I morges lavede jeg frokostboller til ungernes madpakker. De er ret simple og smager godt, De er måske ikke helt så grove som de burde være, Men det er sådan poderne kan lide dem.
Du skal bruge
15 gram gær(jeg brugte øko gær)
6 dl koldt vand
650 gram hvedemel
150 gram havergryn
100 gram grahamsmel
10 gram sukker
4 gram salt
koldt vand, gær røres sammen, tilsæt de øvrige ingredienser. Rør i 10 min på mellem hastighed.
Lad dejen hæve et par timer, jeg brugte en spiseske til at lave bollerne med. De bliver fine rustikke. Jeg fik 16 boller i alt.
Så skal de bare bage i 15-20 min i en 220 graders varm ovn. De kan sagtens fryses.
Velbekomme.
Du skal bruge
15 gram gær(jeg brugte øko gær)
6 dl koldt vand
650 gram hvedemel
150 gram havergryn
100 gram grahamsmel
10 gram sukker
4 gram salt
koldt vand, gær røres sammen, tilsæt de øvrige ingredienser. Rør i 10 min på mellem hastighed.
Lad dejen hæve et par timer, jeg brugte en spiseske til at lave bollerne med. De bliver fine rustikke. Jeg fik 16 boller i alt.
Så skal de bare bage i 15-20 min i en 220 graders varm ovn. De kan sagtens fryses.
Velbekomme.
Dejligt med hjemmelavede boller i madpakken.
SvarSletDe ser nu da fint grove ud, synes jeg - og boller skal da også føles bare lidt syndige - eller er det bare mig der har det sådan ;-)
SvarSletKh
Birthe
Hej Hverdagsmad:-)
SvarSletJa det er skønt med boller. Tak fordi du kiggede forbi.
Hilsen
Heidi
Birthe, de er ogsåm ok grove. Og hvis jeg skal være helt ærlig spiser jeg helst selv lyst, lyst brød og boller.
SvarSletKnus
Heidi