Gå videre til hovedindholdet

Nye vare fra Bodystore.dk

Igen tænker du.

Ja kan jeg kun sige...

Jeg købte for noget tid siden
 Honey BBQ sauce og Blåbær sirup, Jeg elsker BBQ saucen den er helt fantastisk når man griller, blåbærsaucen er jeg ikke så vild med. Men det er ungerne til gengæld.
 Proteinpulver fra Dymatize, i berry blast og Choko mint. Berry blast  er slet ikke mig, heldigvis er manden glad for den noget syntetiske smag. Og Choko mint tog jeg en scoop af og satte så til salg:-) I midten er det min uundværlige BCAA AminoX som jeg er meget glad for. Har prøvet Blue Razz og Fruit Punch, begge er gode i smagen med jeg er mest til fruit punch.. De er meget syntetiske i smagen men på den friske måde:-)

Faktisk er det proteinpulver jeg har syntes allerbedst om klart denne her Star Nutrition Gourmet pro med chokolade mint smag eller vanilje. Jeg synes bare de er alt for dyre:-)
I den søde enden er det blevet til Chokolade sirup, som jeg synes er go. Jeg bruger den i mine proteinkugler som væde og somme tider putter jeg lidt i mine choko proteinshakes:-)
 Karamel sirupen er en hel anden snak. Jeg synes det lugter grimt og alt for syntetisk men hvis man ikke lugter til den smager den faktisk nogenlunde. Kom ikke og sig at man ikke kan spise meget når man er under diæt.
 Diæt nudlerne smager ikke af noget i sig selv, men hvis de varmes op i kødsaucen eller vendes i en vok ret som er god krydret suger de smag og fylder godt:-)
Idag kom der så endnu en pakke til mig.
Xtend som er en Intra workout ting med BCAA. Og hvorfor vælger jeg så at prøve en anden BCAA når jeg nu var glad for aminoX, ja jeg havde lyst til at prøve en anden smagsvariant og den her orange dream har fået gode anbefalinger af andre træningstosser. Jeg tager BCAA før og under min morgen cardio og sommetider også før min træning:-)

Alt i alt har jeg ikke noget at sætte en finger på ved bodystore. Jeg er vild med det store udvalg af alt muligt. Der er forholdsvis hurtig levering. Ikke det hurtigste men stadig inden for 2-3 dage.

Jeg er ikke betalt af Bodystore for at skrive pænt om deres produkter, jeg betaler selv for mine produkter men de køre lige nu en konkurence hvor man kan vinde lækre premier og derfor håber jeg du vil sætteen stemme på mit indlæg, så har jeg nemlig muligheden for at vinde en helt masse lækkert fra Bodystore.dk
Hvis i bare trykker på det link der står øverst i højre hjørne på bloggen som ser således ud

Kommer du ind på stemmesiden og så finder du bare mig og trykker på 1+ ude til højre.

Lige nu er jeg nummer 19:-)  14 :-)Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…