Gå videre til hovedindholdet

Lækre Loaded.dk

Det er ikke sjældent at jeg lige skal se hvad de forskellige netbutikker har på hylderne. Og de netbutikker jeg snakker om er som ofte nogle der har noget at gøre med træning, træningstøj, proteinpulver og hvad der nu høre sig til min sport.

Faktisk er det lidt bittert at bo i en halvstor by som Århus og så konstatere at der ikke er en ordenlig butik for folk som dyrke vægttræning. Hvor trist er det lige at der ikke findes en sådan butik i århus.

Og hvis der er kender jeg den ikke!

Sidst jeg var i København, var manden og ungerne tvangsindlagt til at skulle med mig i loaded. Og i guder hvor er det en lækker butik. Jeg kunne bruge formuer derinde. (det har jeg vist nævnt før) Men det skal ikke hindre mig i igen at drømme. For helt ærligt så har jeg vist mere en rigelig træningstøj. Eller kan man nogensinde få for meget træningstøj?

Og det er jo snart min fødselsdag(hint)

den her Hoodie i str M
eller 
Tank top også i M


sports bh i Small eller Medium.
Og de her baggy pants har jeg faktisk bare i sorte, men de er så lækre:-)

baggy pants også M

shorts i str M

Men jeg var fornuftig(det er noget jeg selv vælger at sige jeg er)
Så jeg bestilte kun

kage mix


og

mandelmel. Hvilket har været rigtig svært for mig at skaffe. Jo hvis jeg vil ha det alm. ikke fedtreducerede halløj er det intet problem. Men det her er jo fedtreduceret.

Alle billeder af tøj er lånt på Loadede.dk´s hjemmeside.

OG igen gør jeg lige opmærksom på at jeg ikke bliver betalt for at lave det her indlæg. Det er ene og alene mig selv der synes at man skal støtte op om de firmaer der støtter den sport jeg dyrker. Og det gør Loaded.

Jeg glæder mig til at lave nye opskrifter med især mit mandelmel. Og når de bliver afprøvet, kommer de selvfølgelig herinde også:-)

Kommentarer

  1. 1000 tak for din positive omtale af LOADED.... :-)

    SvarSlet
  2. Velbekomme. Jeg skriver altså min ærlige mening. Og jeg synes butikken er fantastisk. godt for mig den ikke ligger lige rundt om hjørnet:-) det ville bliver alt for dyrt.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.