Gå videre til hovedindholdet

Mmm, med Mmm på

Den der Tassimo maskine, og de der latte macchiato og ikke mindst cappuccino kapsler. Har ligge og ventet på det blev lørdag:-)

Og det blev det så. Det her er så Cappucino, med kun 48 kcal pr kop. Den smager så godt. Og det er altså ikke noget jeg siger fordi jeg har fået maskinen. 
Her er det en Latte macchiato med 87 kcal.

Og nu kommer vi så til selve domme. Manden og ungerne har afprøvet henholdsvis gevalia original og marabou. Jeg har så prøvet de to med mælk.

Manden var ikke voldsomt begejstret for gevalia original. Ungerne var til gengæld helt tossede med Marabou kakao. Og jeg elsker begge kaffedrikke med mælk.

Jeg kunne ikke helt ha at manden ikke var tilfreds. Og jeg ved han er vild med de der Lidt stærkere kaffer. Så da jeg var ude og handle røg her med i kurven. Og det var noget han kunne li.

Som tidligere nævnt har vi en helt kaffemaskinepark:-)

Dolce Gusto

Senseo

og så nu Tassimo.

Faktisk har vi endnu en maskine, men den larmer og der er ikke mælkedrikke med dertil:-)

Og hvis jeg skal være helt objektiv hvad synes jeg så

Den første maskine vi fik var en Senseo

Den var vi rigtig glade for(manden var, jeg drikker stort set aldrig sort kaffe)

Prisen på kaffe puderne er vist de billigste af de 3 varianter jeg kender. en alm classic kaffepude pose med 16 puder i koster ca 30 kr. Stk pris er så 1,8 kr
og de der Cappucino puder pakker koster også ca. 30 kr, her der der kun 8 puder i. Stk pris er så 3,6 kr
Men fordi det er kaffe puder og de ikke er pakket enkeltvis, betyder det at når man åbner pakke så begynder alle 16/8 kaffepuder at ilte. Og jeg hader "gammel" kaffe. Hvis man drikker mange kopper gør det selvfølgelig ikke så meget. 

Dolce Gusto

har kaffekapsler hvor hver enkelt kaspel indkapsler kaffen. 
Jeg har altid været meget glad for maskinen, dog irriteret mig over man selv skulle dossere hvor maget vand man ville have i hver. Ja jeg har glemt det og haft kaffe ud over hele bordet. Men hvad jeg lige kan læse mig til så er det lavet om nu:-)
En pakke med 16 kaffekapsler af de helt alm koster ca. 43 kr. stk pris er så 2,7 kr
og vil du have en af varianterne med mælk er prisen på 8  kapsler 45 kr. dvs. stk prisen er så 5,6 kr.

Tassimo

Har ligeleds kaffekapsler der indkapsler kaffen og holder den frisk.
Maskinen er lækker og meget let at bruge. Hvis man synes drikke er for stræk kan man fylde ekstra varmt vand oveni.
en alm gevalia pakke med 16 kapsler koster 43 kr. stk prisen er således 2,68 kr
Vil man have en af dem med mælk i. hvilket for øvrigt er en flydene mælkeblanding(også ved de varme cacaodrikke) koster de igen ca 43 kr for 8 kapsler, hvilket giver en stk pris på 5,4 kr.

Hvilken er så bedst?

Ja altså hvis man drikker rigtig meget kaffe bliver det jo hurtigt dyrt. hvis man altså brygger kaffe på den gammeldags måde.

Men når man som mig måske kun drikker et par kopper i ugen er det her helt klart at fortrække.

Altså jeg ville klart vælge enten en dolce gusto eller en tassimo. ene og alene fordi de har kaffe som holder sig frisk efter man har åbnet pakken:-)

Så er valget så om man vil have en Tassimo eller Dolce Gusto.

Nu er min dolce gusto jo ikke den nyeste. Og det at Tassimo´s Mælkedrikke er lavet med "rigtig" flyden mælk gør altså noget for mig.

Og når man tænker på at man let giver 30-40 kr for en stor latte i byen er det her et fantastisk alternativ.

Jeg tror faktisk min Tassimo kommer med på arbejdet så jeg og eleverne kan hygge os med den fremover:-)

Jeg er uden tvivl rigtig begejstret for Tassimo. og hvis man køber sine kapsler på kaffekapslen.dk er de altså lidt billiger end i butikken.

Og jeg har allerede bestilt flere varianter som skal prøves og dem har jeg altså selv betalt:-)

Så hvis du går med tanker om at købe ny kaffemaskine. Bør du unde dig selv en af de ovennævnte.

Og hvis du er i skødstrup giver jeg gerne en kop:-)
Men skriv lige inden du kommer


Kommentarer

  1. Hej Heidi, hvis du ikke allerede har set dokumentaren: "I want to look like that guy" så synes jeg virkelig du skal tjekke den ud!
    - Den handler om en journalist som på et halvt år træner sig op til et bodybuilding stævne, lidt aller din situation.
    - Den kan se den her: http://www.youtube.com/watch?v=6Xu1hNgAp2E

    :)

    SvarSlet
  2. Hej Jakob

    Det vil jeg gøre. Tak for linket.

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B