Gå videre til hovedindholdet

Morgencardio og BCAA

Om lidt er ferie slut i denne omgang.
Jeg skal tilbage på job mandag, ungerne tager lige en uge mere med mormor og morfar i sommerhus fra i morgen af. de er nogle heldige krapyler er de.

Det er ingen hemmelighed at jeg jo dyrker 40 min cardio om morgene på fastet mave. Indenbords ryger en koffenipille og BCAA. BCAA er aminosyre som er super vigtige. 
Jeg har prøvet både AminoX

 i Blue Raz og Fruit punch smagsvarianter. Fruit punch smager lidt ala de der syltede røde kirsebær. og Blue Raz smager bare sødt. Begge er ok. smager meget sødt uden nogen bitter eftersmag:-) Dog synes jeg at jeg får meget luft i maven..
Så har jeg sidst prøvet Xtend i smagsvarianten Orange Dream
Her er  smagen meget som Fun saftevand med smagen hindbær orange. Dog synes jeg der er en lidt sjov bitter eftersmag. Men den er ikke så hvinene sød i smagen som AminoX er. Og her har jeg ingen problemer med luft i maven.

Jeg har fået smagsprøve på Nutraminos BCAA og den synes jeg er direkte forfærdelig, det samme gør sig gældene for bodylab´s variant med lime smag. 

Nå men egentlig ville jeg jo fortælle hvor forholdsvis let de er at hoppe ud af sengen(det lyder godt når jeg skriver jeg hopper ud af sengen) og smutter ud og laver cardio for at tage hjem og spise morgenmad. Men mandag når jeg så pludselig skal op kl 6 for at nå min morgen cardio er jo noget helt andet.
Ferie er fantastisk og jeg elsker det. Men jeg glæder mig til at komme på job mandag morgen. Ind til "mine"dyr. Ugen byder på lidt let oprydning og så starter min nye dyrepasserelev på torsdag. Det skal nok blive en god uge:-)

Puhh

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…