Gå videre til hovedindholdet

Kanin, kan man det? og så det løse

Altså det er ingen hemlighed at jeg har et anstrengt forhold til rå kyllinger. Jeg syntes de er klamme at se på, røre ved og så er de sådan lidt baby agtige... Men jeg over lever hver gang jeg har fat i en hel kylling.

Det er jo egentligt sjovt når man tænker på mit arbejde. Jeg  har dagligt døde dyr(dog med pels på) i favnen. Det røre mig ikke det mindste.
Og her kommer så de her kaniner ind i billedet. Jeg har nemlig nogle ret så store slanger på mit arbejde. vi snakker et godt stykke over 3 meter. Og sådan nogle  skal jo have mad.

Det her er nu en gul anakonda. Det er nok det sureste der findes, hvis der er noget der er sikkert, så er det at de bider, det betyder ikke så meget hvem de får fat i. bare de får fat. Og ja de bider også sig selv hvis chancen byder sig. Man er vel sur.(mit udtryk er næsten kun til ære for fotografen, Og nej den er er vel kun små 2 meter)
 
Det her er faktisk en af de største slanger vi har haft. hun er en tigerpython(som er ulovlig at eje som privat)og sidst vi havde fat i hende målte hun 4 meter og 19 cm. hun er dog ret slank og vejer "kun" ca 25 kg. Og hun spiser med lethed et par kaniner af gangen.

Og det er så nu det her går over i madblog:-)

For der hvor jeg køber de her kaniner, aflivede vel at mærke. Får hun også slagtet til menneske konsum. Jeg var så letsindig at sige at jeg da gerne ville aftage, bare for at prøve det der kanin halløj...

Og mens jeg tullede rundt i kbh med Birthe, blev jeg ringet op om jeg skulle have nogle kaniner. Og det skulle jeg da...

Hvis altså de var uden hovede. Jeg husker tydeligt de der kaniner som ligger i de franske slagteres disk. Med hoved flået men med pels på ørene. Jeg har fået fortalt at det er sådan at man kan føle om ørene er bløde(så ved man det er fra ungdyr)

Disse 3 stk ligger pt til optøning, og jeg kan godt sige jer at jeg ikke glæder mig til at partere dem..

Hjælp
 Prøv nu lige at se her. Dens lille nuttede hale. Jeg er sikker på jeg ikke magter det.

Opskriften og min kvaler må i vente med til i morgen for der skal vi have madklub. Ja Madklub.

Det lyder fint ikke? Det er det ikke. Det er derimod hygge og let mad hver tirsdag på nær den tirsdag hvor jeg skal skal lave mad.

Vi er 4 hold venner, ja det vil sige det startede vel egentligt mest fordi det var let. Vores børn gik til svømning sammen og der fandt vi hurtigt ud af at det var supersmart hvis en blev hjemme og lavede mad til alle de andre. Vi er 8 voksne og 8 børn.

Det er meget uformelt og man går tidlig hjem. Men det rigtig fede ved det her er at vi har fået utroligt gode venner ud af en meget broget skarre mennesker. Folk vi i starten ikke troede vi havde noget til fælles med. Men Som det nu viser sig på 3 år. Er det rigtige gode venner. Vi får mad vi aldrig selv ville have lavet.
verdens bedste brød og det er IKKE mit.(hvilket jeg hader og jeg har fået opskriften men det er bare ikke det samme. Derfor har jeg også bedt den søde mand om at komme hjem og vise mig hans 3 dags brødprojekt. Jeg vil også...)

Og for at slutte af i en helt anden boldtgade.

Så se lige hvad jeg selv har lavet..


 Ja du hørte rigtigt. Jeg har selv lavet den her uber cool lampe. ja det vil sige jeg har stjålet skroget fra en ikea lampe, bestilt nogel plexiglas udskårne runde dimser og så ellers boret og limet.

jeg vender stærkt tilbage med kaninen i morgen eller overmorgen.

Kommentarer

  1. hehehe sure gule anakondaer, der bider fat i alt - du har for fedt et job. Flere dyreindlæg tak!

    SvarSlet
    Svar
    1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

      Slet
  2. Feeeeeeeeeeeeeeed lampe! Jeg elsker den!

    SvarSlet
  3. Jeg ved altså ikke helt om jeg tør gå ind til de dyr, men på den anden side er jeg også ret facineret - jeg "glæder" mig til at møde dem :-)

    Jeg synes ud skal oploade en video af dit ansigt, mens du parterer kaninerne ;-) Jeg synes du er sej, jeg ville ikke kunne skære i de små dyr....

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  4. Sushistegen: jeg har det bedste job. på trods de sure anakondaer:-)

    SvarSlet
  5. Rikke.

    TAk. jeg er også selv ret tilfreds med den. Det kom sig af at jeg havde kigget på marc pascall lamper. men jeg nægter simpelthen at smide 5-6000 kr efter sådan en fætter.

    knus

    SvarSlet
  6. Birthe: det klare du let:-) Ingen video. det var så klamt...

    SvarSlet
  7. Hej Heidi.

    Ved et tilfælde stødte jeg på denne flotte lav-selv lampe via en søgning på google.

    Har efterfølgende ledt som en gal efter pleksiglasplader, så jeg kan begynde at lave min egen..

    Men uden held :(

    Vil du røbe hvor du har købt dine?

    SvarSlet
  8. Hej Egebo.

    Det kan du tro jeg vil.

    Jeg har fået et firma i århus der hedder CD plast til at skære plexiglas stykkerne til mig. Sidenhen her jeg selv boret et lille hul til metalwieren og limet dem sammen med kontaktlim. Snak med en annelise deruden hun er den der tager sig at småting. Det var ikke ret dyrt fordi jeg valgte farver som de havde på lager. så hvis man har mulighed for at smutte forbi er det klart det bedste.

    Hilsen

    Heidi

    SvarSlet
  9. Mange tak for svaret :)
    Jeg prøver at kontakte dem, men bor i Kbh, så det er ret langt, men hvad gør man ikke for så smuk en lampe. :o)

    SvarSlet
  10. Hej :) Mega fed lampe :)
    Hvad har du givet for plexiglassene? :)

    SvarSlet
  11. hej :)

    Virkelig fed lampe, kunne godt selv tænke mig at prøve, men kan dog ikke se hvad det er for en lampe du har skruet dem på :( mon du kan fortælle mig det ?? :D

    SvarSlet
  12. Hej. Jamen det er den der fra IKEA som ligner en mælkebøtte der er klar til at blive pustet til.

    SvarSlet
  13. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B