Gå videre til hovedindholdet

Påskeferien, tanker, aarstiderne..

Så er jeg her igen. Endelig faldet helt ned over en stresset uge op til min påskeferie.

Jeg startede jo ferien med at hente Birthe og tage en tur til Aarstidernes gård, for at møde Søren. Det viste sig hurtigt at Søren er en der brænder for det han laver. Og det er alle andre på Aarstiderne helt sikkert også. Birthe og jeg snakkede meget om stemningen og hvor dejligt det var at være et sted hvor rigtige ildsjæle arbejder sammen om en fælles ting. For en gang skyld havde jeg glemt kameraet. Men smut forbi her og se billeder af det hele. Det var virkelig en dejlig oplevelse, vi fik talt med mange søde menneske. Vi havde fået at vide at der ville komme 90 men det endte vist op på 120 mennesker, som spise, snakkede, nød den dejlige mad og fik jordskokker med hjem. Jeg fik snakket med en brøkdel af dem, men dem jeg snakkede med var rigtig søde og det var en hyggelig aften.


Bjørn og Julie fra dolce-gusto kom også. Det var superhyggeligt at snakke med dem igen efter sidste møde til blogtræffet. Og sørme om ikke de var så så søde at give mig den her

Det er Circolo modellen, og der var også en hel sort sæk fyldt med diverse kaffevarianter. Jeg er normalt ikke kaffedrikker. Jo hvis jeg kommer ind til århus og kan få en kop kaffe latte til 44 kr. Det kan jeg godt lide. Vi har godt nok en senseo kaffemaskine herhjemme, men det er hovedsageligt min mand som bruger den. Jeg synes hurtigt kaffen kommer til at smage"gammelt" og så skal jeg jo selv til at varme mælk ved siden af. Men den her laver en brandlækker kop cappuccino. Egentligt syntes jeg der er en dyr kop kaffe en normal kop kaffe koster 2,5 kr og min cappuccino koster så 5kr. Men de smager bare så godt og som Jens fra growerscup fortalte til madblogger træffet, er det jo vigtigt at smage på sin kaffe.

Og det gør jeg så...

Birthe og jeg skulle sove i København på hotel nebo og hvilken oplevelse det var:-)
Når jeg er i København, har jeg en fast aftale med min man at vi ikke tager hjem før vi har set en kendt. det nævnte jeg for Birthe da vi gik fra banegården og over til hotellet. Og heldigvis så vi Pivert fra klovn. Men så kom vi over på hotellet. Og der viste det sig hurtigt at Jeg var i selskab med en kendt... For vi blev lynhurtigt opgraderet og fik det vildeste hotelværelse. Mange tak for sublim betjening til hotel Nebo.

Vel hjemme igen har jeg trukket stikket helt ud og bare holdt ferie. Jeg har dog fået taget lidt billeder når jeg har lavet mad. MEN jeg har besluttet mig for at min blog kommer til at bestå af opskrifter og billeder af færdige retter. for jeg er simpelthen til fjols til at få taget billeder imens jeg laver mad.

Og den her påskeferie har været den bedste i lange tider. Vejret har været skønt, ungerne har hygget sig ude og manden og jeg har nydt at vi ikke har skulle lave noget på huset. det er ved at være 1½ år siden vi flyttede ind og hver eneste fridag har stået i husets tegn. Indtil nu. vi er så godt som færdige, ja det vil sige vi mangler stadig køkken og badeværelser men der sætter økonomien ligesom en naturlig begrænsning. Jeg elsker mit hus, og jeg har følt mig helt hjemme fra det øjeblik jeg satte mine ben her første gang. Det er her jeg skal blive gammel, sammen med manden:-)

Karla hunden havde fødselsdag i torsdags. Den første, og det skulle fejres med maner.

 Hvilket gjorde at jeg lavede mit livs første leverpostejs lagkage... med fyld af hundefoder, pyntet med myntehundekiks, hundekiks som ligner lakridskonfekt og Kong stuffing med leversmag.
Jeg kan roligt sige at det faldt i god jord.

Kommentarer

  1. Haha! Det er fandme fedt!!

    SvarSlet
  2. Hej Rikke

    Pjat med dig. Dejlig at høre fra dig. Jeg har forgæves forsøgt at lægge kommentare ved dig. men af en eller anden grund lykkedes det ikke rigtigt.

    Knus

    Heidi

    SvarSlet
  3. Det var en SKØN tur vi havde der - og sikke mange skønne oplevelser vi fik :-)

    Pas på med den Dolce Gusto-maskine, den er DYBT vanedannende. Så vanedannende at det nu er mere end SVÆRT for mig at drikke andre slags kaffe......
    Dejligt at du nu også har en, så kan jeg trygt komme forbi til en kop :-D

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  4. Hej Birthe

    det er for sent.. redt cool at gå fra ikke kaffedrikker til en der tager en kop hver morgen..

    Du kommer bare forbi.

    knus

    SvarSlet
  5. Åhåh. Der er hunden jo :-) Og den der lagkage minder mig om en min mor lavede til vores jagthund Tøs, da jeg var lille. Hun pyntede den med lakrids-katte. Heh!!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B