Gå videre til hovedindholdet

Så går jeg lige i det intime hjørne:-)

Jeg ved ikke hvor længe jeg har overvejet at skrive det her indlæg.
Der er 2 ting der har holdt mig tilbage..

1. har jeg lyst til at skrive om hårfjerning med voks på de mere intime steder

2. Skal jeg fortælle hvilken klinik jeg bruger, med risiko for at der i al fremtid bliver fuldt booket så de ikke har tid til mig..

Men helt ærligt så bør andre også få glæde af det her fif. I det mindste dem fra århus af:-)

Nå men idag var så den tid på måneden hvor turen gik til kosme2logen.dk for at få min månedligt Brazilian voks..

Jeg elsker atmosfæren derinde på skanderborgvej. De har to klinikker, men jeg bruger kun den i midtbyen.

Jeg bruger stort set altid Louise(Ja jeg har lånt et billede af hende fra deres hjemmeside, og håber de ikke brokker sig)

Jeg tror Louise ejer bixen, men jeg ved det faktisk ikke. Louise er total ferm med det der voks. Og så er hun god til at snakke om alt mellem himmel og jord mens man ligger der i mere eller mindre akavede stillinger:-)

Og ja det gør ondt. Især første gang. Som i virkelig ondt...

Men det bliver meget bedre allerede anden gang. som i virkelig meget bedre.

Jeg har gået der fast i lidt over 16 mdr. Ja det vil sige jeg lige har haft holdt en pause og det fik jeg også at vide af Louise sidste gang. "Har du skrabet dig?" og "du ved godt det kommer til at gøre ondt"
Og ja jeg havde glemt hvor ondt det gør første gang efter man har bruget en skraber...

Men idag var anden gang og det er helt vildt hvor meget mindre ondt det gør. Og jeg lyver ikke når man har gjort det en 4-5 gange gør det næsten ikke ondt. Og Louise er pisse hurtig.

Det næstbedste efter at Louise er virkelig dygtig er prisen...

I mange århusianske klinikker tager de let mellem 450 og 650 kr for en gang brazil.
Jeg spiurgte Louise en af de første gange jeg var der, hvordan det kunne være hun kunne gøre det så billigt. Og svaret var ret prompte.
" det tager ikke længere tid end at vokse underben, hvorfor skulle det så være dyrere, bare fordi det er dernede"

BUM.

190 kr for prima behandling. Man skal dog selv gå efter med en pincet, hvis der lige mangler et par hår. Men det vil jeg altså også meget heller selv gøre.

Igen skal jeg lige for god ordens skyld sige, at jeg ikke bliver betalt eller på nogen måde får noget fra Firmaet eller Louise. Det her er et af de steder som jeg varmt kan anbefale og gør det med glæde.

Så hvis i mangler et sted at få fjernet hår og i bor i Århus, bør i smutte forbi. Det er ikke kun Louise der fjerne hår og jeg tror trygt man kan vælge en anden også.

Kommentarer

  1. Tak for et herligt tips. Jeg bor desvaerre for langt vaek, men kan smadder godt lide kommentaren om hvorfor det skal vaere dyrere bare fordi det er " der nede".

    SvarSlet
  2. Jamen er det ikke vildt. da jeg startede der kostede det 175 kr og samtidig så jeg på andre steder i århus hvor det koster ca 500 kr. Men at der er andre klinikker der tager 650 kr for samme behandling. det fatter jeg ikke. For i bund og grund skal de jo "bare" fjerne hår. Selvfølgelig er der forskellige måder at gøre det på. Men hvis man går ud med samme resultat. Ja så bliver det godt nok dyrt at smutte ind og få fjernet hår hver 4-5 uge:-)

    TAk for din kommentar.

    heidi

    SvarSlet
  3. ...louise ER ejer af stedet, og jeg er SÅ enig med dig! :)Professionel og hurtig, og så på discount - Hvor heldig kan man lige være! Heidi (gartner) ;-)

    SvarSlet
  4. Hej Heidi:-)

    Ja tak for tippet i tidernes morgen:-)

    heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B