Onsdags Bavl

Jep.

Bavl...

Sådan en blog der omhandler ens kost, motion og mål med ens krop. er jo total navlepilleri. For jeg gør det jo for mig selv, for at holde min motivation oppe. Minde mig selv om hvorfor jeg spiser hvad jeg gør og hvorfor jeg vælger at tage en madpakke med når vi skal i byen og spise hos venner. Men det her mål, som jo hedder bikini fitness fylder i mit lille hovede dag og nat. Jeg nægter at give op. Jeg er "gammel" faktisk så gammel at jeg er 20 år ældre en nogle af mine konkurrenter..
Jeg stiller op i debutant stævnet i september. Der er rigtig mange der stiller op og kun 6 i min kategori går videre til dm en mdr senere. Lige nu er mit mål bare at stille op og være stolt af den krop jeg har. Det ville være løgn hvis jeg sagde jeg ikke gerne ville gå videre til dm. Men helt ærligt. Så har jeg lidt svært ved at se mig selv konkurrere mod piger der helt klart er mere stramme og ikke har født 2 børn. Men det skal ikke stoppe mig i at stille op.

De der form billeder.. Jeg går stadig og overvejer om de skal på bloggen. Altså jeg er jo godt klar over at når jeg stiller op til debutant i bikinifitness, så skal jeg ligesom stå på en scene i bikini og stiletter. Men at smide billeder op herinde er altså noget helt andet. Ikke mindst fordi der trods alt er ret lang tid til jeg er så fit som jeg gerne vil være..

Så i stedet for at vise jer billeder af mig selv i bikini. tror jeg lige jeg vælger at lægge lidt op hvor jeg har lidt mere tøj på. Man har stadig en ide om hvor dan jeg ser ud:-)


 Og nej man kan ikke se min form her. Men det bringer minder fra en skøn ferie med familien frem.

Som sagt var manden og jeg i kbh mandag/tirsdag. Jeg var forbi Fitness.dk for at træne og ellers gid dagen med strøgtur og hygge mens manden arbejdede. Skøn fordeling.

Vi var ved skønne venner som vi ser alt for sjældent. Men vi prøver at se dem når vi er på de kanter. Der blev lavet lækker pizza(som jeg kun smagte en mundfuld af). Tirsdag drog manden endnu engang på job og jeg var efterladt til endnu en strøgtur. Hvem kan klage over det.

Jeg var forbi chilihouse.dk og købe mit højtelskede chipotle chili. og ellers stod den på afslapning indtil vi tog færgen hjem og jeg var i mit eget center for at træne igen.

Idag har jeg været ude og holde foredrag på hansenberg.dk for nye grundforløbselever om jobbet som dyrepasser med forsøgsdyr. Det plejer jeg at gøre en gang eller 2 om året. Jeg elsker at komme ud og fortælle om mit job og se alle de glade ungen mennesker som brænder mere eller mindre for jobbet som jeg selv gør.Kommentarer

Populære indlæg