søndag den 10. februar 2013

You can do it og hygge:-)


Søndag efter "Høj dag". Det vil sige igår havde jeg spise dag. Hvor jeg må spise lige hvad jeg har lyst til. Og Uhh, det var godt. Det er ellers ikke fordi min "diæt" er slem. Den er faktisk ret ok. Men den er måske en smule ensformig. Og når så lige den ene kollegaen lokker med trøfler den ene dag, den anden kollega har bagt havergryns kager den næste. Ja så glæder man sig altså til at være "slem" og synde. OG   damn, hvor jeg synden igår. Med dertil hørenden sukkerhovedpine idag.

 Ud over der var spisedag igår var det også familiehygge dag. Vi havde aftalt med ungerne vi skulle i biffen, valget faldt på Vilde Rolf. Super sød og meget vellykket film. Vi morede os alle sammen. Og jeg spise masser af slik..Det er ingen hemmelighed jeg har lidt panik over min mave op til den konkurrence i september. For jo den er rimelig flad, men der er altså stadig lidt fedt på den, og jeg er faktisk bange for at selvom jeg smide fedtet, så bliver skindet ved med at være løst. Den anden nat havde jeg det ledeste mareridt om min bikini ikke passede, jeg stod der med slaske maveskind foran de der Unge unge piger jeg skal på den scene med. Det er lige tidligt nok jeg begynder at blive bange. Men for fanden.. JEG kan godt.

Og hvis jeg kommer i tvivl tror jeg lige jeg skal minde mig selv om de 30 kg der er røget.. Jeg har fandeme viljen til det her.
Go søndag derude.

2 kommentarer:

  1. jeg hepper på dig! Man kan meget mere end man regner med. Hep hep hep

    SvarSlet
  2. Tak skal du have. håber du loverboy og babygirl har det godt og nyder at være 3:-)

    SvarSlet