Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning:-)

Ja endnu end fredag kom.

Vægten sagde fredag morgen 59,7 kg det vil sige jeg har smidt 1,3 kg siden i fredags.

Egentlig er det vel ikke godt. Men Den kære Kine, siger det er ok. Min krop skal lige stabilisere sig til den nye kost.

Og ja jeg har jo nævnt jeg lige ville fortælle lidt om min kost.

Søndag til fredag spiser jeg en meget clean kost. Jeg er faktisk ikke faldt i endnu. Jeg har holdt mig til kostplanen fuldt ud.

Jeg spiser havergryn med mælk og æble på til morgenmad, samt en proteinshake. Egentligt står der at jeg skal spise mine havergryn med vand på. Men jeg lokkede lidt med Kine og vi blev enige om da det er off season går det nok.

Frokost 1
består som hovedregl af

lidt grove kulhydrater, brune ris, linser eller bønner
grove grøntsager
Protein som oftest kylling jeg har tørstegt i ovnen
"dressing" på grøntsager er min Udos choice som jeg køber i www.renkost.dk hvor det klart er det billigste sted jeg har fundet det.

Samme frokost får jeg så igen lidt senere på dagen:-) Og det er faktisk her jeg synes min "diæt" er hård. Fordi jeg synes det er meget svært at spise så meget mad.

Men som oftest lykkedes det for mig at spise op.

Aftensmaden består igen af grove grøntsager
og noget magert kød.

Efter træning drikker jeg igen et scoop proteinpulver i vand og spiser et par riskiks, af vilde/brune ris.

Lørdag er derimod en hel anden snak. Der må jeg som som sagt spise lige hvad der passer mig. Hvilket jeg nyder i fulde drag...

Kommentarer

  1. Hej Heidi
    Jeg har fulgt din blog længe, men aldrig kommenteret på dine indlæg. Men nu skal det være, jeg synes det er så sejt, at du har lagt dine mad- og motionsvaner helt om og smidt hele 30 kg på et år, det er så flot! :-)
    Hvilken slagt protein bruger du (mærke).?
    Jeg synes det er svært at finde ud af, hvilket mærke man skal vælge.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B