lørdag den 23. april 2011

Påskeferien, tanker, aarstiderne..

Så er jeg her igen. Endelig faldet helt ned over en stresset uge op til min påskeferie.

Jeg startede jo ferien med at hente Birthe og tage en tur til Aarstidernes gård, for at møde Søren. Det viste sig hurtigt at Søren er en der brænder for det han laver. Og det er alle andre på Aarstiderne helt sikkert også. Birthe og jeg snakkede meget om stemningen og hvor dejligt det var at være et sted hvor rigtige ildsjæle arbejder sammen om en fælles ting. For en gang skyld havde jeg glemt kameraet. Men smut forbi her og se billeder af det hele. Det var virkelig en dejlig oplevelse, vi fik talt med mange søde menneske. Vi havde fået at vide at der ville komme 90 men det endte vist op på 120 mennesker, som spise, snakkede, nød den dejlige mad og fik jordskokker med hjem. Jeg fik snakket med en brøkdel af dem, men dem jeg snakkede med var rigtig søde og det var en hyggelig aften.


Bjørn og Julie fra dolce-gusto kom også. Det var superhyggeligt at snakke med dem igen efter sidste møde til blogtræffet. Og sørme om ikke de var så så søde at give mig den her

Det er Circolo modellen, og der var også en hel sort sæk fyldt med diverse kaffevarianter. Jeg er normalt ikke kaffedrikker. Jo hvis jeg kommer ind til århus og kan få en kop kaffe latte til 44 kr. Det kan jeg godt lide. Vi har godt nok en senseo kaffemaskine herhjemme, men det er hovedsageligt min mand som bruger den. Jeg synes hurtigt kaffen kommer til at smage"gammelt" og så skal jeg jo selv til at varme mælk ved siden af. Men den her laver en brandlækker kop cappuccino. Egentligt syntes jeg der er en dyr kop kaffe en normal kop kaffe koster 2,5 kr og min cappuccino koster så 5kr. Men de smager bare så godt og som Jens fra growerscup fortalte til madblogger træffet, er det jo vigtigt at smage på sin kaffe.

Og det gør jeg så...

Birthe og jeg skulle sove i København på hotel nebo og hvilken oplevelse det var:-)
Når jeg er i København, har jeg en fast aftale med min man at vi ikke tager hjem før vi har set en kendt. det nævnte jeg for Birthe da vi gik fra banegården og over til hotellet. Og heldigvis så vi Pivert fra klovn. Men så kom vi over på hotellet. Og der viste det sig hurtigt at Jeg var i selskab med en kendt... For vi blev lynhurtigt opgraderet og fik det vildeste hotelværelse. Mange tak for sublim betjening til hotel Nebo.

Vel hjemme igen har jeg trukket stikket helt ud og bare holdt ferie. Jeg har dog fået taget lidt billeder når jeg har lavet mad. MEN jeg har besluttet mig for at min blog kommer til at bestå af opskrifter og billeder af færdige retter. for jeg er simpelthen til fjols til at få taget billeder imens jeg laver mad.

Og den her påskeferie har været den bedste i lange tider. Vejret har været skønt, ungerne har hygget sig ude og manden og jeg har nydt at vi ikke har skulle lave noget på huset. det er ved at være 1½ år siden vi flyttede ind og hver eneste fridag har stået i husets tegn. Indtil nu. vi er så godt som færdige, ja det vil sige vi mangler stadig køkken og badeværelser men der sætter økonomien ligesom en naturlig begrænsning. Jeg elsker mit hus, og jeg har følt mig helt hjemme fra det øjeblik jeg satte mine ben her første gang. Det er her jeg skal blive gammel, sammen med manden:-)

Karla hunden havde fødselsdag i torsdags. Den første, og det skulle fejres med maner.

 Hvilket gjorde at jeg lavede mit livs første leverpostejs lagkage... med fyld af hundefoder, pyntet med myntehundekiks, hundekiks som ligner lakridskonfekt og Kong stuffing med leversmag.
Jeg kan roligt sige at det faldt i god jord.

5 kommentarer:

 1. Haha! Det er fandme fedt!!

  SvarSlet
 2. Hej Rikke

  Pjat med dig. Dejlig at høre fra dig. Jeg har forgæves forsøgt at lægge kommentare ved dig. men af en eller anden grund lykkedes det ikke rigtigt.

  Knus

  Heidi

  SvarSlet
 3. Det var en SKØN tur vi havde der - og sikke mange skønne oplevelser vi fik :-)

  Pas på med den Dolce Gusto-maskine, den er DYBT vanedannende. Så vanedannende at det nu er mere end SVÆRT for mig at drikke andre slags kaffe......
  Dejligt at du nu også har en, så kan jeg trygt komme forbi til en kop :-D

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hej Birthe

  det er for sent.. redt cool at gå fra ikke kaffedrikker til en der tager en kop hver morgen..

  Du kommer bare forbi.

  knus

  SvarSlet
 5. Åhåh. Der er hunden jo :-) Og den der lagkage minder mig om en min mor lavede til vores jagthund Tøs, da jeg var lille. Hun pyntede den med lakrids-katte. Heh!!

  SvarSlet