vil mene jeg drikker det i rå mængder. cola frem for vand. Jeg kan virkelig ikke lide vand. jo med brus i:-)
 Almond butter/mandel smør er virkelig en luksus ting. Jeg elsker at spise det sammen med et sprødt frisk æble.
Som her. Det er virkelig lækkert og efter sigende skulle det være sundt. Det smager ikke sundt. men sådan en bøtte koster i omegnen af 90 kr og det er dyrt syntes jeg.
 Så har jeg jo noget med lakrids, Jeg har også noget med chokolade. Og den er chokolade med salmiak fyld er superlækkert. Det kan godt være det ikke er den dyre lækre chokolade men sådan en fætter her koster 20 kr og den fra Chok"o"bloc koster 65 kr. Og jo jeg kan godt spise en plade selv. 

Så i aften står den på hygge med en god film og masser af guf. Jeg skal bare lige ud og gå en lang tur med den rødhårede djævlehund først. Normalt er hun jo ikke en djævlehund, men hun er i slutningen af hendes løbetid og totalt ulidelig at være i stue med. Så jeg prøver at køre hende træt inden sofaen kalder.

Og så lovede jeg også at skyde nogle billeder af de små hugorme, og det har jeg så forsøgt efter bedste evne. (man ser tydeligt at min evne ikke er foto!)
 Jeg ved godt hovedet ikke er i fokus, men det er jo også mønstret hen over ryggen i skal lægge mærke til. så i ikke vader hen over en til sommer...
Ham her derimod, er lidt af en snyder. For han er sort. Ja faktisk er han helt fløjelsagtig. Og ja jeg ved godt at man ikke kan se det på billedet. Men altså her ville en ikke slangekyndig måske tro der var tale om den ugiftige danske snog. Men faktisk er det sådan at på den lokation hvor disse dyr er samlet, er der en population af sorte hugorme.

nå kan i have en dejlig weekend. Godterne kalder

Kommentarer

 1. Ej hvor er de slanger kære! De har altid fascineret mig :-)

  Hehe, sådan en gang chokolade kunne jeg også spise! Chokolade og lakrids er en overraskende god kombination! Mandelsmørret har jeg til gode at smage - har flere gange kigget på det, men har endnu været for nærig til at købe det ;-)

  Hav en skøn weekend!

  SvarSlet
 2. De er simplthen så søde at se på.

  chokolade og lakrids er bare en helt fantastisk kombi.

  Du skulle prøve det mandelsmør, det er virkelig godt.

  God weekend til dig også

  SvarSlet
 3. Sikke du skal hygge! Købte du mandelsmørret hos Aarstiderne? Jeg sagde jo til dig at det er godt :-D

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 4. Birthe, ja det gjorde jeg, men det er spist for længst. Det var faktisk billigt i deres butik 75 kr i århus ligger det på ca 95 kr.

  knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…