Gå videre til hovedindholdet

Tanker om Fredagsvejning

Der har været lidt stille omkring fredagsvejning. Det er der en grund til. 
Eller der er flere.
Første grund er temmelig simple..
jeg taber mig ikke, på trods af at jeg spiser efter min diæt.
anden grund er at jeg kan mærke på mig selv at jeg er temmelig sårbar over for andres meninger lige for tiden. Som i virkelig sårbar.

Jeg bliver ked af det mindste. Ked af en fjollet kommentar som jeg føler jeg skal forsvare. Hvilket jo i bund og grund er dybt åndsvagt. For hvis man læser med på blogge ved man jo hvad det er jeg skal og hvorfor jeg spiser og træner og ikke mindst prøver at tabe mig den lille smule. 

Faktisk er jeg glad for min krop som den ser ud nu. Men jeg ved også godt at kroppen som den ser ud nu ikke er noget at vise frem til debutantstævnet. Ikke at jeg ikke er stolt af min krop nu. FOR det er jeg. MEGET.

Og det er nok også sådan min krop kommer til at se ud fremover. For så kan jeg stadig spise og leve livet med LIVSKVALITET på min måde.

Jeg ved godt jeg er skrøbelig lige nu. Og sikkert også latterligt usikker på mig selv. Men når jeg føler jeg er nød til at slette kommentarer om at jeg har startende spiseværing og får unge piger til at stile efter noget som gør dem syge. Ja så tror jeg lige jeg klapper hesten og undlader at opdatere mine fredagsvejninger. Hvis det er det der pisser folk af. For jeg har ingen intentioner om at give udtryk for at jeg er syg eller på vej til at blive syg.

Og helt ærligt så synes jeg mine mål(altså cm mål) på kroppen taler deres tydelige sprog. 

Jeg er IKKE usund. 

Jeg lever sundt og træner meget. Lige nu. Og jeg regner med at når september er overstået, ja så træner jeg i den grad stadigvæk. Og jeg bliver ved med at spise sundt. Men Min mening er så sandelig at holde fast i den her livsstil. Omend med lidt færre restriktioner:-)

Så nu ved i hvorfor der ikke kommer fredagsvejnings updates. 

Jeg håber der fremover ikke kommer kommentarer som jeg føler jeg skal slette. Faktisk er det ikke ret lang tid siden jeg gjorde det lettere at kommenter så man kunne kommentere anonymt. Fordi der var et par stykker som fortalte hvor besværligt det var. 

Nu vil jeg nyde endnu en sommerdag-feriedag med mine skønne unger.

Go dag


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...