Gå videre til hovedindholdet

Onsdags Bavl

Jep.

Bavl...

Sådan en blog der omhandler ens kost, motion og mål med ens krop. er jo total navlepilleri. For jeg gør det jo for mig selv, for at holde min motivation oppe. Minde mig selv om hvorfor jeg spiser hvad jeg gør og hvorfor jeg vælger at tage en madpakke med når vi skal i byen og spise hos venner. Men det her mål, som jo hedder bikini fitness fylder i mit lille hovede dag og nat. Jeg nægter at give op. Jeg er "gammel" faktisk så gammel at jeg er 20 år ældre en nogle af mine konkurrenter..
Jeg stiller op i debutant stævnet i september. Der er rigtig mange der stiller op og kun 6 i min kategori går videre til dm en mdr senere. Lige nu er mit mål bare at stille op og være stolt af den krop jeg har. Det ville være løgn hvis jeg sagde jeg ikke gerne ville gå videre til dm. Men helt ærligt. Så har jeg lidt svært ved at se mig selv konkurrere mod piger der helt klart er mere stramme og ikke har født 2 børn. Men det skal ikke stoppe mig i at stille op.

De der form billeder.. Jeg går stadig og overvejer om de skal på bloggen. Altså jeg er jo godt klar over at når jeg stiller op til debutant i bikinifitness, så skal jeg ligesom stå på en scene i bikini og stiletter. Men at smide billeder op herinde er altså noget helt andet. Ikke mindst fordi der trods alt er ret lang tid til jeg er så fit som jeg gerne vil være..

Så i stedet for at vise jer billeder af mig selv i bikini. tror jeg lige jeg vælger at lægge lidt op hvor jeg har lidt mere tøj på. Man har stadig en ide om hvor dan jeg ser ud:-)


 Og nej man kan ikke se min form her. Men det bringer minder fra en skøn ferie med familien frem.

Som sagt var manden og jeg i kbh mandag/tirsdag. Jeg var forbi Fitness.dk for at træne og ellers gid dagen med strøgtur og hygge mens manden arbejdede. Skøn fordeling.

Vi var ved skønne venner som vi ser alt for sjældent. Men vi prøver at se dem når vi er på de kanter. Der blev lavet lækker pizza(som jeg kun smagte en mundfuld af). Tirsdag drog manden endnu engang på job og jeg var efterladt til endnu en strøgtur. Hvem kan klage over det.

Jeg var forbi chilihouse.dk og købe mit højtelskede chipotle chili. og ellers stod den på afslapning indtil vi tog færgen hjem og jeg var i mit eget center for at træne igen.

Idag har jeg været ude og holde foredrag på hansenberg.dk for nye grundforløbselever om jobbet som dyrepasser med forsøgsdyr. Det plejer jeg at gøre en gang eller 2 om året. Jeg elsker at komme ud og fortælle om mit job og se alle de glade ungen mennesker som brænder mere eller mindre for jobbet som jeg selv gør.Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.