Gå videre til hovedindholdet

Her er lidt stille idag:-)

Fordi vi har været ude og spise ved et hold venner.  Men jeg synes at der skulle et indlæg til selvom det ikke blev til mad i eget køkken idag.

Så lidt info om alt det løse.

Jeg er dyrepasser af profetion. Og jeg elsker hvert et minut af det. Dog er jeg ikke den almindelige dyrepasser. For jeg arbejder med forsøgsdyr. Hvilket jo ikke lige er det man normalt forbinder med dyrepasser. Men de sidste 4 år har jeg arbejdet med krybdyr, fisk og padder. Derudover er jeg så heldig at komme ud og rejse med mit arbejde. Så jeg har både været i Brasilien hvor jeg bla arbejdede med de her fætre.
og i oktober/november var jeg i sydafrika og arbejde med sådan nogle her
Så jeg synes selv jeg er ret heldig med mit arbejde.
På hjemmefronten er jeg gift på 7 år til sommer. Og lige om et par dage har min mand og jeg kendt hinanden i 14 år. Sammen har vi to lækre børn på 8 og snart 6 år. En dreng og pige. Så har vi vores dejlige hund Deestaff Tormente De Fire Of Dugar, i daglig tale Karla.
 Hun er af racen Staffordshire Bull Terrier, og ikke en af de ulovlige hunde. Heldigvis, for hun er en fantastisk hund som elsker at putte med ungerne, lege med alle hunde.
Hun bringer stor glæde i familien. Hvorfor valgte vi så en race som mange mener er potent farlig? Ja for mig var valget ikke svært, for i de rigtige hænder er racen en fantastisk hund. Ligesom alle andre racer kan du få dig en farlig hund hvis du ikke ved hvad du gør.

Nok om hunde.

Slutteligt får i lige et billede af et af de helt fantastiske lyn jeg fangede i afrika
Håber at komme i køkkenet i morgen med kamera.

Kommentarer

 1. Hende Karla er bare så lækker :-)
  Jeg må op og se de krybdyr en dag - hvis jeg bliver modig nok - jeg tror kæresten vil synes at det er ret interessant....

  Smukt lyn du har fanget der.

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg har en datter, der drømmer dyrepasserdrømme så jeg håber du også vil fortælle en masse fra dit job :-)

  SvarSlet
 3. Hej Birthe

  du har ret. hun er lækker:-)og krybdyrene render ingen steder. så kom du bare.

  Heidi

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  Det er også et fantasktisk job:-) Og der kommer nok lidt en gang i mellem.

  Tak fordi du kiggede forbi.

  heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…