Gå videre til hovedindholdet

Her er lidt stille idag:-)

Fordi vi har været ude og spise ved et hold venner.  Men jeg synes at der skulle et indlæg til selvom det ikke blev til mad i eget køkken idag.

Så lidt info om alt det løse.

Jeg er dyrepasser af profetion. Og jeg elsker hvert et minut af det. Dog er jeg ikke den almindelige dyrepasser. For jeg arbejder med forsøgsdyr. Hvilket jo ikke lige er det man normalt forbinder med dyrepasser. Men de sidste 4 år har jeg arbejdet med krybdyr, fisk og padder. Derudover er jeg så heldig at komme ud og rejse med mit arbejde. Så jeg har både været i Brasilien hvor jeg bla arbejdede med de her fætre.
og i oktober/november var jeg i sydafrika og arbejde med sådan nogle her
Så jeg synes selv jeg er ret heldig med mit arbejde.
På hjemmefronten er jeg gift på 7 år til sommer. Og lige om et par dage har min mand og jeg kendt hinanden i 14 år. Sammen har vi to lækre børn på 8 og snart 6 år. En dreng og pige. Så har vi vores dejlige hund Deestaff Tormente De Fire Of Dugar, i daglig tale Karla.
 Hun er af racen Staffordshire Bull Terrier, og ikke en af de ulovlige hunde. Heldigvis, for hun er en fantastisk hund som elsker at putte med ungerne, lege med alle hunde.
Hun bringer stor glæde i familien. Hvorfor valgte vi så en race som mange mener er potent farlig? Ja for mig var valget ikke svært, for i de rigtige hænder er racen en fantastisk hund. Ligesom alle andre racer kan du få dig en farlig hund hvis du ikke ved hvad du gør.

Nok om hunde.

Slutteligt får i lige et billede af et af de helt fantastiske lyn jeg fangede i afrika
Håber at komme i køkkenet i morgen med kamera.

Kommentarer

  1. Hende Karla er bare så lækker :-)
    Jeg må op og se de krybdyr en dag - hvis jeg bliver modig nok - jeg tror kæresten vil synes at det er ret interessant....

    Smukt lyn du har fanget der.

    Knus
    Birthe

    SvarSlet
  2. Jeg har en datter, der drømmer dyrepasserdrømme så jeg håber du også vil fortælle en masse fra dit job :-)

    SvarSlet
  3. Hej Birthe

    du har ret. hun er lækker:-)og krybdyrene render ingen steder. så kom du bare.

    Heidi

    SvarSlet
  4. Hej Mette

    Det er også et fantasktisk job:-) Og der kommer nok lidt en gang i mellem.

    Tak fordi du kiggede forbi.

    heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...