Helt fra eget skuffe er en cabonara vel aldrig... Men
Sådan laver jeg den herhjemme.
Men først vil jeg godt slå et slag for den her helt fantastiske Tørsaltede bacon med løvstikke og enebær. Det er Føtex´s princip bacon 300 gram for ca 30 kr. Den smager helt fantastisk, og er dejlig fast.
Man får et ret lækkert stykke for de 30 kr.
skær det i rustikke stykker og steg det ved lav/middel varme
Så skal der koges pasta/spagetti. Valget faldt på nogle fine båndreder. de skal kun have små 4 minutter i masser af saltet kogende vand. Imens pastaen koger, røre du 4 æggeblommer(jeg brugte pasturiserede) med 2 dl fløde, lidt salt og masser af friskkværnet peber og sidste men ikke at forglemme en lille dl parmasan. Når pastaen er færdig, drænes den godt og vendes over i baconpanden, flødeblandingen hældes over og der må ikke være ret meget varme på. rør let rundt til det tykner.
Så er der aftensmad. Jeg skar nogle tomater i halve, høvlede lidt parmasan over og hældte lidt granatæble balsamico og Appelsin olie over. Det var superlækkert med det let syrlige/friske salat til den lidt fede pasta.
Ellers går jeg og glæder mig over at jeg idag er kommet op på 10 faste læsere. Og jeg kan se at der er en hel del der læser med. Det er jo dejligt.
Dagen idag forgår hjemme, ide vi er ved at få revet vores gamle pejs ned, for at erstatte den med en ny lækker indbygningsovn. Vi glæder os så meget.
Selvom det lige nu føles som om hele huset er ved at blive jævnet med jorden..
Jeg har ikke glemt min tidligere snak om hindbær cheescake. Den kommer en af de nærmeste dage.
Hav en dejlig mandag.
Sådan laver jeg den herhjemme.
Men først vil jeg godt slå et slag for den her helt fantastiske Tørsaltede bacon med løvstikke og enebær. Det er Føtex´s princip bacon 300 gram for ca 30 kr. Den smager helt fantastisk, og er dejlig fast.
Man får et ret lækkert stykke for de 30 kr.
skær det i rustikke stykker og steg det ved lav/middel varme
Så skal der koges pasta/spagetti. Valget faldt på nogle fine båndreder. de skal kun have små 4 minutter i masser af saltet kogende vand. Imens pastaen koger, røre du 4 æggeblommer(jeg brugte pasturiserede) med 2 dl fløde, lidt salt og masser af friskkværnet peber og sidste men ikke at forglemme en lille dl parmasan. Når pastaen er færdig, drænes den godt og vendes over i baconpanden, flødeblandingen hældes over og der må ikke være ret meget varme på. rør let rundt til det tykner.
Så er der aftensmad. Jeg skar nogle tomater i halve, høvlede lidt parmasan over og hældte lidt granatæble balsamico og Appelsin olie over. Det var superlækkert med det let syrlige/friske salat til den lidt fede pasta.
Ellers går jeg og glæder mig over at jeg idag er kommet op på 10 faste læsere. Og jeg kan se at der er en hel del der læser med. Det er jo dejligt.
Dagen idag forgår hjemme, ide vi er ved at få revet vores gamle pejs ned, for at erstatte den med en ny lækker indbygningsovn. Vi glæder os så meget.
Selvom det lige nu føles som om hele huset er ved at blive jævnet med jorden..
Jeg har ikke glemt min tidligere snak om hindbær cheescake. Den kommer en af de nærmeste dage.
Hav en dejlig mandag.
Åh mums, spaghetti carbonara er så lækkert! Har faktisk aldrig prøvet at lave det selv - men måske man skulle kaste sig ud i det :D
SvarSletHej BillyRubin
SvarSletDet må du helt sikkert prøve. Det smager fantastisk.
Tak fordi du kiggede forbi
heidi
Uhmm, en af mine absolut yndlingsretter!!
SvarSletJeg må kigge efter det bacon næste gang jeg kommer i Føtex, desværre har vi ikke en helt tæt på, men det skal da helt sikkert prøves :-)
Dine faste læsere stiger hastigt, du SÅ sej!
Kh
Birthe
Tak Birthe.
SvarSletJa du bliver nød til at prøve den. Den er rigtig god.
Knus
Heidi
Det skal Poden og jeg have snarest...
SvarSletHej Mette
SvarSletDet kan jeg godt forstå. DEn smager også skønt. Husk den revne parmasan henover, det glemte jeg vist at skrive.
Og tak fordi du kiggede forbi.
heidi