Gå videre til hovedindholdet

Suburban kitchen life´s Cabonara

Helt fra eget skuffe er en cabonara vel aldrig... Men

Sådan laver jeg den herhjemme.
 Men først vil jeg godt slå et slag for den her helt fantastiske Tørsaltede bacon med løvstikke og enebær. Det er Føtex´s princip bacon 300 gram for ca 30 kr. Den smager helt fantastisk, og er dejlig fast.
 Man får et ret lækkert stykke for de 30 kr.
 skær det i rustikke stykker og steg det ved lav/middel varme
 Så skal der koges pasta/spagetti. Valget faldt på nogle fine båndreder. de skal kun have små 4 minutter i masser af saltet kogende vand. Imens pastaen koger, røre du 4 æggeblommer(jeg brugte pasturiserede) med 2 dl fløde, lidt salt og masser af friskkværnet peber og sidste men ikke at forglemme en lille dl parmasan. Når pastaen er færdig, drænes den godt og vendes over i baconpanden, flødeblandingen hældes over og der må ikke være ret meget varme på. rør let rundt til det tykner.
Så er der aftensmad. Jeg skar nogle tomater i halve, høvlede lidt parmasan over og hældte lidt granatæble balsamico og Appelsin olie over. Det var superlækkert med det let syrlige/friske salat til den lidt fede pasta.

Ellers går jeg og glæder mig over at jeg idag er kommet op på 10 faste læsere. Og jeg kan se at der er en hel del der læser med. Det er jo dejligt.

Dagen idag forgår hjemme, ide vi er ved at få revet vores gamle pejs ned, for at erstatte den med en ny lækker indbygningsovn. Vi glæder os så meget.

Selvom det lige nu føles som om hele huset er ved at blive jævnet med jorden..

Jeg har ikke glemt min tidligere snak om hindbær cheescake. Den kommer en af de nærmeste dage.

Hav en dejlig mandag.

Kommentarer

 1. Åh mums, spaghetti carbonara er så lækkert! Har faktisk aldrig prøvet at lave det selv - men måske man skulle kaste sig ud i det :D

  SvarSlet
 2. Hej BillyRubin

  Det må du helt sikkert prøve. Det smager fantastisk.

  Tak fordi du kiggede forbi

  heidi

  SvarSlet
 3. Uhmm, en af mine absolut yndlingsretter!!
  Jeg må kigge efter det bacon næste gang jeg kommer i Føtex, desværre har vi ikke en helt tæt på, men det skal da helt sikkert prøves :-)

  Dine faste læsere stiger hastigt, du SÅ sej!

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 4. Tak Birthe.

  Ja du bliver nød til at prøve den. Den er rigtig god.

  Knus

  Heidi

  SvarSlet
 5. Det skal Poden og jeg have snarest...

  SvarSlet
 6. Hej Mette

  Det kan jeg godt forstå. DEn smager også skønt. Husk den revne parmasan henover, det glemte jeg vist at skrive.

  Og tak fordi du kiggede forbi.

  heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…