Gå videre til hovedindholdet

Der kom lige en ferie i vejen:-)

Ja altså det der med den der fredagsopdatering gik lidt i vasken fordi jeg ikke lige havde taget med i planen at vi tog til gran canaria fredag nat kl 3.

Vægten sagde den 25 januar : 61,6 kg.

da jeg kom hjem efter en skøn ferie med All inclusive, som virkelig var lækker og en træning som nærmest var på 0, på nær den der times tennis den ene dag.

sagde vægten den 1 Februar : 62 kg. Og ja det er 400 gram men det er jo slet ikke katastrofalt..


Så nu glæder jeg mig bare til vejningen i morgen. Jeg har i den her uge fulgt Kine´s Kostplan. Det værste der er at sige om den er vel egentligt at jeg føler mig stopmæt HELE tiden. Er du gal jeg skovler foder indenbors. Den kostplan regner jeg med at skulle følge et godt stykke tid endnu. Det bedste ved den er at 1 gang i ugen(lørdag) må jeg spise lige hvad jeg vil. Ind til videre går tankerne på subway sandwich med steak and cheese med southwest dressing, rundstykker til morgenmad med ost, bland selv slik, mere lyst brød, Og en masse andet som jeg ikke har bestemt mig for endnu.

Jeg har taget et par billede af min mad, som jeg lige får smidt op snarest mulig og så kan jeg jo give et indblik i min kost. Hvilket må siges at være temmelig sund:-) På nær lørdag:-)

Lige om lidt vil jeg smutte i centret og få lavet lidt cardio og i morgen efter job, smutter jeg til ålborg og får trænet med Kine. Jeg glæder mig.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.