Gå videre til hovedindholdet

Mmm, med Mmm på

Den der Tassimo maskine, og de der latte macchiato og ikke mindst cappuccino kapsler. Har ligge og ventet på det blev lørdag:-)

Og det blev det så. Det her er så Cappucino, med kun 48 kcal pr kop. Den smager så godt. Og det er altså ikke noget jeg siger fordi jeg har fået maskinen. 
Her er det en Latte macchiato med 87 kcal.

Og nu kommer vi så til selve domme. Manden og ungerne har afprøvet henholdsvis gevalia original og marabou. Jeg har så prøvet de to med mælk.

Manden var ikke voldsomt begejstret for gevalia original. Ungerne var til gengæld helt tossede med Marabou kakao. Og jeg elsker begge kaffedrikke med mælk.

Jeg kunne ikke helt ha at manden ikke var tilfreds. Og jeg ved han er vild med de der Lidt stærkere kaffer. Så da jeg var ude og handle røg her med i kurven. Og det var noget han kunne li.

Som tidligere nævnt har vi en helt kaffemaskinepark:-)

Dolce Gusto

Senseo

og så nu Tassimo.

Faktisk har vi endnu en maskine, men den larmer og der er ikke mælkedrikke med dertil:-)

Og hvis jeg skal være helt objektiv hvad synes jeg så

Den første maskine vi fik var en Senseo

Den var vi rigtig glade for(manden var, jeg drikker stort set aldrig sort kaffe)

Prisen på kaffe puderne er vist de billigste af de 3 varianter jeg kender. en alm classic kaffepude pose med 16 puder i koster ca 30 kr. Stk pris er så 1,8 kr
og de der Cappucino puder pakker koster også ca. 30 kr, her der der kun 8 puder i. Stk pris er så 3,6 kr
Men fordi det er kaffe puder og de ikke er pakket enkeltvis, betyder det at når man åbner pakke så begynder alle 16/8 kaffepuder at ilte. Og jeg hader "gammel" kaffe. Hvis man drikker mange kopper gør det selvfølgelig ikke så meget. 

Dolce Gusto

har kaffekapsler hvor hver enkelt kaspel indkapsler kaffen. 
Jeg har altid været meget glad for maskinen, dog irriteret mig over man selv skulle dossere hvor maget vand man ville have i hver. Ja jeg har glemt det og haft kaffe ud over hele bordet. Men hvad jeg lige kan læse mig til så er det lavet om nu:-)
En pakke med 16 kaffekapsler af de helt alm koster ca. 43 kr. stk pris er så 2,7 kr
og vil du have en af varianterne med mælk er prisen på 8  kapsler 45 kr. dvs. stk prisen er så 5,6 kr.

Tassimo

Har ligeleds kaffekapsler der indkapsler kaffen og holder den frisk.
Maskinen er lækker og meget let at bruge. Hvis man synes drikke er for stræk kan man fylde ekstra varmt vand oveni.
en alm gevalia pakke med 16 kapsler koster 43 kr. stk prisen er således 2,68 kr
Vil man have en af dem med mælk i. hvilket for øvrigt er en flydene mælkeblanding(også ved de varme cacaodrikke) koster de igen ca 43 kr for 8 kapsler, hvilket giver en stk pris på 5,4 kr.

Hvilken er så bedst?

Ja altså hvis man drikker rigtig meget kaffe bliver det jo hurtigt dyrt. hvis man altså brygger kaffe på den gammeldags måde.

Men når man som mig måske kun drikker et par kopper i ugen er det her helt klart at fortrække.

Altså jeg ville klart vælge enten en dolce gusto eller en tassimo. ene og alene fordi de har kaffe som holder sig frisk efter man har åbnet pakken:-)

Så er valget så om man vil have en Tassimo eller Dolce Gusto.

Nu er min dolce gusto jo ikke den nyeste. Og det at Tassimo´s Mælkedrikke er lavet med "rigtig" flyden mælk gør altså noget for mig.

Og når man tænker på at man let giver 30-40 kr for en stor latte i byen er det her et fantastisk alternativ.

Jeg tror faktisk min Tassimo kommer med på arbejdet så jeg og eleverne kan hygge os med den fremover:-)

Jeg er uden tvivl rigtig begejstret for Tassimo. og hvis man køber sine kapsler på kaffekapslen.dk er de altså lidt billiger end i butikken.

Og jeg har allerede bestilt flere varianter som skal prøves og dem har jeg altså selv betalt:-)

Så hvis du går med tanker om at købe ny kaffemaskine. Bør du unde dig selv en af de ovennævnte.

Og hvis du er i skødstrup giver jeg gerne en kop:-)
Men skriv lige inden du kommer


Kommentarer

 1. Hej Heidi, hvis du ikke allerede har set dokumentaren: "I want to look like that guy" så synes jeg virkelig du skal tjekke den ud!
  - Den handler om en journalist som på et halvt år træner sig op til et bodybuilding stævne, lidt aller din situation.
  - Den kan se den her: http://www.youtube.com/watch?v=6Xu1hNgAp2E

  :)

  SvarSlet
 2. Hej Jakob

  Det vil jeg gøre. Tak for linket.

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.