Gå videre til hovedindholdet

Der kom lige en ferie i vejen:-)

Ja altså det der med den der fredagsopdatering gik lidt i vasken fordi jeg ikke lige havde taget med i planen at vi tog til gran canaria fredag nat kl 3.

Vægten sagde den 25 januar : 61,6 kg.

da jeg kom hjem efter en skøn ferie med All inclusive, som virkelig var lækker og en træning som nærmest var på 0, på nær den der times tennis den ene dag.

sagde vægten den 1 Februar : 62 kg. Og ja det er 400 gram men det er jo slet ikke katastrofalt..


Så nu glæder jeg mig bare til vejningen i morgen. Jeg har i den her uge fulgt Kine´s Kostplan. Det værste der er at sige om den er vel egentligt at jeg føler mig stopmæt HELE tiden. Er du gal jeg skovler foder indenbors. Den kostplan regner jeg med at skulle følge et godt stykke tid endnu. Det bedste ved den er at 1 gang i ugen(lørdag) må jeg spise lige hvad jeg vil. Ind til videre går tankerne på subway sandwich med steak and cheese med southwest dressing, rundstykker til morgenmad med ost, bland selv slik, mere lyst brød, Og en masse andet som jeg ikke har bestemt mig for endnu.

Jeg har taget et par billede af min mad, som jeg lige får smidt op snarest mulig og så kan jeg jo give et indblik i min kost. Hvilket må siges at være temmelig sund:-) På nær lørdag:-)

Lige om lidt vil jeg smutte i centret og få lavet lidt cardio og i morgen efter job, smutter jeg til ålborg og får trænet med Kine. Jeg glæder mig.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...