En af de gode dage:-)


Jep du hørte rigtigt.


De sidste par dage har gjort mig godt.
Jeg har fået så meget opbakning fra alle mulige steder af. Selvfølgelig er der Team pigerne, som alle er så søde når man har brug for et skub i den rigtige retning:-)

Sidst da jeg var i Ålborg og træne i Classic gym, var der den her pige, som bare var så toptrimmet. Og jeg er ikke bleg for at indrømme jeg tjekker piger ud mere end manden gør, efter jeg er begyndt at træne   er der jo ligesom ret meget fokus på kroppen. og i mit tilfælde også andres krop:-)

Nå men tilbage til hende den pæne meget trænede pige fra Ålborg. Der gik ikke mange dage før der poppede en besked op på et af mine indlæg på fb og at hun da godt havde set der var en der gav den gas i Ålborg:-)

Og det er jo altid rart.
Vi skrev lidt sammen og Marie-Louise stiller op i bodyfitness. Hvilket bare er så cool. Jeg ved hvor meget jeg knokler og har en god ide om hvor meget det kræves at knokle for at se ud som Marie-Louise.

Men så den anden dag. poppede der lige en besked op igen. Og Det var bare SÅ rart at få sat ord på alle ens frustrationer og alt det der løber gennem ens hovede. Med en der går gennem det samme som en selv. Så selvom jeg slet ikke kender hende, så fik vi lige vendt situationen. 

Og en gang i mellem er det bare det der skal til..

Så idag er en god dag.

Jeg har ferie og har et ok overskud til min morgen cardio. Og når manden kommer hjem fra byggemarkede cykler vi med ungerne til stranden. Og jeg har truet med jeg vil skubbes op af bakken på vej hjem

Go dag derude

Kommentarer

Populære indlæg