Gå videre til hovedindholdet

Ferie og jeg nyder det:-)

Åhh, kan i mærke det...?

Ferien der stille og roligt sniger sig ind over landet?

Jeg kan, men mon ikke også det har noget at gøre med jeg havde første feriedag igår..

Idag Tog vi i Djurs sommerland. Sammen med resten af danmark:-) Helt seriøst.

Hjemme igen 8 timer, stod den her pakke i carporten
 Jeg fik nemlig en mail fra kaffekapslen.dk den anden dag. De spurgte om jeg måske kunne have lyst til at afprøve en kaffemaskine fra tassimo. Og det kunne jeg selvfølgelig.

Det er ikke ret tit jeg siger ja til at modtage gaver. Mest fordi jeg synes bloggen skal være ærlig. Altså forstå mig ret. Når jeg linker til et firma, en blog eller en butik jeg kan li at handle i. Så er det fordi JEG kan li firmaet, bloggen eller butikken. Ikke fordi jeg er blevet købt til at skrive om et produkt. 
Men lige med denne her kaffemaskine og det at jeg fik frie rammer til at skrive hvad jeg synes om produktet og fordi jeg faktisk godt gad ha den der tassimo maskine, ja så kunne jeg altså bare ikke sige nej. Ikke fordi vi herhjemme ikke har et hav af forskellige kaffemaskiner.. For i køkkenet står fortiden senseo, i bryggerset står dolce-gusto og i skabene står der både en bodum filterkaffe dims og en espresso kande. Og så meget kaffe drikker vi altså ikke herhjemme. Faktisk er det mest manden der drikker kaffe for tiden. Mest fordi jeg ikke rigtig må drikke mælk ifølge min diæt. Og jeg kan bedst li kaffe med mælk. Maskineren bliver flyttet lidt rundt, alt efter hvad vi lige har lyst til. Og Nu kommer smuksakken her altså op på køkkenbordet:-)
Det er en Tassimo T42
Med fancy stregkode dims som fortæller hvor meget vand der skal i drikken. Så man altid er sikker på at få den helt rigtige mængde vand i sin kaffe, the og kakao. Noget jeg faktisk altid har været lidt træt af  at min Dolce Gusto maskine ikke gjorde. der skal man stå ved siden af og selv stoppe vandet..(tror faktisk de nye modeller ved dolche gusto har sådan en stopknap) 
 Da jeg så åbnede pakken, var der sørme også 5 varianter af deres mest solgte kapsler med kaffe, the og chokolade 
 En lækker Earl grey the. Et supervalg, for jeg elsker Earl grey the.
 Og ja ungerne hylede op, da de så den her kakao/chokolade variant. Mon der er en enkelt kop til mig efter 7 september:-)
 Den her latte macchiato som jeg så meget skal smage på lørdag(Jo Kine det skal jeg)
Og en Plain kaffe som jeg er sikker på manden vil elske.
Så nu slutter jeg maskinen til og venter spændt på at manden kommer hjem fra cykletur i skoven med vennerne. Og så skal der smages kaffe.

Det jeg personligt er faldet for ved alle de kaffe kapsle maskiner jeg har er faktisk en meget simpel grund. Jeg drikker som sagt ikke store mængder kaffe. Men hvis der er noget jeg hader er det kaffe, hvor man kan smage at kaffepulveret har stået åben længe. Og det undgår man jo med kaffekapsler:-)

Jeg vender tilbage med smagstest løbende når de er udført. Ungerne regner stærkt med at få varm chokolade i morgen, så mon ikke jeg kommer med update snart.

Og dyr skal i heller ikke snydes for(for det ved jeg i bare er bange for)
 Husker i jeg snakkede om springedderkopper og viste det her billede?
Det er jo bare en sort lille dims, ikke?

Men så lånte jeg en af vores studerens gadget til en samsung S3. Sådan en luplinse som man sætter på tlf. 
OG SE SÅ HVAD DER SKER
Samme edderkop samme størrelse. Bare taget med dimsen:-)
Ikke lille sort dims længer. Nej en rigtig lille fin springedderkop med meget store øjne. Med stribe på hovedet og pletter på bagkroppen. 
Hvor lang tid tror i der gik før jeg selv havde bestilt og købt den lille dims. Alt kommer under lup herhjemme..
 Der er alm. lys og ingen lys og så er der UV lys, det giver et blåligt skær og det er det jeg har brugt til nærbilledet af en af kronegekkoernes hud.
Og som jeg har nævnt før, får uv lys skorpioner til at blive selvlysende. Så det her er øjnene på en af mine ørken levende skorpioner.

Det er da for vildt.

Jeg bestilte som sagt dimsen igår ved DX.com og har derfor ikke modtaget min dims endnu. Men den koster nærmest intet og det samme med fragt. På trods af det bliver sendt fra usa.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…