Gå videre til hovedindholdet

Der kom lige en ferie i vejen:-)

Ja altså det der med den der fredagsopdatering gik lidt i vasken fordi jeg ikke lige havde taget med i planen at vi tog til gran canaria fredag nat kl 3.

Vægten sagde den 25 januar : 61,6 kg.

da jeg kom hjem efter en skøn ferie med All inclusive, som virkelig var lækker og en træning som nærmest var på 0, på nær den der times tennis den ene dag.

sagde vægten den 1 Februar : 62 kg. Og ja det er 400 gram men det er jo slet ikke katastrofalt..


Så nu glæder jeg mig bare til vejningen i morgen. Jeg har i den her uge fulgt Kine´s Kostplan. Det værste der er at sige om den er vel egentligt at jeg føler mig stopmæt HELE tiden. Er du gal jeg skovler foder indenbors. Den kostplan regner jeg med at skulle følge et godt stykke tid endnu. Det bedste ved den er at 1 gang i ugen(lørdag) må jeg spise lige hvad jeg vil. Ind til videre går tankerne på subway sandwich med steak and cheese med southwest dressing, rundstykker til morgenmad med ost, bland selv slik, mere lyst brød, Og en masse andet som jeg ikke har bestemt mig for endnu.

Jeg har taget et par billede af min mad, som jeg lige får smidt op snarest mulig og så kan jeg jo give et indblik i min kost. Hvilket må siges at være temmelig sund:-) På nær lørdag:-)

Lige om lidt vil jeg smutte i centret og få lavet lidt cardio og i morgen efter job, smutter jeg til ålborg og får trænet med Kine. Jeg glæder mig.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…