Lækre Loaded.dk

Det er ikke sjældent at jeg lige skal se hvad de forskellige netbutikker har på hylderne. Og de netbutikker jeg snakker om er som ofte nogle der har noget at gøre med træning, træningstøj, proteinpulver og hvad der nu høre sig til min sport.

Faktisk er det lidt bittert at bo i en halvstor by som Århus og så konstatere at der ikke er en ordenlig butik for folk som dyrke vægttræning. Hvor trist er det lige at der ikke findes en sådan butik i århus.

Og hvis der er kender jeg den ikke!

Sidst jeg var i København, var manden og ungerne tvangsindlagt til at skulle med mig i loaded. Og i guder hvor er det en lækker butik. Jeg kunne bruge formuer derinde. (det har jeg vist nævnt før) Men det skal ikke hindre mig i igen at drømme. For helt ærligt så har jeg vist mere en rigelig træningstøj. Eller kan man nogensinde få for meget træningstøj?

Og det er jo snart min fødselsdag(hint)

den her Hoodie i str M
eller 
Tank top også i M


sports bh i Small eller Medium.
Og de her baggy pants har jeg faktisk bare i sorte, men de er så lækre:-)

baggy pants også M

shorts i str M

Men jeg var fornuftig(det er noget jeg selv vælger at sige jeg er)
Så jeg bestilte kun

kage mix


og

mandelmel. Hvilket har været rigtig svært for mig at skaffe. Jo hvis jeg vil ha det alm. ikke fedtreducerede halløj er det intet problem. Men det her er jo fedtreduceret.

Alle billeder af tøj er lånt på Loadede.dk´s hjemmeside.

OG igen gør jeg lige opmærksom på at jeg ikke bliver betalt for at lave det her indlæg. Det er ene og alene mig selv der synes at man skal støtte op om de firmaer der støtter den sport jeg dyrker. Og det gør Loaded.

Jeg glæder mig til at lave nye opskrifter med især mit mandelmel. Og når de bliver afprøvet, kommer de selvfølgelig herinde også:-)

Kommentarer

  1. 1000 tak for din positive omtale af LOADED.... :-)

    SvarSlet
  2. Velbekomme. Jeg skriver altså min ærlige mening. Og jeg synes butikken er fantastisk. godt for mig den ikke ligger lige rundt om hjørnet:-) det ville bliver alt for dyrt.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg