onsdag den 3. juli 2013

Nye vare fra Bodystore.dk

Igen tænker du.

Ja kan jeg kun sige...

Jeg købte for noget tid siden
 Honey BBQ sauce og Blåbær sirup, Jeg elsker BBQ saucen den er helt fantastisk når man griller, blåbærsaucen er jeg ikke så vild med. Men det er ungerne til gengæld.
 Proteinpulver fra Dymatize, i berry blast og Choko mint. Berry blast  er slet ikke mig, heldigvis er manden glad for den noget syntetiske smag. Og Choko mint tog jeg en scoop af og satte så til salg:-) I midten er det min uundværlige BCAA AminoX som jeg er meget glad for. Har prøvet Blue Razz og Fruit Punch, begge er gode i smagen med jeg er mest til fruit punch.. De er meget syntetiske i smagen men på den friske måde:-)

Faktisk er det proteinpulver jeg har syntes allerbedst om klart denne her Star Nutrition Gourmet pro med chokolade mint smag eller vanilje. Jeg synes bare de er alt for dyre:-)
I den søde enden er det blevet til Chokolade sirup, som jeg synes er go. Jeg bruger den i mine proteinkugler som væde og somme tider putter jeg lidt i mine choko proteinshakes:-)
 Karamel sirupen er en hel anden snak. Jeg synes det lugter grimt og alt for syntetisk men hvis man ikke lugter til den smager den faktisk nogenlunde. Kom ikke og sig at man ikke kan spise meget når man er under diæt.
 Diæt nudlerne smager ikke af noget i sig selv, men hvis de varmes op i kødsaucen eller vendes i en vok ret som er god krydret suger de smag og fylder godt:-)
Idag kom der så endnu en pakke til mig.
Xtend som er en Intra workout ting med BCAA. Og hvorfor vælger jeg så at prøve en anden BCAA når jeg nu var glad for aminoX, ja jeg havde lyst til at prøve en anden smagsvariant og den her orange dream har fået gode anbefalinger af andre træningstosser. Jeg tager BCAA før og under min morgen cardio og sommetider også før min træning:-)

Alt i alt har jeg ikke noget at sætte en finger på ved bodystore. Jeg er vild med det store udvalg af alt muligt. Der er forholdsvis hurtig levering. Ikke det hurtigste men stadig inden for 2-3 dage.

Jeg er ikke betalt af Bodystore for at skrive pænt om deres produkter, jeg betaler selv for mine produkter men de køre lige nu en konkurence hvor man kan vinde lækre premier og derfor håber jeg du vil sætteen stemme på mit indlæg, så har jeg nemlig muligheden for at vinde en helt masse lækkert fra Bodystore.dk
Hvis i bare trykker på det link der står øverst i højre hjørne på bloggen som ser således ud

Kommer du ind på stemmesiden og så finder du bare mig og trykker på 1+ ude til højre.

Lige nu er jeg nummer 19:-)  14 :-)2 kommentarer: