Gå videre til hovedindholdet

You can do it og hygge:-)


Søndag efter "Høj dag". Det vil sige igår havde jeg spise dag. Hvor jeg må spise lige hvad jeg har lyst til. Og Uhh, det var godt. Det er ellers ikke fordi min "diæt" er slem. Den er faktisk ret ok. Men den er måske en smule ensformig. Og når så lige den ene kollegaen lokker med trøfler den ene dag, den anden kollega har bagt havergryns kager den næste. Ja så glæder man sig altså til at være "slem" og synde. OG   damn, hvor jeg synden igår. Med dertil hørenden sukkerhovedpine idag.

 Ud over der var spisedag igår var det også familiehygge dag. Vi havde aftalt med ungerne vi skulle i biffen, valget faldt på Vilde Rolf. Super sød og meget vellykket film. Vi morede os alle sammen. Og jeg spise masser af slik..



Det er ingen hemmelighed jeg har lidt panik over min mave op til den konkurrence i september. For jo den er rimelig flad, men der er altså stadig lidt fedt på den, og jeg er faktisk bange for at selvom jeg smide fedtet, så bliver skindet ved med at være løst. Den anden nat havde jeg det ledeste mareridt om min bikini ikke passede, jeg stod der med slaske maveskind foran de der Unge unge piger jeg skal på den scene med. Det er lige tidligt nok jeg begynder at blive bange. Men for fanden.. JEG kan godt.

Og hvis jeg kommer i tvivl tror jeg lige jeg skal minde mig selv om de 30 kg der er røget.. Jeg har fandeme viljen til det her.
Go søndag derude.

Kommentarer

  1. jeg hepper på dig! Man kan meget mere end man regner med. Hep hep hep

    SvarSlet
  2. Tak skal du have. håber du loverboy og babygirl har det godt og nyder at være 3:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B