Søndags flad samt klargøring til kbh igen

Jep, det er søndag. Jeg har været henne og træne Bryst, triceps og biceps idag. Kan allerede mærke det her til aften. Hvilket egentligt er meget skønt.

Frokosten idag bestod af kylling og lidt meget grønt samt belugalinser. Jeg kan virkelig godt lide belugalinser, der er lidt mere bid i dem og så kan man mens de er varme tilsætte smag i form af dressing( i mit tilfælde var det udos chiose og lidt eddike, salt og peber.
Lige som jeg startede træningen op, stod der en fyr ved siden af mig som skulle træne skuldre. Han løftede håndvægtene over hovedet og så var de nok lige tunge nok. Hvilket resulterede i, han brækkede armen bagover og hev sin skulder af led.  Det er en af de mere grimme lyde jeg har hørt. Og han blev godt nok hurtigt ligbleg og kom ned at ligge. Der gik vel en halv times tid før ambulancen kom. Han fik lagt drop og fik hurtigt noget smertestillende. Og så tog de ham med...

Ellers har manden min haft pungen fremme og givet mig en skøn taske fra Chlo´e.
 Man må sige han er temmelig dejlig. Det er han nu også selvom jeg ikke havde fået tasken:-)
 Han var temmelig smadret af vores københavner tur i zoo i fredags og måtte lige slumre lidt på færgen hjem. Så meget for at være i god form. Han magter vist bare ikke at gå..
Og så slipper i ikke for lidt flere skorpionbilleder. For sådan en skorpion har noget i sit kreatinlag(det ydre skelet) som gør de bliver selvlysende under uv lys. Men det sjove er at inden ungerne har skiftet ham første gang lyser de ikke. så som i kan se lyser mor skorpionen op mens ungerne ikke lyser.

Derudover er min "lille" Edderkop, faktisk ikke helt så lille mere. Hun har skiftet ham 2 gange mens jeg har haft hende og hun er nu begyndt at ændre farve. Og begynder så småt at ligne en voksen. Hun er for øvrigt en pamphpbeteus sp. machalla. Og en rigtig sur en af slagsen..Nå men som nævnt, smutter manden og jeg til kbh igen i morgen. Han skal arbejde og jeg holder lige et par dages fri. Så passer det med jeg kan "shoppe" Men det betyder jo også at jeg skal have madpakker med. Vi skal godt nok spise ved et hold venner mandag aften. Men der tager jeg også selv mad med.

 Madpakkerne indelholder stort set det samme som min frokost idag. Dog har jeg også lavet Spicy kødboller af hakket oksekød, lidt parmasan, citronskal, salt, peber, chipotle chili pulver(som jeg skal forbi chilihouse og købe lidt mere hjem ad.) æggehvide og lidt havergryn. Satser på jeg ikke får smæk af Kine for at have spise dem:-)

Så nu må jeg hellere få pakket tasken med træningstøjet og lidt varmt tøj. Og så lige finde en adrresse på et center jeg kan træne i når jeg er i hovedestaden.
Kommentarer

Populære indlæg