søndag den 28. juli 2013

Morgencardio og BCAA

Om lidt er ferie slut i denne omgang.
Jeg skal tilbage på job mandag, ungerne tager lige en uge mere med mormor og morfar i sommerhus fra i morgen af. de er nogle heldige krapyler er de.

Det er ingen hemmelighed at jeg jo dyrker 40 min cardio om morgene på fastet mave. Indenbords ryger en koffenipille og BCAA. BCAA er aminosyre som er super vigtige. 
Jeg har prøvet både AminoX

 i Blue Raz og Fruit punch smagsvarianter. Fruit punch smager lidt ala de der syltede røde kirsebær. og Blue Raz smager bare sødt. Begge er ok. smager meget sødt uden nogen bitter eftersmag:-) Dog synes jeg at jeg får meget luft i maven..
Så har jeg sidst prøvet Xtend i smagsvarianten Orange Dream
Her er  smagen meget som Fun saftevand med smagen hindbær orange. Dog synes jeg der er en lidt sjov bitter eftersmag. Men den er ikke så hvinene sød i smagen som AminoX er. Og her har jeg ingen problemer med luft i maven.

Jeg har fået smagsprøve på Nutraminos BCAA og den synes jeg er direkte forfærdelig, det samme gør sig gældene for bodylab´s variant med lime smag. 

Nå men egentlig ville jeg jo fortælle hvor forholdsvis let de er at hoppe ud af sengen(det lyder godt når jeg skriver jeg hopper ud af sengen) og smutter ud og laver cardio for at tage hjem og spise morgenmad. Men mandag når jeg så pludselig skal op kl 6 for at nå min morgen cardio er jo noget helt andet.
Ferie er fantastisk og jeg elsker det. Men jeg glæder mig til at komme på job mandag morgen. Ind til "mine"dyr. Ugen byder på lidt let oprydning og så starter min nye dyrepasserelev på torsdag. Det skal nok blive en god uge:-)

Puhh

Ingen kommentarer:

Send en kommentar