Gå videre til hovedindholdet

En af de gode dage:-)


Jep du hørte rigtigt.


De sidste par dage har gjort mig godt.
Jeg har fået så meget opbakning fra alle mulige steder af. Selvfølgelig er der Team pigerne, som alle er så søde når man har brug for et skub i den rigtige retning:-)

Sidst da jeg var i Ålborg og træne i Classic gym, var der den her pige, som bare var så toptrimmet. Og jeg er ikke bleg for at indrømme jeg tjekker piger ud mere end manden gør, efter jeg er begyndt at træne   er der jo ligesom ret meget fokus på kroppen. og i mit tilfælde også andres krop:-)

Nå men tilbage til hende den pæne meget trænede pige fra Ålborg. Der gik ikke mange dage før der poppede en besked op på et af mine indlæg på fb og at hun da godt havde set der var en der gav den gas i Ålborg:-)

Og det er jo altid rart.
Vi skrev lidt sammen og Marie-Louise stiller op i bodyfitness. Hvilket bare er så cool. Jeg ved hvor meget jeg knokler og har en god ide om hvor meget det kræves at knokle for at se ud som Marie-Louise.

Men så den anden dag. poppede der lige en besked op igen. Og Det var bare SÅ rart at få sat ord på alle ens frustrationer og alt det der løber gennem ens hovede. Med en der går gennem det samme som en selv. Så selvom jeg slet ikke kender hende, så fik vi lige vendt situationen. 

Og en gang i mellem er det bare det der skal til..

Så idag er en god dag.

Jeg har ferie og har et ok overskud til min morgen cardio. Og når manden kommer hjem fra byggemarkede cykler vi med ungerne til stranden. Og jeg har truet med jeg vil skubbes op af bakken på vej hjem

Go dag derude

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.