Gå videre til hovedindholdet

Søndags flad samt klargøring til kbh igen

Jep, det er søndag. Jeg har været henne og træne Bryst, triceps og biceps idag. Kan allerede mærke det her til aften. Hvilket egentligt er meget skønt.

Frokosten idag bestod af kylling og lidt meget grønt samt belugalinser. Jeg kan virkelig godt lide belugalinser, der er lidt mere bid i dem og så kan man mens de er varme tilsætte smag i form af dressing( i mit tilfælde var det udos chiose og lidt eddike, salt og peber.
Lige som jeg startede træningen op, stod der en fyr ved siden af mig som skulle træne skuldre. Han løftede håndvægtene over hovedet og så var de nok lige tunge nok. Hvilket resulterede i, han brækkede armen bagover og hev sin skulder af led.  Det er en af de mere grimme lyde jeg har hørt. Og han blev godt nok hurtigt ligbleg og kom ned at ligge. Der gik vel en halv times tid før ambulancen kom. Han fik lagt drop og fik hurtigt noget smertestillende. Og så tog de ham med...

Ellers har manden min haft pungen fremme og givet mig en skøn taske fra Chlo´e.
 Man må sige han er temmelig dejlig. Det er han nu også selvom jeg ikke havde fået tasken:-)
 Han var temmelig smadret af vores københavner tur i zoo i fredags og måtte lige slumre lidt på færgen hjem. Så meget for at være i god form. Han magter vist bare ikke at gå..
Og så slipper i ikke for lidt flere skorpionbilleder. For sådan en skorpion har noget i sit kreatinlag(det ydre skelet) som gør de bliver selvlysende under uv lys. Men det sjove er at inden ungerne har skiftet ham første gang lyser de ikke. så som i kan se lyser mor skorpionen op mens ungerne ikke lyser.

Derudover er min "lille" Edderkop, faktisk ikke helt så lille mere. Hun har skiftet ham 2 gange mens jeg har haft hende og hun er nu begyndt at ændre farve. Og begynder så småt at ligne en voksen. Hun er for øvrigt en pamphpbeteus sp. machalla. Og en rigtig sur en af slagsen..



Nå men som nævnt, smutter manden og jeg til kbh igen i morgen. Han skal arbejde og jeg holder lige et par dages fri. Så passer det med jeg kan "shoppe" Men det betyder jo også at jeg skal have madpakker med. Vi skal godt nok spise ved et hold venner mandag aften. Men der tager jeg også selv mad med.

 Madpakkerne indelholder stort set det samme som min frokost idag. Dog har jeg også lavet Spicy kødboller af hakket oksekød, lidt parmasan, citronskal, salt, peber, chipotle chili pulver(som jeg skal forbi chilihouse og købe lidt mere hjem ad.) æggehvide og lidt havergryn. Satser på jeg ikke får smæk af Kine for at have spise dem:-)

Så nu må jeg hellere få pakket tasken med træningstøjet og lidt varmt tøj. Og så lige finde en adrresse på et center jeg kan træne i når jeg er i hovedestaden.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...