Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning:-)

Ja endnu end fredag kom.

Vægten sagde fredag morgen 59,7 kg det vil sige jeg har smidt 1,3 kg siden i fredags.

Egentlig er det vel ikke godt. Men Den kære Kine, siger det er ok. Min krop skal lige stabilisere sig til den nye kost.

Og ja jeg har jo nævnt jeg lige ville fortælle lidt om min kost.

Søndag til fredag spiser jeg en meget clean kost. Jeg er faktisk ikke faldt i endnu. Jeg har holdt mig til kostplanen fuldt ud.

Jeg spiser havergryn med mælk og æble på til morgenmad, samt en proteinshake. Egentligt står der at jeg skal spise mine havergryn med vand på. Men jeg lokkede lidt med Kine og vi blev enige om da det er off season går det nok.

Frokost 1
består som hovedregl af

lidt grove kulhydrater, brune ris, linser eller bønner
grove grøntsager
Protein som oftest kylling jeg har tørstegt i ovnen
"dressing" på grøntsager er min Udos choice som jeg køber i www.renkost.dk hvor det klart er det billigste sted jeg har fundet det.

Samme frokost får jeg så igen lidt senere på dagen:-) Og det er faktisk her jeg synes min "diæt" er hård. Fordi jeg synes det er meget svært at spise så meget mad.

Men som oftest lykkedes det for mig at spise op.

Aftensmaden består igen af grove grøntsager
og noget magert kød.

Efter træning drikker jeg igen et scoop proteinpulver i vand og spiser et par riskiks, af vilde/brune ris.

Lørdag er derimod en hel anden snak. Der må jeg som som sagt spise lige hvad der passer mig. Hvilket jeg nyder i fulde drag...

Kommentarer

  1. Hej Heidi
    Jeg har fulgt din blog længe, men aldrig kommenteret på dine indlæg. Men nu skal det være, jeg synes det er så sejt, at du har lagt dine mad- og motionsvaner helt om og smidt hele 30 kg på et år, det er så flot! :-)
    Hvilken slagt protein bruger du (mærke).?
    Jeg synes det er svært at finde ud af, hvilket mærke man skal vælge.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...