Gå videre til hovedindholdet

You can do it og hygge:-)


Søndag efter "Høj dag". Det vil sige igår havde jeg spise dag. Hvor jeg må spise lige hvad jeg har lyst til. Og Uhh, det var godt. Det er ellers ikke fordi min "diæt" er slem. Den er faktisk ret ok. Men den er måske en smule ensformig. Og når så lige den ene kollegaen lokker med trøfler den ene dag, den anden kollega har bagt havergryns kager den næste. Ja så glæder man sig altså til at være "slem" og synde. OG   damn, hvor jeg synden igår. Med dertil hørenden sukkerhovedpine idag.

 Ud over der var spisedag igår var det også familiehygge dag. Vi havde aftalt med ungerne vi skulle i biffen, valget faldt på Vilde Rolf. Super sød og meget vellykket film. Vi morede os alle sammen. Og jeg spise masser af slik..Det er ingen hemmelighed jeg har lidt panik over min mave op til den konkurrence i september. For jo den er rimelig flad, men der er altså stadig lidt fedt på den, og jeg er faktisk bange for at selvom jeg smide fedtet, så bliver skindet ved med at være løst. Den anden nat havde jeg det ledeste mareridt om min bikini ikke passede, jeg stod der med slaske maveskind foran de der Unge unge piger jeg skal på den scene med. Det er lige tidligt nok jeg begynder at blive bange. Men for fanden.. JEG kan godt.

Og hvis jeg kommer i tvivl tror jeg lige jeg skal minde mig selv om de 30 kg der er røget.. Jeg har fandeme viljen til det her.
Go søndag derude.

Kommentarer

  1. jeg hepper på dig! Man kan meget mere end man regner med. Hep hep hep

    SvarSlet
  2. Tak skal du have. håber du loverboy og babygirl har det godt og nyder at være 3:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…