Gå videre til hovedindholdet

Søndags flad samt klargøring til kbh igen

Jep, det er søndag. Jeg har været henne og træne Bryst, triceps og biceps idag. Kan allerede mærke det her til aften. Hvilket egentligt er meget skønt.

Frokosten idag bestod af kylling og lidt meget grønt samt belugalinser. Jeg kan virkelig godt lide belugalinser, der er lidt mere bid i dem og så kan man mens de er varme tilsætte smag i form af dressing( i mit tilfælde var det udos chiose og lidt eddike, salt og peber.
Lige som jeg startede træningen op, stod der en fyr ved siden af mig som skulle træne skuldre. Han løftede håndvægtene over hovedet og så var de nok lige tunge nok. Hvilket resulterede i, han brækkede armen bagover og hev sin skulder af led.  Det er en af de mere grimme lyde jeg har hørt. Og han blev godt nok hurtigt ligbleg og kom ned at ligge. Der gik vel en halv times tid før ambulancen kom. Han fik lagt drop og fik hurtigt noget smertestillende. Og så tog de ham med...

Ellers har manden min haft pungen fremme og givet mig en skøn taske fra Chlo´e.
 Man må sige han er temmelig dejlig. Det er han nu også selvom jeg ikke havde fået tasken:-)
 Han var temmelig smadret af vores københavner tur i zoo i fredags og måtte lige slumre lidt på færgen hjem. Så meget for at være i god form. Han magter vist bare ikke at gå..
Og så slipper i ikke for lidt flere skorpionbilleder. For sådan en skorpion har noget i sit kreatinlag(det ydre skelet) som gør de bliver selvlysende under uv lys. Men det sjove er at inden ungerne har skiftet ham første gang lyser de ikke. så som i kan se lyser mor skorpionen op mens ungerne ikke lyser.

Derudover er min "lille" Edderkop, faktisk ikke helt så lille mere. Hun har skiftet ham 2 gange mens jeg har haft hende og hun er nu begyndt at ændre farve. Og begynder så småt at ligne en voksen. Hun er for øvrigt en pamphpbeteus sp. machalla. Og en rigtig sur en af slagsen..Nå men som nævnt, smutter manden og jeg til kbh igen i morgen. Han skal arbejde og jeg holder lige et par dages fri. Så passer det med jeg kan "shoppe" Men det betyder jo også at jeg skal have madpakker med. Vi skal godt nok spise ved et hold venner mandag aften. Men der tager jeg også selv mad med.

 Madpakkerne indelholder stort set det samme som min frokost idag. Dog har jeg også lavet Spicy kødboller af hakket oksekød, lidt parmasan, citronskal, salt, peber, chipotle chili pulver(som jeg skal forbi chilihouse og købe lidt mere hjem ad.) æggehvide og lidt havergryn. Satser på jeg ikke får smæk af Kine for at have spise dem:-)

Så nu må jeg hellere få pakket tasken med træningstøjet og lidt varmt tøj. Og så lige finde en adrresse på et center jeg kan træne i når jeg er i hovedestaden.
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.