Gå videre til hovedindholdet

Kaniner fortsat fra igår...

MÅSKE JEG ER SART.

 OG MÅSKE JEG ER FORVENT MED SUPERMARKEDE KØD
 Men altså det her kanin halløj, driver mig til vanvid. Da jeg fik pakkede de kære dyr ud, så jeg til min skræk at der både var lever og nyre i dyrene...
Og at jeg så måtte have fat i værktøjs kassens gummihammer for at få parteret dyrene. Ja det er jo en helt anden side.
 Men når de så ligger fint i en stegeso, med æble, princip bacon, røget spæk og lidt ingefær øl fra polen af. Ja så er de jo meget fine
Fortsættelse følger:-)

Kommentarer

  1. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Filopakker med salat og pasta

Den anden dag(inden jeg blev syg) var jeg et smut forbi den "lokale"Irma. og her lokkede Pancetta, gedeost og "frisk"filodej.  Jeg har aldrig set Pancetta i et supermarked før!  Altså jeg har noget med gedeost. jeg elsker, elsker gedeost.  Og den "friske" filodej fra Østrig! Nå ikke mere pjat, du skal bruge 200 gram gedeost en dusk timian, hakket groft 1 tsk sirup Peber og salt og så brugte jeg en Chili hakket fint  Steg pancetta så den får lidt farve, og køl den så lidt af. Bland alt sammen med gedeosten   "smør" et par tsk af ostecremen på, fyld Pancetta, stegt kylling gulerødder i tynde strimler, jeg lagde dog også spinat ovenpå, men fik ikke et brugbart billede  Så foldes begge sider ind og dejen rulles sammen, der lukkes ved at man smøre lidt olie på kanten.  Og vupti, et par pakker til ovnen.  Jeg kogte lidt pasta og vendte det med resten af ostemassen og det sidste pancetta. superlækkert...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B