Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning:-)

Ja endnu end fredag kom.

Vægten sagde fredag morgen 59,7 kg det vil sige jeg har smidt 1,3 kg siden i fredags.

Egentlig er det vel ikke godt. Men Den kære Kine, siger det er ok. Min krop skal lige stabilisere sig til den nye kost.

Og ja jeg har jo nævnt jeg lige ville fortælle lidt om min kost.

Søndag til fredag spiser jeg en meget clean kost. Jeg er faktisk ikke faldt i endnu. Jeg har holdt mig til kostplanen fuldt ud.

Jeg spiser havergryn med mælk og æble på til morgenmad, samt en proteinshake. Egentligt står der at jeg skal spise mine havergryn med vand på. Men jeg lokkede lidt med Kine og vi blev enige om da det er off season går det nok.

Frokost 1
består som hovedregl af

lidt grove kulhydrater, brune ris, linser eller bønner
grove grøntsager
Protein som oftest kylling jeg har tørstegt i ovnen
"dressing" på grøntsager er min Udos choice som jeg køber i www.renkost.dk hvor det klart er det billigste sted jeg har fundet det.

Samme frokost får jeg så igen lidt senere på dagen:-) Og det er faktisk her jeg synes min "diæt" er hård. Fordi jeg synes det er meget svært at spise så meget mad.

Men som oftest lykkedes det for mig at spise op.

Aftensmaden består igen af grove grøntsager
og noget magert kød.

Efter træning drikker jeg igen et scoop proteinpulver i vand og spiser et par riskiks, af vilde/brune ris.

Lørdag er derimod en hel anden snak. Der må jeg som som sagt spise lige hvad der passer mig. Hvilket jeg nyder i fulde drag...

Kommentarer

  1. Hej Heidi
    Jeg har fulgt din blog længe, men aldrig kommenteret på dine indlæg. Men nu skal det være, jeg synes det er så sejt, at du har lagt dine mad- og motionsvaner helt om og smidt hele 30 kg på et år, det er så flot! :-)
    Hvilken slagt protein bruger du (mærke).?
    Jeg synes det er svært at finde ud af, hvilket mærke man skal vælge.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.