Gå videre til hovedindholdet

Tanker om Fredagsvejning

Der har været lidt stille omkring fredagsvejning. Det er der en grund til. 
Eller der er flere.
Første grund er temmelig simple..
jeg taber mig ikke, på trods af at jeg spiser efter min diæt.
anden grund er at jeg kan mærke på mig selv at jeg er temmelig sårbar over for andres meninger lige for tiden. Som i virkelig sårbar.

Jeg bliver ked af det mindste. Ked af en fjollet kommentar som jeg føler jeg skal forsvare. Hvilket jo i bund og grund er dybt åndsvagt. For hvis man læser med på blogge ved man jo hvad det er jeg skal og hvorfor jeg spiser og træner og ikke mindst prøver at tabe mig den lille smule. 

Faktisk er jeg glad for min krop som den ser ud nu. Men jeg ved også godt at kroppen som den ser ud nu ikke er noget at vise frem til debutantstævnet. Ikke at jeg ikke er stolt af min krop nu. FOR det er jeg. MEGET.

Og det er nok også sådan min krop kommer til at se ud fremover. For så kan jeg stadig spise og leve livet med LIVSKVALITET på min måde.

Jeg ved godt jeg er skrøbelig lige nu. Og sikkert også latterligt usikker på mig selv. Men når jeg føler jeg er nød til at slette kommentarer om at jeg har startende spiseværing og får unge piger til at stile efter noget som gør dem syge. Ja så tror jeg lige jeg klapper hesten og undlader at opdatere mine fredagsvejninger. Hvis det er det der pisser folk af. For jeg har ingen intentioner om at give udtryk for at jeg er syg eller på vej til at blive syg.

Og helt ærligt så synes jeg mine mål(altså cm mål) på kroppen taler deres tydelige sprog. 

Jeg er IKKE usund. 

Jeg lever sundt og træner meget. Lige nu. Og jeg regner med at når september er overstået, ja så træner jeg i den grad stadigvæk. Og jeg bliver ved med at spise sundt. Men Min mening er så sandelig at holde fast i den her livsstil. Omend med lidt færre restriktioner:-)

Så nu ved i hvorfor der ikke kommer fredagsvejnings updates. 

Jeg håber der fremover ikke kommer kommentarer som jeg føler jeg skal slette. Faktisk er det ikke ret lang tid siden jeg gjorde det lettere at kommenter så man kunne kommentere anonymt. Fordi der var et par stykker som fortalte hvor besværligt det var. 

Nu vil jeg nyde endnu en sommerdag-feriedag med mine skønne unger.

Go dag


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.