Gå videre til hovedindholdet

En af de gode dage:-)


Jep du hørte rigtigt.


De sidste par dage har gjort mig godt.
Jeg har fået så meget opbakning fra alle mulige steder af. Selvfølgelig er der Team pigerne, som alle er så søde når man har brug for et skub i den rigtige retning:-)

Sidst da jeg var i Ålborg og træne i Classic gym, var der den her pige, som bare var så toptrimmet. Og jeg er ikke bleg for at indrømme jeg tjekker piger ud mere end manden gør, efter jeg er begyndt at træne   er der jo ligesom ret meget fokus på kroppen. og i mit tilfælde også andres krop:-)

Nå men tilbage til hende den pæne meget trænede pige fra Ålborg. Der gik ikke mange dage før der poppede en besked op på et af mine indlæg på fb og at hun da godt havde set der var en der gav den gas i Ålborg:-)

Og det er jo altid rart.
Vi skrev lidt sammen og Marie-Louise stiller op i bodyfitness. Hvilket bare er så cool. Jeg ved hvor meget jeg knokler og har en god ide om hvor meget det kræves at knokle for at se ud som Marie-Louise.

Men så den anden dag. poppede der lige en besked op igen. Og Det var bare SÅ rart at få sat ord på alle ens frustrationer og alt det der løber gennem ens hovede. Med en der går gennem det samme som en selv. Så selvom jeg slet ikke kender hende, så fik vi lige vendt situationen. 

Og en gang i mellem er det bare det der skal til..

Så idag er en god dag.

Jeg har ferie og har et ok overskud til min morgen cardio. Og når manden kommer hjem fra byggemarkede cykler vi med ungerne til stranden. Og jeg har truet med jeg vil skubbes op af bakken på vej hjem

Go dag derude

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B