Gå videre til hovedindholdet

Kanin, det kunne man godt:-)

Tjo det kunne man så godt. Hvis altså man kan få sig selv til at partere den langørede fætter.
Det smager rigtig godt, omend nogle af gæsterne lige skulle sunde sig lidt over dages menu. Men en favoritspise bliver det nok aldrig. Ikke på grund af smagen:-) Men mere på grund af at det altså er en lille nuttet kanin. Det syntes jeg faktisk var lidt svært at sætte sig ud over.

 Opskriften var egentligt ret simpel.

Parter kaninen, skær en æble i både læg æblerne i bunden af en stegeso, kanin stykkerne ovenpå, drys med salt og peber. Og så skal der noget godt tørsaltet bacon til. Jeg elsker jo føtex´s pricip enebærrøget bacon. Desuden brugte jeg også et par skiver røget flæsk. kanin har en tildens til at blive tørt. Hæld en tør cider eller i mit tilfælde en lys ingerfærd øl ved. Steg i ovnen ved 200 grader i ca 2 timer.

 Jeg hældte stegeskyen fra, jævnede den og gav den et skvat fløde. Det smagte rigtig godt.


 Og jo der blev skam spist op.

 Jeg nævnte det her brød den anden dag. Det der brød der var ved at drive mig til vanvid. Men idag var den der. Det sad lige i skabet. Opskriften får du i morgen. Og som det ses ville Karla godt have haft et stykke.
 Total i orden krumme
Og ikke mindst lækkert sprødt udenpå.

Ellers er dagen idag gået med at tjekke op på alle dyrene på arbejdet. Og der er en del.

Jeg kan nævne
+200 slanger, alt fra 20 cm til 4 meter8i fik billede igår)

44 store fugleedderkopper


+200 mus
+50 rotter, som dem på billedet ovenfor.
8 Alligator
+100 Risål
+30 Pangasius
Ørreder
11 Kæmpetusindben
7 Grønne anoler
11 Tokay Gekkoer
+ 1000 lemon ants
+45 Agatudser
+12 Sporefrøer
+40 Sumpskildpadder
2 Næsehorns bille larver
20 Lungefisk
+ 1000 Hvæsekakelakker
+ 500 Fårekyllinger
og ja jeg har sikkert glemt nogle. Men der er også mange og se til. Men jeg er sikker på de har savnet mig hver og en mens jeg har haft påskeferie. Så idag var der fest med rotter og mus. De fik pære og kagerester. Spørg lige om jeg var populær.

Kommentarer

  1. AAARGGHHHHH - EDDERKOP!! Jeg vil til hver en tid skærer sådan en kaninbasse ud for dig, bare du ikke giver mig sådan et chok igen :-)

    SvarSlet
  2. Du er så sej! Jeg ville ikke kunne gøre det, det kan jeg sige med sikkerhed - ved faktisk ikke engang om jeg kunne spise det - hvis jeg vidste det :-)

    Jeg glæder mig til at se nogen af alle de dyre.

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  3. Frk. Skjold: du er taget på ordet. Ikke flere edderkopper forløbig:-) hvis du partere næste kanin for mig. Hyggeligt at du lagde en besked herinde. Tak.

    Heidi

    SvarSlet
  4. Birthe : Mener du kanin eller edderkop?

    Altså helt ærligt havde jeg også lidt svært ved at spise den, selvom det smagte godt. Men altså det må jeg prøve at komme mig over for det var godt nok billigt kød, som jeg ved har haft det godt.

    Knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B