lørdag den 16. februar 2013

Lidt af det hele. Kbh tur, træning med Kine

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2473972/?claim=qg8xzvrz34r">Follow my blog with Bloglovin</a>
Igår fredag var familien og jeg et smut i kbh.

Jeg skulle hente nogle dyr i zoo(døde vel at mærke)

Og så var det jo oplagt at lige bruge et par timer på at se den nye arktiske ring de har fået i zoo.
 Og vi var ekstremt heldige, der var et ton af mennesker. Men alligevel lykkedes det os at være på det rette sted da den ene isbjørn lige besluttede sig for at lege med sit hestehovede, lige over den tunnel vi stod i
 Det er altså virkelig fantastisk at se sådan et stort dyr boltre sig i vandet
 Så vis i lige er i kbh og har et par timer er zoo altså virkelig fin også på den her tid af året.
Jeg havde forberedt mig godt, og gjort mad klar hjemmefra. At jeg så glemte det i køleskabet var jo en helt anden sag. Så måtte jeg jo bare spise gulerod og kyllingepålæg. Uhh lækkert. Faktisk spiste jeg også en lille grovbolle oveni. og så bare lidt mindre gulerod og kylling.

I torsdags efter arbejde smuttede jeg til ålborg for at træne med Kine. Vi skulle mødes i www.classicgym.dk. De skriver på deres hjemmeside "Et center med charme og klassisk stil, ligesom vi husker det fra før fitness branchen blev ren kommercielt"

Jeg troede jeg trænede i et ret klassisk center, inden jeg kom derop:-) Jeg har aldrig følt mig så lille før. Er du gal der er nogle virkelig store brød. Så stod jeg der, ene pige iblandt alle de der store fyre og følte mig meget lille.
Som det ses, var der ikke et øje i pige omklædningen ud over mig:-)

Det var så indtil Søde Kine kom. Det var så hyggeligt og virkelig en god træning. Lige indtil vi skulle Posere. Gud hvor jeg føler mig tåbelig. Men der kommer nok en dag hvor det føles helt naturligt.. Eller noget.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig meget til at træne med Kine i ålborg igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar