Ja vejret er ikke lige gullash vejr idag. Men til mit forsvar skal også siges at det er 2 dage siden jeg lavede det:-)
Hvis jeg selv skal sige det er det verdens bedste. Og så er den let.
Samtidig gav det mig også mulighed for at bruge den her alligator(det er normalt de sprællevende alligatore jeg normalt burger min tid på) Denne her er fra white away, den var i den lækre goodibag fra Birthe og Anne blogtræf.
Jeg må sige med det samme at jeg er solgt. Nu ligger landet sådan at jeg hader, hader løg. især når de skal skrælle, hakkes ja you name it. Men den her fætter, den inkapsler jo ligesom det hakkede løg, så øjenene ikke løber og svider. Hvilket jo er helt fantastisk.
Når man så har nok løg, eller låget er fyldt op, ja så klikkes det af og så er der hakkede løg. Jeg brugte den også til peberfrugter og der virkede den også fint.
Til samme blogtræf fik vi også nogle krydderier fra naturalia, her øko paprika.
Som selvfølgelig lige skulle brunes af på panden
Løgene svitses i paprika
Retten endte ud sådan her. Og i skal selvfølgelig have opskriften.
2 kg magert oksebryst/bov
30 gram smør
3 hakkede løg
2 ds tomat pure
2 peberfrugter i tern
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg knust
2 spsk paprika
2-3 liger hjemmelavet supper, eller snyd og køb klar oksesuppe.
6-8 skrællede kartofler i tern.
Svits løg i paprika, brun kødet af, kom resten af ingrediencerne i gryden kog i mindst 2 timer. de sidste 20 minutter kommes kartoflerne ved. Server med groft brød og tabasco hvis det bringer lykke.
Jeg kan igen kun undskylde mit fravær, men må nok indse at det ikke bliver hverdag at jeg kommer herind. Men jeg holder ud for det er også ret sjovt.
På Torsdag hopper jeg på toget tidlig morgen mod først Vejen og så sidenhen København...
Birthe og jeg skal jo besøge aarstiderne og søren. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Og hvad jeg har hørt er der rigtig mange der har tilmeldt sig. Om det er nogen der læser med her eller hos birthe, ved jeg ikke men sjovt bliver det.
Og hvis jeg ikke husker helt forkert kommer søde Julie og Bjørn fra Dolce Gusto. Det betyder at jeg igen kan få mig en kop rålækker mokka.
Nøjj, det ser godt ud! :-D
SvarSletJeg glæder mig rigtig meget til at skulle være sammen med dig i 2 dage, til Aarstiderne og MASH, det kan kun blive godt....
Knus
Birthe
Den gullash ser bare rigtig lækker ud, så den må jeg da prøve. Tak for tippet :)
SvarSletWeekendhilsen
Bo
København restauranter
http://københavnrestauranter.dk/