Gå videre til hovedindholdet

Det er fredag, ungerne er hos mormor og jeg er alene hjemme

Hvilket er lig med alle mine laster..

Og jeg kan jo ligesågodt gå til bekendelse.
 Coca Cola, det er klart min favorit drik. Jeg elsker cola. Men efter vi har fået børn drikker jeg det ikke helt så meget. Min mand vil mene jeg drikker det i rå mængder. cola frem for vand. Jeg kan virkelig ikke lide vand. jo med brus i:-)
 Almond butter/mandel smør er virkelig en luksus ting. Jeg elsker at spise det sammen med et sprødt frisk æble.
Som her. Det er virkelig lækkert og efter sigende skulle det være sundt. Det smager ikke sundt. men sådan en bøtte koster i omegnen af 90 kr og det er dyrt syntes jeg.
 Så har jeg jo noget med lakrids, Jeg har også noget med chokolade. Og den er chokolade med salmiak fyld er superlækkert. Det kan godt være det ikke er den dyre lækre chokolade men sådan en fætter her koster 20 kr og den fra Chok"o"bloc koster 65 kr. Og jo jeg kan godt spise en plade selv. 

Så i aften står den på hygge med en god film og masser af guf. Jeg skal bare lige ud og gå en lang tur med den rødhårede djævlehund først. Normalt er hun jo ikke en djævlehund, men hun er i slutningen af hendes løbetid og totalt ulidelig at være i stue med. Så jeg prøver at køre hende træt inden sofaen kalder.

Og så lovede jeg også at skyde nogle billeder af de små hugorme, og det har jeg så forsøgt efter bedste evne. (man ser tydeligt at min evne ikke er foto!)
 Jeg ved godt hovedet ikke er i fokus, men det er jo også mønstret hen over ryggen i skal lægge mærke til. så i ikke vader hen over en til sommer...
Ham her derimod, er lidt af en snyder. For han er sort. Ja faktisk er han helt fløjelsagtig. Og ja jeg ved godt at man ikke kan se det på billedet. Men altså her ville en ikke slangekyndig måske tro der var tale om den ugiftige danske snog. Men faktisk er det sådan at på den lokation hvor disse dyr er samlet, er der en population af sorte hugorme.

nå kan i have en dejlig weekend. Godterne kalder





Kommentarer

  1. Ej hvor er de slanger kære! De har altid fascineret mig :-)

    Hehe, sådan en gang chokolade kunne jeg også spise! Chokolade og lakrids er en overraskende god kombination! Mandelsmørret har jeg til gode at smage - har flere gange kigget på det, men har endnu været for nærig til at købe det ;-)

    Hav en skøn weekend!

    SvarSlet
  2. De er simplthen så søde at se på.

    chokolade og lakrids er bare en helt fantastisk kombi.

    Du skulle prøve det mandelsmør, det er virkelig godt.

    God weekend til dig også

    SvarSlet
  3. Sikke du skal hygge! Købte du mandelsmørret hos Aarstiderne? Jeg sagde jo til dig at det er godt :-D

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  4. Birthe, ja det gjorde jeg, men det er spist for længst. Det var faktisk billigt i deres butik 75 kr i århus ligger det på ca 95 kr.

    knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

I januar vil jeg(eller skal jeg)

I januar vil jeg... Eller også skal jeg, men derfor kommer det staidg på listen. Bage min amerikanske kanesnegle. Tjek det er jeg i skrivende stund igangen med Snakke med  Slagter dyrby  om ældstebarnets konfirmation Plante åreste chilifrø, Udvælge årets tomatfrø og der er mange at vælge imellem. Og nej det er ikke tidligt, det er sent. Normalt gør jeg det i december. Starte på jagttegn, jo jo jeg starte skam idag Sove lidt mere, eller det vil sige gå tidliger i seng. og få mindst 7 timers søvn. Egentlig helst 8 men det er også lidt meget Få blogget herinde lidt mere fast.  Og ellers bare leve livet og nyde at et nyt år er begyndt. Og jeg kan mærke det bliver et godt et af slagsen. Puhh det bliver lidt svært at vælge hvad der skal sås i drivhuset i år Min hjembragte Monstera Obliqua “Swiss Cheese Vine”Som er en  fingerphilodendron, i miniformat. Jeg er helt tossede med de store af slagsen. Men problemet er nok bare de b...