Gå videre til hovedindholdet

Så går jeg lige i det intime hjørne:-)

Jeg ved ikke hvor længe jeg har overvejet at skrive det her indlæg.
Der er 2 ting der har holdt mig tilbage..

1. har jeg lyst til at skrive om hårfjerning med voks på de mere intime steder

2. Skal jeg fortælle hvilken klinik jeg bruger, med risiko for at der i al fremtid bliver fuldt booket så de ikke har tid til mig..

Men helt ærligt så bør andre også få glæde af det her fif. I det mindste dem fra århus af:-)

Nå men idag var så den tid på måneden hvor turen gik til kosme2logen.dk for at få min månedligt Brazilian voks..

Jeg elsker atmosfæren derinde på skanderborgvej. De har to klinikker, men jeg bruger kun den i midtbyen.

Jeg bruger stort set altid Louise(Ja jeg har lånt et billede af hende fra deres hjemmeside, og håber de ikke brokker sig)

Jeg tror Louise ejer bixen, men jeg ved det faktisk ikke. Louise er total ferm med det der voks. Og så er hun god til at snakke om alt mellem himmel og jord mens man ligger der i mere eller mindre akavede stillinger:-)

Og ja det gør ondt. Især første gang. Som i virkelig ondt...

Men det bliver meget bedre allerede anden gang. som i virkelig meget bedre.

Jeg har gået der fast i lidt over 16 mdr. Ja det vil sige jeg lige har haft holdt en pause og det fik jeg også at vide af Louise sidste gang. "Har du skrabet dig?" og "du ved godt det kommer til at gøre ondt"
Og ja jeg havde glemt hvor ondt det gør første gang efter man har bruget en skraber...

Men idag var anden gang og det er helt vildt hvor meget mindre ondt det gør. Og jeg lyver ikke når man har gjort det en 4-5 gange gør det næsten ikke ondt. Og Louise er pisse hurtig.

Det næstbedste efter at Louise er virkelig dygtig er prisen...

I mange århusianske klinikker tager de let mellem 450 og 650 kr for en gang brazil.
Jeg spiurgte Louise en af de første gange jeg var der, hvordan det kunne være hun kunne gøre det så billigt. Og svaret var ret prompte.
" det tager ikke længere tid end at vokse underben, hvorfor skulle det så være dyrere, bare fordi det er dernede"

BUM.

190 kr for prima behandling. Man skal dog selv gå efter med en pincet, hvis der lige mangler et par hår. Men det vil jeg altså også meget heller selv gøre.

Igen skal jeg lige for god ordens skyld sige, at jeg ikke bliver betalt eller på nogen måde får noget fra Firmaet eller Louise. Det her er et af de steder som jeg varmt kan anbefale og gør det med glæde.

Så hvis i mangler et sted at få fjernet hår og i bor i Århus, bør i smutte forbi. Det er ikke kun Louise der fjerne hår og jeg tror trygt man kan vælge en anden også.

Kommentarer

 1. Tak for et herligt tips. Jeg bor desvaerre for langt vaek, men kan smadder godt lide kommentaren om hvorfor det skal vaere dyrere bare fordi det er " der nede".

  SvarSlet
 2. Jamen er det ikke vildt. da jeg startede der kostede det 175 kr og samtidig så jeg på andre steder i århus hvor det koster ca 500 kr. Men at der er andre klinikker der tager 650 kr for samme behandling. det fatter jeg ikke. For i bund og grund skal de jo "bare" fjerne hår. Selvfølgelig er der forskellige måder at gøre det på. Men hvis man går ud med samme resultat. Ja så bliver det godt nok dyrt at smutte ind og få fjernet hår hver 4-5 uge:-)

  TAk for din kommentar.

  heidi

  SvarSlet
 3. ...louise ER ejer af stedet, og jeg er SÅ enig med dig! :)Professionel og hurtig, og så på discount - Hvor heldig kan man lige være! Heidi (gartner) ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Heidi:-)

  Ja tak for tippet i tidernes morgen:-)

  heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…