Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdagsønsker:-)

Mmm. Jeg har snart fødselsdag
Eller snart og snart, den 17 august.
Og for ligesom at give et par hints til hvad jeg ønsker mig Kommer her et lille indlæg om alt det jeg ønsker mig.
 Denne her bog af Den nu afdøde Gary A. Polis "the Biology of scorpions" står højt på min ønskeseddel. desværre bliver den ikke genoptrykt og kan kun købes brugt. Til en hel vanvittig pris. Jeg har fundet den på www.amazon.com hvor den billigste kan erhverves for 384 dollars..
 Så er det noget lettere og billiger med den her bog af Orin A. Mcmonigle "Millipedes in captivity" Eftersom jeg efterhånden har 2(snart 3, shyy det snakker vi ikke mere om) arter herhjemme ville det her være en perfekt gave til mig. Den kan ligeledes købes på Amazon lige her til 33 dollars.
Så er vi ude i en dansk bog af Søren Rafn "Fugleedderkopper" som kan købes på Saxo lige her til sølle 99 kr.

Nogen vil mene at de der fagtosse bøger ikke er sjove, derfor har jeg også andet på ønskesedlen:-)
Så som disse øreringe fra Krans og Ziegler. De koster 275 kr og kan købes her

De her fætre er fra Scherning og er helt fantastiske hvis du spørger mig. De koster 349 og kan købes her

Det samme gælder disse grønne ørestikker, de står til 299 og kan fås her

Den matchene ring koster ligledes 299 og kan købes samme sted, lige her.

Og i de lidt mere specielle smykkers hjørne står alle disse højt på listen.

 Den lille bænkebidder koster 58 dollars
Og hjertet lavet af skorpionbrod står til 98 dollars. Begge kan findes her

Ellers ville et gavekort til kosme2logen.dk være en god gave. Jeg kan altid bruge en ansigtsbehandling, eller en smule voks:-)

Derudover kunne jeg godt tænke mig at komme til en rigtig sportsmassør. Så hvis du kender en fantastisk sportsmassør i århusområdet, så smid lige et link:-)

Ringe fra Pernille Coridon som koster 200 kr og kan købes her

Det her tryk af Bob Noon "pige og ræv" gad jeg også godt eje. Synes det er så fedt og ville klæ væggen herhjemme er jeg helt sikker på. Kan købes her 

Derudover ønsker jeg mig gavekort til www.loaded.dk og www.bodystore.dk :-)


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.