Der kom lige en ferie i vejen:-)

Ja altså det der med den der fredagsopdatering gik lidt i vasken fordi jeg ikke lige havde taget med i planen at vi tog til gran canaria fredag nat kl 3.

Vægten sagde den 25 januar : 61,6 kg.

da jeg kom hjem efter en skøn ferie med All inclusive, som virkelig var lækker og en træning som nærmest var på 0, på nær den der times tennis den ene dag.

sagde vægten den 1 Februar : 62 kg. Og ja det er 400 gram men det er jo slet ikke katastrofalt..


Så nu glæder jeg mig bare til vejningen i morgen. Jeg har i den her uge fulgt Kine´s Kostplan. Det værste der er at sige om den er vel egentligt at jeg føler mig stopmæt HELE tiden. Er du gal jeg skovler foder indenbors. Den kostplan regner jeg med at skulle følge et godt stykke tid endnu. Det bedste ved den er at 1 gang i ugen(lørdag) må jeg spise lige hvad jeg vil. Ind til videre går tankerne på subway sandwich med steak and cheese med southwest dressing, rundstykker til morgenmad med ost, bland selv slik, mere lyst brød, Og en masse andet som jeg ikke har bestemt mig for endnu.

Jeg har taget et par billede af min mad, som jeg lige får smidt op snarest mulig og så kan jeg jo give et indblik i min kost. Hvilket må siges at være temmelig sund:-) På nær lørdag:-)

Lige om lidt vil jeg smutte i centret og få lavet lidt cardio og i morgen efter job, smutter jeg til ålborg og får trænet med Kine. Jeg glæder mig.


Kommentarer

Populære indlæg