Tanker om Fredagsvejning

Der har været lidt stille omkring fredagsvejning. Det er der en grund til. 
Eller der er flere.
Første grund er temmelig simple..
jeg taber mig ikke, på trods af at jeg spiser efter min diæt.
anden grund er at jeg kan mærke på mig selv at jeg er temmelig sårbar over for andres meninger lige for tiden. Som i virkelig sårbar.

Jeg bliver ked af det mindste. Ked af en fjollet kommentar som jeg føler jeg skal forsvare. Hvilket jo i bund og grund er dybt åndsvagt. For hvis man læser med på blogge ved man jo hvad det er jeg skal og hvorfor jeg spiser og træner og ikke mindst prøver at tabe mig den lille smule. 

Faktisk er jeg glad for min krop som den ser ud nu. Men jeg ved også godt at kroppen som den ser ud nu ikke er noget at vise frem til debutantstævnet. Ikke at jeg ikke er stolt af min krop nu. FOR det er jeg. MEGET.

Og det er nok også sådan min krop kommer til at se ud fremover. For så kan jeg stadig spise og leve livet med LIVSKVALITET på min måde.

Jeg ved godt jeg er skrøbelig lige nu. Og sikkert også latterligt usikker på mig selv. Men når jeg føler jeg er nød til at slette kommentarer om at jeg har startende spiseværing og får unge piger til at stile efter noget som gør dem syge. Ja så tror jeg lige jeg klapper hesten og undlader at opdatere mine fredagsvejninger. Hvis det er det der pisser folk af. For jeg har ingen intentioner om at give udtryk for at jeg er syg eller på vej til at blive syg.

Og helt ærligt så synes jeg mine mål(altså cm mål) på kroppen taler deres tydelige sprog. 

Jeg er IKKE usund. 

Jeg lever sundt og træner meget. Lige nu. Og jeg regner med at når september er overstået, ja så træner jeg i den grad stadigvæk. Og jeg bliver ved med at spise sundt. Men Min mening er så sandelig at holde fast i den her livsstil. Omend med lidt færre restriktioner:-)

Så nu ved i hvorfor der ikke kommer fredagsvejnings updates. 

Jeg håber der fremover ikke kommer kommentarer som jeg føler jeg skal slette. Faktisk er det ikke ret lang tid siden jeg gjorde det lettere at kommenter så man kunne kommentere anonymt. Fordi der var et par stykker som fortalte hvor besværligt det var. 

Nu vil jeg nyde endnu en sommerdag-feriedag med mine skønne unger.

Go dag


Kommentarer

Populære indlæg