Gå videre til hovedindholdet

Søndag, bryst, triceps, biceps og lidt mere mad:-)

Morgenmaden i morges(eller skulle man sige hver morgen:-)) Faktisk er det klart det bedste måltid på dagen.
40 g grovvalsede havergryn
1 dl skummetmælk
1/2 æble(pink lady)

Proteinpulver, blandet med vand. Favoritten er pt. Fersken/appelsin fra bodylab.
 Det betyder ikke at vi ikke har andre mærker i huset. Der er også optimum Nutrition, fra bodystore.dk
 Hvor jeg også køber Mit BCAA  af mærket aminoX, smagen i denne her er Fruit punch. Sød, syrlig og ret kvalm. Næste potion står på smagen Green apple.
Det er faktisk ikke fordi jeg drikker uanede mængde af proteinpulver. Jeg drikker et scoop til min morgenmad og så igen lige efter træning. BCAAén drikker jeg lige før træning eller under fastede cardio.
Sådan noget BCAA har den vildeste farve og smagen er meget intens. Faktisk skyller jeg den ned i en køre. For så er det først bagefter at smagen af de der kunstige syltede røde kirsebær man får i drinks kommer frem.

Jeg kom til at tænke på gårsdagens indlæg om proteinkugler, at jeg lige ville fortælle lidt om det der kokosmel som intet har at gøre med det vi danskere normalt forbinder med kokosmel. For det kokosmel man normalt tænker på er det der revne noget. Og det jeg bruger i opskrifter er Rigtig mel med et helt anden næringsindhold..

Jeg fandt lige en pakke alm kokosmel frem og næringsindholdet i 100 g. alm kokosmel ser således ud.

100 gram indeholder

650 Kcal
6 g protein
9,5 g kulhydrat
61 g fedt.

100 g af det kokosmel som jeg bruger i opskrifter har følgende næringsindhold

100 gram indeholder

187 Kcal
20 g protein
4 g kulhydrater
10 g fedt

Desuden er der 61% fibre i det her kokosmel. Og ingen gluten. Det er forholdsvis dyrt. Men man bruger også meget mindre af det.

Ud over mit indkøb af kokosmel købte jeg også
 Sorte bønner og Butterbeans, begge er gode proteinkilder og har et forholdsvis lavt kulhydrat indhold. De er gode i mine frokost salater og især butterbeans er vanvittig gode at lave Humus af.
 Det er lidt løgn at jeg købte mandelmel igår, for jeg købte det faktisk i Paris i efteråret. Det er latterligt billig dernede. Og jeg bruger det også ofte i mine opskrifter på sunde snack.
 Sukrin og sukrinflormelis blev også indkøbt. Efter min mening er det noget af det kunstige sødemiddel med bedst smag. Dog har det en lidt "kold" smag.
 Impulskøb blev tørrede kirsebær og æbletern. Tænker de vil gøre sig godt i proteinpandekager på højdage..
Og nå ja, så var der tilbud på Cult og One energidrik i rema1000 til 5 kr pr stk...

Træningen idag var bryst, triceps og biceps. Jeg ved ikke lige, men jeg er ikke specielt glad for at træne især biceps. Sikkert fordi jeg er så latterligt slap..

Ellers står den kommenden uge på træning, arbejde som jeg glæder mig usandsynligt meget til. Altså jeg elsker jo mit arbejde, men når vi får nye dyr hjem som vi gør i den kommende uge er alting bare lidt sjovere. Vi får kongepythons, bullfrogs, anoler og så har jeg bestilt en fin lille skorpion hjem til mig selv. Derudover får vi de smukkeste Cryptelytrops Venustus hjem. Det er en giftslange som jeg er meget spændt på at arbejde med. Har fundet et billede som jeg synes i skal se

Slangen er selvfølgelig ulovlig i Danmark, men eftersom vi har tilladelse til hold af disse dyr kan vi importere disse. Selvfølgelig skal jeg også mødes med søde venner og hygge. Vejret for tiden, indbyder jo faktisk til hygge og putte i sofaen under dynen med loverboy. Mon ikke også der er tid til det:-)

Go søndag

Kommentarer

 1. Spændende blog:) men hvad er grunden til at du vælger proteinpulver om morgenen? Og hvor mange kcal tror du, at du får indenbords om dagen?

  SvarSlet
 2. Hej

  Altså grundlæggende er det jo ikke mig selv der lægger min kostplan men Kine Krøs som har denne blog. http://fitnesskine.wordpress.com

  Jeg har dog en ide om at grunden til at jeg spiser proteinpulver til morgenmad er at jeg skal have en ret stor mængde protein i løbet af dage for at kunne opbygge muskler. Så jeg får jo faktisk protein til alle mine måltider. Og ikke mindst holder protein sulten lidt for døren.

  Jeg får ca. 2000 kcal om dagen pt. Og så har jeg jo en ugentlig spisedag hvor jeg spiser godt igennem. For at holde stofskiftet oppe. For 2000 kcal for en som træner hver dag og er fyskisk aktid på arbejde er jo lige i underkanten. Meningen er at vi får fundet et leje hvor kroppen har fundet ud af den nye kostplan og så derefter ændre på den. Jeg har jo heldigvis lang tid til at opbygge lidt mere muskelmasse og komme af med overskydenen fedt.

  Tak fordi du gav dig tid til at kigge forbi og stille spørgsmål:-)

  KH

  heidi

  SvarSlet
 3. det er også en glimrende kost plan.
  jeg køre os low carb for tiden og den holder mig mæt hele dagen og mit stofskifte tager af mine fedt depoter.

  hilsen caroline

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.