Gå videre til hovedindholdet

Lidt af det hele. Kbh tur, træning med Kine

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2473972/?claim=qg8xzvrz34r">Follow my blog with Bloglovin</a>
Igår fredag var familien og jeg et smut i kbh.

Jeg skulle hente nogle dyr i zoo(døde vel at mærke)

Og så var det jo oplagt at lige bruge et par timer på at se den nye arktiske ring de har fået i zoo.
 Og vi var ekstremt heldige, der var et ton af mennesker. Men alligevel lykkedes det os at være på det rette sted da den ene isbjørn lige besluttede sig for at lege med sit hestehovede, lige over den tunnel vi stod i
 Det er altså virkelig fantastisk at se sådan et stort dyr boltre sig i vandet
 Så vis i lige er i kbh og har et par timer er zoo altså virkelig fin også på den her tid af året.
Jeg havde forberedt mig godt, og gjort mad klar hjemmefra. At jeg så glemte det i køleskabet var jo en helt anden sag. Så måtte jeg jo bare spise gulerod og kyllingepålæg. Uhh lækkert. Faktisk spiste jeg også en lille grovbolle oveni. og så bare lidt mindre gulerod og kylling.

I torsdags efter arbejde smuttede jeg til ålborg for at træne med Kine. Vi skulle mødes i www.classicgym.dk. De skriver på deres hjemmeside "Et center med charme og klassisk stil, ligesom vi husker det fra før fitness branchen blev ren kommercielt"

Jeg troede jeg trænede i et ret klassisk center, inden jeg kom derop:-) Jeg har aldrig følt mig så lille før. Er du gal der er nogle virkelig store brød. Så stod jeg der, ene pige iblandt alle de der store fyre og følte mig meget lille.
Som det ses, var der ikke et øje i pige omklædningen ud over mig:-)

Det var så indtil Søde Kine kom. Det var så hyggeligt og virkelig en god træning. Lige indtil vi skulle Posere. Gud hvor jeg føler mig tåbelig. Men der kommer nok en dag hvor det føles helt naturligt.. Eller noget.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig meget til at træne med Kine i ålborg igen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...