Gå videre til hovedindholdet

Kanin, det kunne man godt:-)

Tjo det kunne man så godt. Hvis altså man kan få sig selv til at partere den langørede fætter.
Det smager rigtig godt, omend nogle af gæsterne lige skulle sunde sig lidt over dages menu. Men en favoritspise bliver det nok aldrig. Ikke på grund af smagen:-) Men mere på grund af at det altså er en lille nuttet kanin. Det syntes jeg faktisk var lidt svært at sætte sig ud over.

 Opskriften var egentligt ret simpel.

Parter kaninen, skær en æble i både læg æblerne i bunden af en stegeso, kanin stykkerne ovenpå, drys med salt og peber. Og så skal der noget godt tørsaltet bacon til. Jeg elsker jo føtex´s pricip enebærrøget bacon. Desuden brugte jeg også et par skiver røget flæsk. kanin har en tildens til at blive tørt. Hæld en tør cider eller i mit tilfælde en lys ingerfærd øl ved. Steg i ovnen ved 200 grader i ca 2 timer.

 Jeg hældte stegeskyen fra, jævnede den og gav den et skvat fløde. Det smagte rigtig godt.


 Og jo der blev skam spist op.

 Jeg nævnte det her brød den anden dag. Det der brød der var ved at drive mig til vanvid. Men idag var den der. Det sad lige i skabet. Opskriften får du i morgen. Og som det ses ville Karla godt have haft et stykke.
 Total i orden krumme
Og ikke mindst lækkert sprødt udenpå.

Ellers er dagen idag gået med at tjekke op på alle dyrene på arbejdet. Og der er en del.

Jeg kan nævne
+200 slanger, alt fra 20 cm til 4 meter8i fik billede igår)

44 store fugleedderkopper


+200 mus
+50 rotter, som dem på billedet ovenfor.
8 Alligator
+100 Risål
+30 Pangasius
Ørreder
11 Kæmpetusindben
7 Grønne anoler
11 Tokay Gekkoer
+ 1000 lemon ants
+45 Agatudser
+12 Sporefrøer
+40 Sumpskildpadder
2 Næsehorns bille larver
20 Lungefisk
+ 1000 Hvæsekakelakker
+ 500 Fårekyllinger
og ja jeg har sikkert glemt nogle. Men der er også mange og se til. Men jeg er sikker på de har savnet mig hver og en mens jeg har haft påskeferie. Så idag var der fest med rotter og mus. De fik pære og kagerester. Spørg lige om jeg var populær.

Kommentarer

  1. AAARGGHHHHH - EDDERKOP!! Jeg vil til hver en tid skærer sådan en kaninbasse ud for dig, bare du ikke giver mig sådan et chok igen :-)

    SvarSlet
  2. Du er så sej! Jeg ville ikke kunne gøre det, det kan jeg sige med sikkerhed - ved faktisk ikke engang om jeg kunne spise det - hvis jeg vidste det :-)

    Jeg glæder mig til at se nogen af alle de dyre.

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  3. Frk. Skjold: du er taget på ordet. Ikke flere edderkopper forløbig:-) hvis du partere næste kanin for mig. Hyggeligt at du lagde en besked herinde. Tak.

    Heidi

    SvarSlet
  4. Birthe : Mener du kanin eller edderkop?

    Altså helt ærligt havde jeg også lidt svært ved at spise den, selvom det smagte godt. Men altså det må jeg prøve at komme mig over for det var godt nok billigt kød, som jeg ved har haft det godt.

    Knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

I januar vil jeg(eller skal jeg)

I januar vil jeg... Eller også skal jeg, men derfor kommer det staidg på listen. Bage min amerikanske kanesnegle. Tjek det er jeg i skrivende stund igangen med Snakke med  Slagter dyrby  om ældstebarnets konfirmation Plante åreste chilifrø, Udvælge årets tomatfrø og der er mange at vælge imellem. Og nej det er ikke tidligt, det er sent. Normalt gør jeg det i december. Starte på jagttegn, jo jo jeg starte skam idag Sove lidt mere, eller det vil sige gå tidliger i seng. og få mindst 7 timers søvn. Egentlig helst 8 men det er også lidt meget Få blogget herinde lidt mere fast.  Og ellers bare leve livet og nyde at et nyt år er begyndt. Og jeg kan mærke det bliver et godt et af slagsen. Puhh det bliver lidt svært at vælge hvad der skal sås i drivhuset i år Min hjembragte Monstera Obliqua “Swiss Cheese Vine”Som er en  fingerphilodendron, i miniformat. Jeg er helt tossede med de store af slagsen. Men problemet er nok bare de b...