torsdag den 13. januar 2011

Her er lidt stille idag:-)

Fordi vi har været ude og spise ved et hold venner.  Men jeg synes at der skulle et indlæg til selvom det ikke blev til mad i eget køkken idag.

Så lidt info om alt det løse.

Jeg er dyrepasser af profetion. Og jeg elsker hvert et minut af det. Dog er jeg ikke den almindelige dyrepasser. For jeg arbejder med forsøgsdyr. Hvilket jo ikke lige er det man normalt forbinder med dyrepasser. Men de sidste 4 år har jeg arbejdet med krybdyr, fisk og padder. Derudover er jeg så heldig at komme ud og rejse med mit arbejde. Så jeg har både været i Brasilien hvor jeg bla arbejdede med de her fætre.
og i oktober/november var jeg i sydafrika og arbejde med sådan nogle her
Så jeg synes selv jeg er ret heldig med mit arbejde.
På hjemmefronten er jeg gift på 7 år til sommer. Og lige om et par dage har min mand og jeg kendt hinanden i 14 år. Sammen har vi to lækre børn på 8 og snart 6 år. En dreng og pige. Så har vi vores dejlige hund Deestaff Tormente De Fire Of Dugar, i daglig tale Karla.
 Hun er af racen Staffordshire Bull Terrier, og ikke en af de ulovlige hunde. Heldigvis, for hun er en fantastisk hund som elsker at putte med ungerne, lege med alle hunde.
Hun bringer stor glæde i familien. Hvorfor valgte vi så en race som mange mener er potent farlig? Ja for mig var valget ikke svært, for i de rigtige hænder er racen en fantastisk hund. Ligesom alle andre racer kan du få dig en farlig hund hvis du ikke ved hvad du gør.

Nok om hunde.

Slutteligt får i lige et billede af et af de helt fantastiske lyn jeg fangede i afrika
Håber at komme i køkkenet i morgen med kamera.

4 kommentarer:

 1. Hende Karla er bare så lækker :-)
  Jeg må op og se de krybdyr en dag - hvis jeg bliver modig nok - jeg tror kæresten vil synes at det er ret interessant....

  Smukt lyn du har fanget der.

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg har en datter, der drømmer dyrepasserdrømme så jeg håber du også vil fortælle en masse fra dit job :-)

  SvarSlet
 3. Hej Birthe

  du har ret. hun er lækker:-)og krybdyrene render ingen steder. så kom du bare.

  Heidi

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  Det er også et fantasktisk job:-) Og der kommer nok lidt en gang i mellem.

  Tak fordi du kiggede forbi.

  heidi

  SvarSlet